Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

DZIEKAN WYDZIAŁU BIOTECHNOLOGII I NAUK O ŻYWNOŚCI - grupy przedmiotów

Wybierz grupę przedmiotów

Nie możesz znaleźć interesującej Cię grupy przedmiotów?

przeszukaj podjednostkę aktualnej jednostki (lub zupełnie inną jednostkę)

pokaż listę przedmiotów oferowanych przez tę jednostkę

Zawartość tej tabeli można wyeksportować
Opcje
NBT/BŻ Lista przedmiotów
NBT/BŻ-SE Lista przedmiotów
NTŻ-SE Lista przedmiotów
NBT-SM>0034.2 Analiza i właściwości związków bioaktywnych Lista przedmiotów
NTG-SI>0046.2 Analiza żywności Lista przedmiotów
NŻD-SML>0046.3 Analiza żywności Lista przedmiotów
NTŻ-SI>0047.3 Analiza żywności I Lista przedmiotów
NTŻ-SI>0048.4 Analiza żywności II Lista przedmiotów
NZJ-SI>0090.3 Aparatura i inżynieria procesów produkcyjnych Lista przedmiotów
NFT-AM>3235.2 Aromatic compounds in food Lista przedmiotów
NTŻ-AM>3235.2 Aromatic compounds in food Lista przedmiotów
NTŻ-SI>3496.3 Aspekty ekonomiczne w przemyśle spożywczym Lista przedmiotów
NTŻ-SI>3496.5 Aspekty ekonomiczne w przemyśle spożywczym Lista przedmiotów
NBT-SI>0150.4 Bezpieczeństwo żywności Lista przedmiotów
NTG-SI>0150.4 Bezpieczeństwo żywności Lista przedmiotów
NFT-AM>3238.2 Bioactive food ingredients Lista przedmiotów
NTŻ-AM>3238.2 Bioactive food ingredients Lista przedmiotów
NDI-SL>0163.2 Biochemia Lista przedmiotów
NTG-SI>0163.2 Biochemia Lista przedmiotów
NŻD-SL>0163.2 Biochemia Lista przedmiotów
NBT-SI>3715.4 Biofizyka w biologii i biotechnologii Lista przedmiotów
NBT-SI>0194.1 Biologia komórki Lista przedmiotów
NBT-SI>0198.6 Biologia molekularna Lista przedmiotów
NBT-SM>0254.2 Biotechnologia dla zdrowia Lista przedmiotów
NTG-SI>3669.4 Biotechnologia w produkcji żywności Lista przedmiotów
NTŻ-SI>3497.6 Biotechnologia w przetwórstwie żywności Lista przedmiotów
NTŻ-SM>0261.2 Biotechnologia w żywności Lista przedmiotów
NBT-SM>0262.2 Biotechnologia żywności Lista przedmiotów
NTŻ-SI>0262.6 Biotechnologia żywności Lista przedmiotów
NTŻ-SI>0262.7 Biotechnologia żywności Lista przedmiotów
NBT-SI>0266.5 Biotechnologie przemysłowe w żywności i farmacji Lista przedmiotów
NBT-SM>0285.1 Blok specjalizacyjny BIOTECHNOLOGIA DROBNOUSTROJÓW Lista przedmiotów
NBT-SM>0285.2 Blok specjalizacyjny BIOTECHNOLOGIA DROBNOUSTROJÓW Lista przedmiotów
NBT-SM>0285.3 Blok specjalizacyjny BIOTECHNOLOGIA DROBNOUSTROJÓW Lista przedmiotów
NBT-SM>0286.1 Blok specjalizacyjny BIOTRANSFORMACJE Lista przedmiotów
NBT-SM>0286.2 Blok specjalizacyjny BIOTRANSFORMACJE Lista przedmiotów
NBT-SM>0286.3 Blok specjalizacyjny BIOTRANSFORMACJE Lista przedmiotów
NZJ-SM>0287.1 Blok specjalizacyjny CHEMIA I ANALIZA ŻYWNOŚCI Lista przedmiotów
NZJ-SM>0287.2 Blok specjalizacyjny CHEMIA I ANALIZA ŻYWNOŚCI Lista przedmiotów
NZJ-SM>0287.3 Blok specjalizacyjny CHEMIA I ANALIZA ŻYWNOŚCI Lista przedmiotów
NTŻ-SM>0288.1 Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA FERMENTACJI Lista przedmiotów
NTŻ-SM>0288.2 Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA FERMENTACJI Lista przedmiotów
NTŻ-SM>0288.3 Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA FERMENTACJI Lista przedmiotów
NTŻ-SM>0289.1 Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA OWOCÓW, WARZYW I NUTRACEUTYKÓW Lista przedmiotów
NTŻ-SM>0289.2 Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA OWOCÓW, WARZYW I NUTRACEUTYKÓW Lista przedmiotów
NTŻ-SM>0289.3 Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA OWOCÓW, WARZYW I NUTRACEUTYKÓW Lista przedmiotów
NTŻ-SM>0290.1 Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA PRODUKTÓW ZWIERZĘCYCH Lista przedmiotów
NTŻ-SM>0290.2 Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA PRODUKTÓW ZWIERZĘCYCH Lista przedmiotów
NTŻ-SM>0290.3 Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA PRODUKTÓW ZWIERZĘCYCH Lista przedmiotów
NTŻ-SM>0291.1 Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA WĘGLOWODANÓW I TŁUSZCZÓW ROŚLINNYCH Lista przedmiotów
NTŻ-SM>0291.2 Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA WĘGLOWODANÓW I TŁUSZCZÓW ROŚLINNYCH Lista przedmiotów
NTŻ-SM>0291.3 Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA WĘGLOWODANÓW I TŁUSZCZÓW ROŚLINNYCH Lista przedmiotów
NTŻ-SM>0292.1 Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA ZBÓŻ Lista przedmiotów
NTŻ-SM>0292.2 Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA ZBÓŻ Lista przedmiotów
NTŻ-SM>0292.3 Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA ZBÓŻ Lista przedmiotów
NZJ-SM>0293.1 Blok specjalizacyjny ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI POCHODZENIA ROŚLINNEGO Lista przedmiotów
NZJ-SM>0293.2 Blok specjalizacyjny ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI POCHODZENIA ROŚLINNEGO Lista przedmiotów
NZJ-SM>0293.3 Blok specjalizacyjny ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI POCHODZENIA ROŚLINNEGO Lista przedmiotów
NZJ-SM>0294.1 Blok specjalizacyjny ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO Lista przedmiotów
NZJ-SM>0294.2 Blok specjalizacyjny ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO Lista przedmiotów
NZJ-SM>0294.3 Blok specjalizacyjny ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO Lista przedmiotów
NBT-SM>3218.1 BLOKI SPECJALIZACYJNE Lista przedmiotów
NBT-SM>3218.2 BLOKI SPECJALIZACYJNE Lista przedmiotów
NBT-SM>3218.3 BLOKI SPECJALIZACYJNE Lista przedmiotów
NTŻ-SM>3218.1 BLOKI SPECJALIZACYJNE Lista przedmiotów
NTŻ-SM>3218.2 BLOKI SPECJALIZACYJNE Lista przedmiotów
NTŻ-SM>3218.3 BLOKI SPECJALIZACYJNE Lista przedmiotów
NZJ-SM>3218.1 BLOKI SPECJALIZACYJNE Lista przedmiotów
NZJ-SM>3218.2 BLOKI SPECJALIZACYJNE Lista przedmiotów
NZJ-SM>3218.3 BLOKI SPECJALIZACYJNE Lista przedmiotów
NŻD-SML>3218.3 BLOKI SPECJALIZACYJNE Lista przedmiotów
NŻD-SML>3218.4 BLOKI SPECJALIZACYJNE Lista przedmiotów
NBT-SI>0356.4 Chemia żywności Lista przedmiotów
NTG-SI>0356.1 Chemia żywności Lista przedmiotów
NTG-SI>0356.2 Chemia żywności Lista przedmiotów
NTŻ-SI>0356.3 Chemia żywności Lista przedmiotów
NZJ-SI>0356.3 Chemia żywności Lista przedmiotów
NBT-SI>0358.4 Chemiczne i instrumentalne metody analizy żywności Lista przedmiotów
NTG-SI>0470.4 Dietetyka Lista przedmiotów
NTG-SI>0470.6 Dietetyka Lista przedmiotów
NDI-SM>3344.2 Dietetyka kliniczna I Lista przedmiotów
NŻD-SML>3344.2 Dietetyka kliniczna I Lista przedmiotów
NŻD-SML>3357.3 Dietetyka kliniczna II Lista przedmiotów
NTG-SI>3670.4 Dietetyka w gastronomii Lista przedmiotów
NŻD-SM>0473.2 Dietoterapia nadwrażliwości pokarmowych Lista przedmiotów
NŻD-SML>0473.2 Dietoterapia nadwrażliwości pokarmowych Lista przedmiotów
NŻD-SM>0475.2 Dietoterapia schorzeń układu nerwowego Lista przedmiotów
NŻD-SML>0475.2 Dietoterapia schorzeń układu nerwowego Lista przedmiotów
NŻD-SML>0477.3 Dietoterapia w chorobach nowotworowych Lista przedmiotów
NŻD-SM>0481.2 Dietoterapia w zaburzeniach cywilizacyjnych Lista przedmiotów
NŻD-SML>0481.2 Dietoterapia w zaburzeniach cywilizacyjnych Lista przedmiotów
NŻD-SL>0485.6 Diety niekonwencjonalne Lista przedmiotów
NŻD-SL>0542.5 Edukacja żywieniowa Lista przedmiotów
NŻD-SL>0548.3 Ekologia Lista przedmiotów
NŻD-SL>0609.4 Elementy gastronomii w dietetyce Lista przedmiotów
NTG-SI>3494.2 Elementy prawa żywnościowego Lista przedmiotów
NTŻ-SI>3494.3 Elementy prawa żywnościowego Lista przedmiotów
NTŻ-SI>3494.5 Elementy prawa żywnościowego Lista przedmiotów
NZJ-SI>3494.5 Elementy prawa żywnościowego Lista przedmiotów
NŻD-SL>0613.6 Elementy psychodietetyki Lista przedmiotów
kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.1.0.0-6 (2024-10-15)