DZIEKAN WYDZIAŁU BIOTECHNOLOGII I NAUK O ŻYWNOŚCI - grupy przedmiotów
Wybierz grupę przedmiotów
Nie możesz znaleźć interesującej Cię grupy przedmiotów?
Opcje | ||
---|---|---|
HS-S>2040 | Przedmiot humanistyczny |
|
HS-S>2041 | Przedmiot humanistyczny I |
|
HS-SML>2040 | Przedmiot humanistyczny |
|
NBT-SE-03 | Przedmioty 3 sem. - Biotechnologia, ERASMUS |
|
NBT-SE-04 | Przedmioty 4 sem. - Biotechnologia, ERASMUS |
|
NBT-SE-05 | Przedmioty 5 sem. - Biotechnologia, ERASMUS |
|
NBT-SE-06 | Przedmioty 6 sem. - Biotechnologia, ERASMUS |
|
NBT-SE-07 | Przedmioty 7 sem. - Biotechnologia, ERASMUS |
|
NBT-SE-08 | Przedmioty 1 sem. mgr - Biotechnologia, ERASMUS |
|
NBT-SE-09 | Przedmioty 2 sem. mgr - Biotechnologia, ERASMUS |
|
NBT-SI-1(01) | Przedmioty 1 sem. - biotechnologia, st. i-go stopnia (inż.) |
|
NBT-SI-1(02) | Przedmioty 2 sem. - biotechnologia, st. i-go stopnia (inż.) |
|
NBT-SI-2(03) | Przedmioty 3 sem. - biotechnologia, st. I-go stopnia (inż.) |
|
NBT-SI-2(4) | Przedmioty 4 sem. - biotechnologia, st. I-go stopnia (inż.) |
|
NBT-SI>0150.4 | Bezpieczeństwo żywności |
|
NBT-SI>0194.1 | Biologia komórki |
|
NBT-SI>0198.6 | Biologia molekularna |
|
NBT-SI>0266.5 | Biotechnologie przemysłowe w żywności i farmacji |
|
NBT-SI>0356.4 | Chemia żywności |
|
NBT-SI>0358.4 | Chemiczne i instrumentalne metody analizy żywności |
|
NBT-SI>0633.6 | Enzymologia |
|
NBT-SI>0717.1 | Fizyka z elementami biofizyki I |
|
NBT-SI>0718.2 | Fizyka z elementami biofizyki II |
|
NBT-SI>1003.3 | Inżynieria bioprocesowa |
|
NBT-SI>1003.4 | Inżynieria bioprocesowa |
|
NBT-SI>1285.4 | Mikrobiologia ogólna |
|
NBT-SI>1290.5 | Mikrobiologia żywności |
|
NBT-SI>1620.5 | Podstawy biotransformacji |
|
NBT-SI>1830.6 | Praktyka |
|
NBT-SI>1908.6 | Procesy fermentacyjne |
|
NBT-SI>2327.7 | Składniki bioaktywne w żywności |
|
NBT-SI>2450.7 | Szybkie metody mikrobiologicznej analizy żywności |
|
NBT-SI>2486.7 | Techniki laboratoryjne w biotechnologii |
|
NBT-SI>2524.5 | Technologia surowców roślinnych |
|
NBT-SI>2525.6 | Technologia surowców zwierzęcych |
|
NBT-SI>3020.1 | Inżynieria i ochrona środowiska |
|
NBT-SI>3020.2 | Inżynieria i ochrona środowiska |
|
NBT-SI>3715.4 | Biofizyka w biologii i biotechnologii |
|
NBT-SI>3720.5 | Wybrane aspekty biotechnologii |
|
NBT-SI>3782.4 | Nowoczesne metody analityczne |
|
NBT-SI>3784.5 | Nanotechnologia i chemia w biotechnologii |
|
NBT-SM-01 | Przedmioty 1 sem. - Biotechnologia, st. II-ego stopnia(mgr.) |
|
NBT-SM-02 | Przedmioty 2 sem. - Biotechnologia, st. II-ego stopnia (mgr) |
|
NBT-SM-1(01) | Przedmioty 1 sem. - biotechnologia, st ii-go stopnia(mgr.) |
|
NBT-SM>0034.2 | Analiza i właściwości związków bioaktywnych |
|
NBT-SM>0254.2 | Biotechnologia dla zdrowia |
|
NBT-SM>0262.2 | Biotechnologia żywności |
|
NBT-SM>0285.1 | Blok specjalizacyjny BIOTECHNOLOGIA DROBNOUSTROJÓW |
|
NBT-SM>0285.2 | Blok specjalizacyjny BIOTECHNOLOGIA DROBNOUSTROJÓW |
|
NBT-SM>0285.3 | Blok specjalizacyjny BIOTECHNOLOGIA DROBNOUSTROJÓW |
|
NBT-SM>0286.1 | Blok specjalizacyjny BIOTRANSFORMACJE |
|
NBT-SM>0286.2 | Blok specjalizacyjny BIOTRANSFORMACJE |
|
NBT-SM>0286.3 | Blok specjalizacyjny BIOTRANSFORMACJE |
|
NBT-SM>0911.2 | Hodowle tkankowe |
|
NBT-SM>1243.1 | Metodologia prac doświadczalnych |
|
NBT-SM>1283.1 | Mikrobiologia fermentowanej żywności |
|
NBT-SM>1338.1 | Molekularna organizacja struktur komórkowych |
|
NBT-SM>1908.2 | Procesy fermentacyjne |
|
NBT-SM>2130.2 | Przedsiębiorczość |
|
NBT-SM>3218.1 | BLOKI SPECJALIZACYJNE |
|
NBT-SM>3218.2 | BLOKI SPECJALIZACYJNE |
|
NBT-SM>3218.3 | BLOKI SPECJALIZACYJNE |
|
NBT/BŻ |
|
|
NBT/BŻ-SE |
|
|
NDI-SL>0163.2 | Biochemia |
|
NDI-SL>1077.4 | Kliniczny zarys chorób |
|
NDI-SL>1724.1 | Podstawy żywienia człowieka |
|
NDI-SL>1724.2 | Podstawy żywienia człowieka |
|
NDI-SL>1850.2 | Praktyka technologiczna |
|
NDI-SL>1866.4 | Praktyka żywieniowo-dietetyczna |
|
NDI-SL>1889.2 | Prawo w ochronie zdrowia |
|
NDI-SL>1889.4 | Prawo w ochronie zdrowia |
|
NDI-SL>2682.4 | Wprowadzenie do dietetyki |
|
NDI-SL>2789.4 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności |
|
NDI-SL>3312.2 | Podstawy produkcji żywności |
|
NDI-SL>3319.4 | Wybrane aspekty przetwórstwa żywności |
|
NDI-SM>0635.2 | Epidemiologia i profilaktyka zdrowotna |
|
NDI-SM>1744.1 | Polityka wyżywienia ludności |
|
NDI-SM>1744.3 | Polityka wyżywienia ludności |
|
NDI-SM>1867.2 | Praktyka żywieniowo-dietetyczna I |
|
NDI-SM>1868.3 | Praktyka żywieniowo-dietetyczna II |
|
NDI-SM>1930.3 | Produkcja potraw i posiłków dietetycznych |
|
NDI-SM>2130.4 | Przedsiębiorczość |
|
NDI-SM>2705.2 | Wybrane zagadnienia produkcji żywności |
|
NDI-SM>3218.3 | BLOKI SPECJALIZACYJNE |
|
NDI-SM>3218.4 | BLOKI SPECJALIZACYJNE |
|
NDI-SM>3343.2 | Zaburzenia odżywiania |
|
NDI-SM>3344.2 | Dietetyka kliniczna I |
|
NDI-SM>3347.2 | Wybrane zagadnienia z organizacji żywienia |
|
NDI-SM>3352.3 | Kulturowe uwarunkowania żywienia |
|
NDI-SM>3355.3 | Wybrane aspekty prawa żywnościowego |
|
NDI-SM>3357.3 | Dietetyka kliniczna II |
|
NDI-SM>3359.3 | Interakcje w bromatologii |
|
NDI-SM>3804.3 | Żywienie i dietetyka (ŻiD) |
|
NDI-SM>3804.4 | Żywienie i dietetyka (ŻiD) |
|
NDI-SM>3805.3 | Żywienie i ocena żywności (ŻiO) |
|
NDI-SM>3805.4 | Żywienie i ocena żywności (ŻiO) |
|
NFT-AM>3235.2 | Aromatic compounds in food |
|
NFT-AM>3238.2 | Bioactive food ingredients |
|
NFT-AM>3244.2 | Enriched food |
|