DZIEKAN WYDZIAŁU BIOTECHNOLOGII I NAUK O ŻYWNOŚCI - grupy przedmiotów
Wybierz grupę przedmiotów
Nie możesz znaleźć interesującej Cię grupy przedmiotów?
Opcje | ||
---|---|---|
NBT/BŻ |
|
|
NBT/BŻ-SE |
|
|
NTŻ-SE |
|
|
NBT-SM>0034.2 | Analiza i właściwości związków bioaktywnych |
|
NTG-SI>0046.2 | Analiza żywności |
|
NŻD-SML>0046.3 | Analiza żywności |
|
NTŻ-SI>0047.3 | Analiza żywności I |
|
NTŻ-SI>0048.4 | Analiza żywności II |
|
NZJ-SI>0090.3 | Aparatura i inżynieria procesów produkcyjnych |
|
NFT-AM>3235.2 | Aromatic compounds in food |
|
NTŻ-AM>3235.2 | Aromatic compounds in food |
|
NTŻ-SI>3496.3 | Aspekty ekonomiczne w przemyśle spożywczym |
|
NTŻ-SI>3496.5 | Aspekty ekonomiczne w przemyśle spożywczym |
|
NBT-SI>0150.4 | Bezpieczeństwo żywności |
|
NTG-SI>0150.4 | Bezpieczeństwo żywności |
|
NFT-AM>3238.2 | Bioactive food ingredients |
|
NTŻ-AM>3238.2 | Bioactive food ingredients |
|
NDI-SL>0163.2 | Biochemia |
|
NTG-SI>0163.2 | Biochemia |
|
NŻD-SL>0163.2 | Biochemia |
|
NBT-SI>3715.4 | Biofizyka w biologii i biotechnologii |
|
NBT-SI>0194.1 | Biologia komórki |
|
NBT-SI>0198.6 | Biologia molekularna |
|
NBT-SM>0254.2 | Biotechnologia dla zdrowia |
|
NTG-SI>3669.4 | Biotechnologia w produkcji żywności |
|
NTŻ-SI>3497.6 | Biotechnologia w przetwórstwie żywności |
|
NTŻ-SM>0261.2 | Biotechnologia w żywności |
|
NBT-SM>0262.2 | Biotechnologia żywności |
|
NTŻ-SI>0262.6 | Biotechnologia żywności |
|
NTŻ-SI>0262.7 | Biotechnologia żywności |
|
NBT-SI>0266.5 | Biotechnologie przemysłowe w żywności i farmacji |
|
NBT-SM>0285.1 | Blok specjalizacyjny BIOTECHNOLOGIA DROBNOUSTROJÓW |
|
NBT-SM>0285.2 | Blok specjalizacyjny BIOTECHNOLOGIA DROBNOUSTROJÓW |
|
NBT-SM>0285.3 | Blok specjalizacyjny BIOTECHNOLOGIA DROBNOUSTROJÓW |
|
NBT-SM>0286.1 | Blok specjalizacyjny BIOTRANSFORMACJE |
|
NBT-SM>0286.2 | Blok specjalizacyjny BIOTRANSFORMACJE |
|
NBT-SM>0286.3 | Blok specjalizacyjny BIOTRANSFORMACJE |
|
NZJ-SM>0287.1 | Blok specjalizacyjny CHEMIA I ANALIZA ŻYWNOŚCI |
|
NZJ-SM>0287.2 | Blok specjalizacyjny CHEMIA I ANALIZA ŻYWNOŚCI |
|
NZJ-SM>0287.3 | Blok specjalizacyjny CHEMIA I ANALIZA ŻYWNOŚCI |
|
NTŻ-SM>0288.1 | Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA FERMENTACJI |
|
NTŻ-SM>0288.2 | Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA FERMENTACJI |
|
NTŻ-SM>0288.3 | Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA FERMENTACJI |
|
NTŻ-SM>0289.1 | Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA OWOCÓW, WARZYW I NUTRACEUTYKÓW |
|
NTŻ-SM>0289.2 | Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA OWOCÓW, WARZYW I NUTRACEUTYKÓW |
|
NTŻ-SM>0289.3 | Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA OWOCÓW, WARZYW I NUTRACEUTYKÓW |
|
NTŻ-SM>0290.1 | Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA PRODUKTÓW ZWIERZĘCYCH |
|
NTŻ-SM>0290.2 | Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA PRODUKTÓW ZWIERZĘCYCH |
|
NTŻ-SM>0290.3 | Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA PRODUKTÓW ZWIERZĘCYCH |
|
NTŻ-SM>0291.1 | Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA WĘGLOWODANÓW I TŁUSZCZÓW ROŚLINNYCH |
|
NTŻ-SM>0291.2 | Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA WĘGLOWODANÓW I TŁUSZCZÓW ROŚLINNYCH |
|
NTŻ-SM>0291.3 | Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA WĘGLOWODANÓW I TŁUSZCZÓW ROŚLINNYCH |
|
NTŻ-SM>0292.1 | Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA ZBÓŻ |
|
NTŻ-SM>0292.2 | Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA ZBÓŻ |
|
NTŻ-SM>0292.3 | Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA ZBÓŻ |
|
NZJ-SM>0293.1 | Blok specjalizacyjny ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI POCHODZENIA ROŚLINNEGO |
|
NZJ-SM>0293.2 | Blok specjalizacyjny ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI POCHODZENIA ROŚLINNEGO |
|
NZJ-SM>0293.3 | Blok specjalizacyjny ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI POCHODZENIA ROŚLINNEGO |
|
NZJ-SM>0294.1 | Blok specjalizacyjny ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO |
|
NZJ-SM>0294.2 | Blok specjalizacyjny ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO |
|
NZJ-SM>0294.3 | Blok specjalizacyjny ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO |
|
NBT-SM>3218.1 | BLOKI SPECJALIZACYJNE |
|
NBT-SM>3218.2 | BLOKI SPECJALIZACYJNE |
|
NBT-SM>3218.3 | BLOKI SPECJALIZACYJNE |
|
NTŻ-SM>3218.1 | BLOKI SPECJALIZACYJNE |
|
NTŻ-SM>3218.2 | BLOKI SPECJALIZACYJNE |
|
NTŻ-SM>3218.3 | BLOKI SPECJALIZACYJNE |
|
NZJ-SM>3218.1 | BLOKI SPECJALIZACYJNE |
|
NZJ-SM>3218.2 | BLOKI SPECJALIZACYJNE |
|
NZJ-SM>3218.3 | BLOKI SPECJALIZACYJNE |
|
NŻD-SML>3218.3 | BLOKI SPECJALIZACYJNE |
|
NŻD-SML>3218.4 | BLOKI SPECJALIZACYJNE |
|
NBT-SI>0356.4 | Chemia żywności |
|
NTG-SI>0356.1 | Chemia żywności |
|
NTG-SI>0356.2 | Chemia żywności |
|
NTŻ-SI>0356.3 | Chemia żywności |
|
NZJ-SI>0356.3 | Chemia żywności |
|
NBT-SI>0358.4 | Chemiczne i instrumentalne metody analizy żywności |
|
NTG-SI>0470.4 | Dietetyka |
|
NTG-SI>0470.6 | Dietetyka |
|
NDI-SM>3344.2 | Dietetyka kliniczna I |
|
NŻD-SML>3344.2 | Dietetyka kliniczna I |
|
NŻD-SML>3357.3 | Dietetyka kliniczna II |
|
NTG-SI>3670.4 | Dietetyka w gastronomii |
|
NŻD-SM>0473.2 | Dietoterapia nadwrażliwości pokarmowych |
|
NŻD-SML>0473.2 | Dietoterapia nadwrażliwości pokarmowych |
|
NŻD-SM>0475.2 | Dietoterapia schorzeń układu nerwowego |
|
NŻD-SML>0475.2 | Dietoterapia schorzeń układu nerwowego |
|
NŻD-SML>0477.3 | Dietoterapia w chorobach nowotworowych |
|
NŻD-SM>0481.2 | Dietoterapia w zaburzeniach cywilizacyjnych |
|
NŻD-SML>0481.2 | Dietoterapia w zaburzeniach cywilizacyjnych |
|
NŻD-SL>0485.6 | Diety niekonwencjonalne |
|
NŻD-SL>0542.5 | Edukacja żywieniowa |
|
NŻD-SL>0548.3 | Ekologia |
|
NŻD-SL>0609.4 | Elementy gastronomii w dietetyce |
|
NTG-SI>3494.2 | Elementy prawa żywnościowego |
|
NTŻ-SI>3494.3 | Elementy prawa żywnościowego |
|
NTŻ-SI>3494.5 | Elementy prawa żywnościowego |
|
NZJ-SI>3494.5 | Elementy prawa żywnościowego |
|
NŻD-SL>0613.6 | Elementy psychodietetyki |
|