DZIEKAN WYDZIAŁU BIOTECHNOLOGII I NAUK O ŻYWNOŚCI - grupy przedmiotów
Wybierz grupę przedmiotów
Nie możesz znaleźć interesującej Cię grupy przedmiotów?
Opcje | ||
---|---|---|
NBT/BŻ |
|
|
NBT/BŻ-SE |
|
|
NTŻ-SE |
|
|
NBT-SM>0034.2 | Analiza i właściwości związków bioaktywnych |
|
NTG-SI>0046.2 | Analiza żywności |
|
NŻD-SML>0046.3 | Analiza żywności |
|
NTŻ-SI>0047.3 | Analiza żywności I |
|
NTŻ-SI>0048.4 | Analiza żywności II |
|
NZJ-SI>0090.3 | Aparatura i inżynieria procesów produkcyjnych |
|
NFT-AM>3235.2 | Aromatic compounds in food |
|
NTŻ-AM>3235.2 | Aromatic compounds in food |
|
NTŻ-SI>3496.3 | Aspekty ekonomiczne w przemyśle spożywczym |
|
NTŻ-SI>3496.5 | Aspekty ekonomiczne w przemyśle spożywczym |
|
NBT-SI>0150.4 | Bezpieczeństwo żywności |
|
NTG-SI>0150.4 | Bezpieczeństwo żywności |
|
NFT-AM>3238.2 | Bioactive food ingredients |
|
NTŻ-AM>3238.2 | Bioactive food ingredients |
|
NDI-SL>0163.2 | Biochemia |
|
NTG-SI>0163.2 | Biochemia |
|
NŻD-SL>0163.2 | Biochemia |
|
NBT-SI>3715.4 | Biofizyka w biologii i biotechnologii |
|
NBT-SI>0194.1 | Biologia komórki |
|
NBT-SI>0198.6 | Biologia molekularna |
|
NBT-SM>0254.2 | Biotechnologia dla zdrowia |
|
NTG-SI>3669.4 | Biotechnologia w produkcji żywności |
|
NTŻ-SI>3497.6 | Biotechnologia w przetwórstwie żywności |
|
NTŻ-SM>0261.2 | Biotechnologia w żywności |
|
NBT-SM>0262.2 | Biotechnologia żywności |
|
NTŻ-SI>0262.6 | Biotechnologia żywności |
|
NTŻ-SI>0262.7 | Biotechnologia żywności |
|