Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

DZIEKAN WYDZIAŁU BIOTECHNOLOGII I NAUK O ŻYWNOŚCI - grupy przedmiotów

Wybierz grupę przedmiotów

Nie możesz znaleźć interesującej Cię grupy przedmiotów?

przeszukaj podjednostkę aktualnej jednostki (lub zupełnie inną jednostkę)

pokaż listę przedmiotów oferowanych przez tę jednostkę

Zawartość tej tabeli można wyeksportować
Opcje
HS-S>2040 Przedmiot humanistyczny Lista przedmiotów
HS-S>2041 Przedmiot humanistyczny I Lista przedmiotów
HS-SML>2040 Przedmiot humanistyczny Lista przedmiotów
NBT-SE-03 Przedmioty 3 sem. - Biotechnologia, ERASMUS Lista przedmiotów
NBT-SE-04 Przedmioty 4 sem. - Biotechnologia, ERASMUS Lista przedmiotów
NBT-SE-05 Przedmioty 5 sem. - Biotechnologia, ERASMUS Lista przedmiotów
NBT-SE-06 Przedmioty 6 sem. - Biotechnologia, ERASMUS Lista przedmiotów
NBT-SE-07 Przedmioty 7 sem. - Biotechnologia, ERASMUS Lista przedmiotów
NBT-SE-08 Przedmioty 1 sem. mgr - Biotechnologia, ERASMUS Lista przedmiotów
NBT-SE-09 Przedmioty 2 sem. mgr - Biotechnologia, ERASMUS Lista przedmiotów
NBT-SI-1(01) Przedmioty 1 sem. - biotechnologia, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NBT-SI-1(02) Przedmioty 2 sem. - biotechnologia, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NBT-SI-2(03) Przedmioty 3 sem. - biotechnologia, st. I-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NBT-SI-2(4) Przedmioty 4 sem. - biotechnologia, st. I-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NBT-SI>0150.4 Bezpieczeństwo żywności Lista przedmiotów
NBT-SI>0194.1 Biologia komórki Lista przedmiotów
NBT-SI>0198.6 Biologia molekularna Lista przedmiotów
NBT-SI>0266.5 Biotechnologie przemysłowe w żywności i farmacji Lista przedmiotów
NBT-SI>0356.4 Chemia żywności Lista przedmiotów
NBT-SI>0358.4 Chemiczne i instrumentalne metody analizy żywności Lista przedmiotów
NBT-SI>0633.6 Enzymologia Lista przedmiotów
NBT-SI>0717.1 Fizyka z elementami biofizyki I Lista przedmiotów
NBT-SI>0718.2 Fizyka z elementami biofizyki II Lista przedmiotów
NBT-SI>1003.3 Inżynieria bioprocesowa Lista przedmiotów
NBT-SI>1003.4 Inżynieria bioprocesowa Lista przedmiotów
NBT-SI>1285.4 Mikrobiologia ogólna Lista przedmiotów
NBT-SI>1290.5 Mikrobiologia żywności Lista przedmiotów
NBT-SI>1620.5 Podstawy biotransformacji Lista przedmiotów
NBT-SI>1908.6 Procesy fermentacyjne Lista przedmiotów
NBT-SI>2327.7 Składniki bioaktywne w żywności Lista przedmiotów
NBT-SI>2450.7 Szybkie metody mikrobiologicznej analizy żywności Lista przedmiotów
NBT-SI>2486.7 Techniki laboratoryjne w biotechnologii Lista przedmiotów
NBT-SI>2524.5 Technologia surowców roślinnych Lista przedmiotów
NBT-SI>2525.6 Technologia surowców zwierzęcych Lista przedmiotów
NBT-SI>3020.2 Inżynieria i ochrona środowiska Lista przedmiotów
NBT-SI>3715.4 Biofizyka w biologii i biotechnologii Lista przedmiotów
NBT-SI>3782.4 Nowoczesne metody analityczne Lista przedmiotów
NBT-SM-01 Przedmioty 1 sem. - Biotechnologia, st. II-ego stopnia(mgr.) Lista przedmiotów
NBT-SM-02 Przedmioty 2 sem. - Biotechnologia, st. II-ego stopnia (mgr) Lista przedmiotów
NBT-SM-1(01) Przedmioty 1 sem. - biotechnologia, st ii-go stopnia(mgr.) Lista przedmiotów
NBT-SM>0034.2 Analiza i właściwości związków bioaktywnych Lista przedmiotów
NBT-SM>0254.2 Biotechnologia dla zdrowia Lista przedmiotów
NBT-SM>0262.2 Biotechnologia żywności Lista przedmiotów
NBT-SM>0285.1 Blok specjalizacyjny BIOTECHNOLOGIA DROBNOUSTROJÓW Lista przedmiotów
NBT-SM>0285.2 Blok specjalizacyjny BIOTECHNOLOGIA DROBNOUSTROJÓW Lista przedmiotów
NBT-SM>0285.3 Blok specjalizacyjny BIOTECHNOLOGIA DROBNOUSTROJÓW Lista przedmiotów
NBT-SM>0286.1 Blok specjalizacyjny BIOTRANSFORMACJE Lista przedmiotów
NBT-SM>0286.2 Blok specjalizacyjny BIOTRANSFORMACJE Lista przedmiotów
NBT-SM>0286.3 Blok specjalizacyjny BIOTRANSFORMACJE Lista przedmiotów
NBT-SM>0911.2 Hodowle tkankowe Lista przedmiotów
NBT-SM>1243.1 Metodologia prac doświadczalnych Lista przedmiotów
NBT-SM>1283.1 Mikrobiologia fermentowanej żywności Lista przedmiotów
NBT-SM>1338.1 Molekularna organizacja struktur komórkowych Lista przedmiotów
NBT-SM>1908.2 Procesy fermentacyjne Lista przedmiotów
NBT-SM>2130.2 Przedsiębiorczość Lista przedmiotów
NBT-SM>3218.1 BLOKI SPECJALIZACYJNE Lista przedmiotów
NBT-SM>3218.2 BLOKI SPECJALIZACYJNE Lista przedmiotów
NBT-SM>3218.3 BLOKI SPECJALIZACYJNE Lista przedmiotów
NBT/BŻ Lista przedmiotów
NBT/BŻ-SE Lista przedmiotów
NDI-SL>0163.2 Biochemia Lista przedmiotów
NDI-SL>1724.2 Podstawy żywienia człowieka Lista przedmiotów
NDI-SL>1850.2 Praktyka technologiczna Lista przedmiotów
NDI-SL>3312.2 Podstawy produkcji żywności Lista przedmiotów
NDI-SM>0635.2 Epidemiologia i profilaktyka zdrowotna Lista przedmiotów
NDI-SM>1867.2 Praktyka żywieniowo-dietetyczna I Lista przedmiotów
NDI-SM>2705.2 Wybrane zagadnienia produkcji żywności Lista przedmiotów
NDI-SM>3343.2 Zaburzenia odżywiania Lista przedmiotów
NDI-SM>3344.2 Dietetyka kliniczna I Lista przedmiotów
NDI-SM>3347.2 Wybrane zagadnienia z organizacji żywienia Lista przedmiotów
NFT-AM>3235.2 Aromatic compounds in food Lista przedmiotów
NFT-AM>3238.2 Bioactive food ingredients Lista przedmiotów
NFT-AM>3244.2 Enriched food Lista przedmiotów
NFT-AM>3253.3 The quality of animal origin food Lista przedmiotów
NFT-AM>3256.2 Final project Lista przedmiotów
NFT-AM>3260.2 Innovative food packaging Lista przedmiotów
NFT-AM>3281.3 Final master project Lista przedmiotów
NTG-SI-01 Przedmioty 1 sem. - Technologia i organizacja gastronomii Lista przedmiotów
NTG-SI-02 Przedmioty 2 sem. - Technologia i organizacja gastronomii Lista przedmiotów
NTG-SI-03 Przedmioty 3 sem. - Technologia i organizacja gastronomii Lista przedmiotów
NTG-SI-04 Przedmioty 4 sem. - Technologia i organizacja gastronomii Lista przedmiotów
NTG-SI-05 Przedmioty 5 sem. - Technologia i organizacja gastronomii Lista przedmiotów
NTG-SI-06 Przedmioty 6 sem. - Technologia i organizacja gastronomii Lista przedmiotów
NTG-SI-07 Przedmioty 7 sem. - Technologia i organizacja gastronomii Lista przedmiotów
NTG-SI>0046.2 Analiza żywności Lista przedmiotów
NTG-SI>0150.4 Bezpieczeństwo żywności Lista przedmiotów
NTG-SI>0163.2 Biochemia Lista przedmiotów
NTG-SI>0356.1 Chemia żywności Lista przedmiotów
NTG-SI>0356.2 Chemia żywności Lista przedmiotów
NTG-SI>0470.4 Dietetyka Lista przedmiotów
NTG-SI>0470.6 Dietetyka Lista przedmiotów
NTG-SI>1287.1 Mikrobiologia ogólna i żywności Lista przedmiotów
NTG-SI>1287.2 Mikrobiologia ogólna i żywności Lista przedmiotów
NTG-SI>1459.2 Ochrona środowiska Lista przedmiotów
NTG-SI>1591.4 Planowanie żywienia zbiorowego Lista przedmiotów
NTG-SI>1591.5 Planowanie żywienia zbiorowego Lista przedmiotów
NTG-SI>1610.2 Podstawy analizy żywności Lista przedmiotów
NTG-SI>1880.3 Prawo i ustawodawstwo żywnościowe Lista przedmiotów
NTG-SI>2040.3 Przedmiot humanistyczny Lista przedmiotów
NTG-SI>2135.3 Przetwarzanie surowców roślinnych Lista przedmiotów
NTG-SI>2136.3 Przetwarzanie surowców zwierzęcych Lista przedmiotów
NTG-SI>2152.6 Psychodietetyka Lista przedmiotów
NTG-SI>2327.5 Składniki bioaktywne w żywności Lista przedmiotów
NTG-SI>2327.6 Składniki bioaktywne w żywności Lista przedmiotów
NTG-SI>2498.3 Technologia gastronomii Lista przedmiotów
NTG-SI>2623.4 Usługi hotelarskie i rekreacyjne Lista przedmiotów
NTG-SI>2623.5 Usługi hotelarskie i rekreacyjne Lista przedmiotów
NTG-SI>2830.5 Zarządzanie żywieniem zbiorowym Lista przedmiotów
NTG-SI>2899.3 Żywienie człowieka Lista przedmiotów
NTG-SI>2978.5 Wybrane aspekty gastronomii Lista przedmiotów
NTG-SI>3020.2 Inżynieria i ochrona środowiska Lista przedmiotów
NTG-SI>3494.2 Elementy prawa żywnościowego Lista przedmiotów
NTG-SI>3563.3 Specjalne kategorie żywności Lista przedmiotów
NTG-SI>3567.5 Planowanie i zarządzanie w gastronomii Lista przedmiotów
NTG-SI>3667.2 Polityka i gospodarka żywnościowa Lista przedmiotów
NTG-SI>3669.4 Biotechnologia w produkcji żywności Lista przedmiotów
NTG-SI>3670.4 Dietetyka w gastronomii Lista przedmiotów
NTG-SI>3671.4 Elementy psychologii w gastronomii Lista przedmiotów
NTŻ-AM>3235.2 Aromatic compounds in food Lista przedmiotów
NTŻ-AM>3238.2 Bioactive food ingredients Lista przedmiotów
NTŻ-AM>3244.2 Enriched food Lista przedmiotów
NTŻ-AM>3253.3 The quality of animal origin food Lista przedmiotów
NTŻ-AM>3256.2 Final project Lista przedmiotów
NTŻ-AM>3260.2 Innovative food packaging Lista przedmiotów
NTŻ-AM>3281.3 Final master project Lista przedmiotów
NTŻ-SE Lista przedmiotów
NTŻ-SE-02 Przedmioty 2 sem.- ERAZMUS Lista przedmiotów
NTŻ-SE-03 Przedmioty 3 sem.- ERAZMUS Lista przedmiotów
NTŻ-SE-04 Przedmioty 4 sem.- ERAZMUS Lista przedmiotów
NTŻ-SE-05 Przedmioty 5 sem.- ERAZMUS Lista przedmiotów
NTŻ-SE-06 Przedmioty 6 sem.- ERAZMUS Lista przedmiotów
NTŻ-SE-07 Przedmioty 7 sem.- ERAZMUS Lista przedmiotów
NTŻ-SE-08 Przedmioty 1 mgr sem.- ERAZMUS Lista przedmiotów
NTŻ-SE-09 Przedmioty 2 mgr sem.- ERAZMUS Lista przedmiotów
NTŻ-SI-01 Przedmioty 1 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NTŻ-SI-02 Przedmioty 2 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NTŻ-SI-03 Przedmioty 3 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NTŻ-SI-04 Przedmioty 4 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NTŻ-SI-05 Przedmioty 5 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NTŻ-SI-06 Przedmioty 6 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NTŻ-SI-07 Przedmioty 7 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NTŻ-SI>0047.3 Analiza żywności I Lista przedmiotów
NTŻ-SI>0048.4 Analiza żywności II Lista przedmiotów
NTŻ-SI>0262.6 Biotechnologia żywności Lista przedmiotów
NTŻ-SI>0262.7 Biotechnologia żywności Lista przedmiotów
NTŻ-SI>0356.3 Chemia żywności Lista przedmiotów
NTŻ-SI>0873.5 Higiena i toksykologia żywności Lista przedmiotów
NTŻ-SI>1012.2 Inżynieria procesowa Lista przedmiotów
NTŻ-SI>1287.4 Mikrobiologia ogólna i żywności Lista przedmiotów
NTŻ-SI>1497.4 Opakowania żywności Lista przedmiotów
NTŻ-SI>1697.6 Podstawy przemysłów fermentacyjnych Lista przedmiotów
NTŻ-SI>1724.4 Podstawy żywienia człowieka Lista przedmiotów
NTŻ-SI>1724.5 Podstawy żywienia człowieka Lista przedmiotów
NTŻ-SI>1890.5 Prawo żywnościowe Lista przedmiotów
NTŻ-SI>1978.6 Projektowanie technologiczne Lista przedmiotów
NTŻ-SI>1998.7 Przechowalnictwo surowców roślinnych Lista przedmiotów
NTŻ-SI>2371.6 Standaryzacja i normalizacja Lista przedmiotów
NTŻ-SI>2497.5 Technologia drobiu i jaj Lista przedmiotów
NTŻ-SI>2506.6 Technologia mięsa Lista przedmiotów
NTŻ-SI>2507.5 Technologia mleczarstwa Lista przedmiotów
NTŻ-SI>2508.5 Technologia owoców i warzyw Lista przedmiotów
NTŻ-SI>2523.6 Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego Lista przedmiotów
NTŻ-SI>2526.5 Technologia tłuszczów roślinnych Lista przedmiotów
NTŻ-SI>2527.6 Technologia węglowodanów Lista przedmiotów
NTŻ-SI>2531.6 Technologia zbóż Lista przedmiotów
NTŻ-SI>2789.6 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności Lista przedmiotów
NTŻ-SI>3163.5 Standaryzacja żywności Lista przedmiotów
NTŻ-SI>3166.5 Technologie przemysłów fermentacyjnych Lista przedmiotów
NTŻ-SI>3352.4 Kulturowe uwarunkowania żywienia Lista przedmiotów
NTŻ-SI>3492.5 Wybrane aspekty żywności i żywienia Lista przedmiotów
NTŻ-SI>3494.3 Elementy prawa żywnościowego Lista przedmiotów
NTŻ-SI>3494.5 Elementy prawa żywnościowego Lista przedmiotów
NTŻ-SI>3496.3 Aspekty ekonomiczne w przemyśle spożywczym Lista przedmiotów
NTŻ-SI>3496.5 Aspekty ekonomiczne w przemyśle spożywczym Lista przedmiotów
NTŻ-SI>3497.6 Biotechnologia w przetwórstwie żywności Lista przedmiotów
NTŻ-SM-01 Przedmioty 1 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. II-go stopnia (mgr) Lista przedmiotów
NTŻ-SM-02 Przedmioty 2 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. II-go stopnia (mgr) Lista przedmiotów
NTŻ-SM-03 Przedmioty 3 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. II-go stopnia (mgr) Lista przedmiotów
NTŻ-SM>0261.2 Biotechnologia w żywności Lista przedmiotów
NTŻ-SM>0288.1 Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA FERMENTACJI Lista przedmiotów
NTŻ-SM>0288.2 Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA FERMENTACJI Lista przedmiotów
NTŻ-SM>0288.3 Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA FERMENTACJI Lista przedmiotów
NTŻ-SM>0289.1 Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA OWOCÓW, WARZYW I NUTRACEUTYKÓW Lista przedmiotów
NTŻ-SM>0289.2 Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA OWOCÓW, WARZYW I NUTRACEUTYKÓW Lista przedmiotów
NTŻ-SM>0289.3 Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA OWOCÓW, WARZYW I NUTRACEUTYKÓW Lista przedmiotów
NTŻ-SM>0290.1 Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA PRODUKTÓW ZWIERZĘCYCH Lista przedmiotów
NTŻ-SM>0290.2 Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA PRODUKTÓW ZWIERZĘCYCH Lista przedmiotów
NTŻ-SM>0290.3 Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA PRODUKTÓW ZWIERZĘCYCH Lista przedmiotów
NTŻ-SM>0291.1 Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA WĘGLOWODANÓW I TŁUSZCZÓW ROŚLINNYCH Lista przedmiotów
NTŻ-SM>0291.2 Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA WĘGLOWODANÓW I TŁUSZCZÓW ROŚLINNYCH Lista przedmiotów
NTŻ-SM>0291.3 Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA WĘGLOWODANÓW I TŁUSZCZÓW ROŚLINNYCH Lista przedmiotów
NTŻ-SM>0292.1 Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA ZBÓŻ Lista przedmiotów
NTŻ-SM>0292.2 Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA ZBÓŻ Lista przedmiotów
NTŻ-SM>0292.3 Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA ZBÓŻ Lista przedmiotów
NTŻ-SM>1241.1 Metodologia badań naukowych Lista przedmiotów
NTŻ-SM>1462.1 Ochrona własności intelektualnej Lista przedmiotów
NTŻ-SM>2130.2 Przedsiębiorczość Lista przedmiotów
NTŻ-SM>2377.1 Statystyka Lista przedmiotów
NTŻ-SM>2534.2 Technologia żywności Lista przedmiotów
NTŻ-SM>2597.2 Trendy w przetwórstwie surowców zwierzęcych Lista przedmiotów
NTŻ-SM>3176.1 Innowacje w technologii żywności Lista przedmiotów
NTŻ-SM>3179.1 ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ROŚLINNEGO Lista przedmiotów
NTŻ-SM>3179.2 ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ROŚLINNEGO Lista przedmiotów
NTŻ-SM>3179.3 ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ROŚLINNEGO Lista przedmiotów
NTŻ-SM>3185.1 TECHNOLOGIA FERMENTACJI I ZBÓŻ Lista przedmiotów
NTŻ-SM>3185.2 TECHNOLOGIA FERMENTACJI I ZBÓŻ Lista przedmiotów
NTŻ-SM>3185.3 TECHNOLOGIA FERMENTACJI I ZBÓŻ Lista przedmiotów
NTŻ-SM>3191.1 ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO Lista przedmiotów
NTŻ-SM>3191.2 ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO Lista przedmiotów
NTŻ-SM>3191.3 ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO Lista przedmiotów
NTŻ-SM>3199.2 Wybrane aspekty produkcji żywności Lista przedmiotów
NTŻ-SM>3218.1 BLOKI SPECJALIZACYJNE Lista przedmiotów
NTŻ-SM>3218.2 BLOKI SPECJALIZACYJNE Lista przedmiotów
NTŻ-SM>3218.3 BLOKI SPECJALIZACYJNE Lista przedmiotów
NZJ-SI-01 Przedmioty 1 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NZJ-SI-02 Przedmioty 2 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NZJ-SI-03 Przedmioty 3 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NZJ-SI-04 Przedmioty 4 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NZJ-SI-05 Przedmioty 5 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NZJ-SI-06 Przedmioty 6 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NZJ-SI-07 Przedmioty 7 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NZJ-SI>0090.3 Aparatura i inżynieria procesów produkcyjnych Lista przedmiotów
NZJ-SI>0356.3 Chemia żywności Lista przedmiotów
NZJ-SI>0872.5 Higiena i toksykologia Lista przedmiotów
NZJ-SI>1030.6 Jakość produktów roślinnych Lista przedmiotów
NZJ-SI>1031.5 Jakość produktów zwierzęcych Lista przedmiotów
NZJ-SI>1032.5 Jakość żywności Lista przedmiotów
NZJ-SI>1286.4 Mikrobiologia ogólna i żywności Lista przedmiotów
NZJ-SI>1432.6 Ocena produktów fermentowanych Lista przedmiotów
NZJ-SI>1497.6 Opakowania żywności Lista przedmiotów
NZJ-SI>1890.5 Prawo żywnościowe Lista przedmiotów
NZJ-SI>1932.2 Produkcja roślinna Lista przedmiotów
NZJ-SI>1936.2 Produkcja zwierzęca Lista przedmiotów
NZJ-SI>2137.4 Przetwórstwo surowców roślinnych Lista przedmiotów
NZJ-SI>2138.4 Przetwórstwo surowców zwierzęcych Lista przedmiotów
NZJ-SI>2899.5 Żywienie człowieka Lista przedmiotów
NZJ-SI>3494.5 Elementy prawa żywnościowego Lista przedmiotów
NZJ-SI>3764.4 Wybrane aspekty technologii żywności Lista przedmiotów
NZJ-SM-01 Przedmioty 1 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. ii-go stopnia Lista przedmiotów
NZJ-SM-02 Przedmioty 2 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. ii-go stopnia Lista przedmiotów
NZJ-SM-03 Przedmioty 3 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. ii-go stopnia Lista przedmiotów
NZJ-SM>0287.1 Blok specjalizacyjny CHEMIA I ANALIZA ŻYWNOŚCI Lista przedmiotów
NZJ-SM>0287.2 Blok specjalizacyjny CHEMIA I ANALIZA ŻYWNOŚCI Lista przedmiotów
NZJ-SM>0287.3 Blok specjalizacyjny CHEMIA I ANALIZA ŻYWNOŚCI Lista przedmiotów
NZJ-SM>0293.1 Blok specjalizacyjny ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI POCHODZENIA ROŚLINNEGO Lista przedmiotów
NZJ-SM>0293.2 Blok specjalizacyjny ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI POCHODZENIA ROŚLINNEGO Lista przedmiotów
NZJ-SM>0293.3 Blok specjalizacyjny ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI POCHODZENIA ROŚLINNEGO Lista przedmiotów
NZJ-SM>0294.1 Blok specjalizacyjny ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO Lista przedmiotów
NZJ-SM>0294.2 Blok specjalizacyjny ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO Lista przedmiotów
NZJ-SM>0294.3 Blok specjalizacyjny ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO Lista przedmiotów
NZJ-SM>0949.1 Informatyka Lista przedmiotów
NZJ-SM>0954.3 Informatyka stosowana Lista przedmiotów
NZJ-SM>1362.1 Narzędzia statystyczne Lista przedmiotów
NZJ-SM>1462.1 Ochrona własności intelektualnej Lista przedmiotów
NZJ-SM>1830.1 Praktyka Lista przedmiotów
NZJ-SM>2130.2 Przedsiębiorczość Lista przedmiotów
NZJ-SM>2377.1 Statystyka Lista przedmiotów
NZJ-SM>2499.2 Technologia i biotechnologia żywności Lista przedmiotów
NZJ-SM>3159.1 Metodologia badań w zarządzaniu jakością Lista przedmiotów
NZJ-SM>3218.1 BLOKI SPECJALIZACYJNE Lista przedmiotów
NZJ-SM>3218.2 BLOKI SPECJALIZACYJNE Lista przedmiotów
NZJ-SM>3218.3 BLOKI SPECJALIZACYJNE Lista przedmiotów
NŻC-SI-01 Przedmioty 1 sem. - żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NŻC-SI-02 Przedmioty 2 sem. - żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NŻC-SI-03 Przedmioty 3 sem. - żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NŻC-SI-04 Przedmioty 4 sem. - żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NŻC-SI-05 Przedmioty 5 sem. - żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NŻC-SI-06 Przedmioty 6 sem. - żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NŻC-SI-07 Przedmioty 7 sem. - żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NŻD-SL-01 Przedmioty 1 sem. - żywienie człowieka i dietetyka, I stopnia (lic.) Lista przedmiotów
NŻD-SL-02 Przedmioty 2 sem. - żywienie człowieka i dietetyka, I stopnia (lic.) Lista przedmiotów
NŻD-SL-03 Przedmioty 3 sem. - żywienie człowieka i dietetyka, I stopnia (lic.) Lista przedmiotów
NŻD-SL-04 Przedmioty 4 sem. - żywienie człowieka i dietetyka, I stopnia (lic.) Lista przedmiotów
NŻD-SL-05 Przedmioty 5 sem. - żywienie człowieka i dietetyka, I stopnia (lic.) Lista przedmiotów
NŻD-SL-06 Przedmioty 6 sem. - żywienie człowieka i dietetyka, I stopnia (lic.) Lista przedmiotów
NŻD-SL>0163.2 Biochemia Lista przedmiotów
NŻD-SL>0485.6 Diety niekonwencjonalne Lista przedmiotów
NŻD-SL>0542.5 Edukacja żywieniowa Lista przedmiotów
NŻD-SL>0548.3 Ekologia Lista przedmiotów
NŻD-SL>0609.4 Elementy gastronomii w dietetyce Lista przedmiotów
NŻD-SL>0613.6 Elementy psychodietetyki Lista przedmiotów
NŻD-SL>1047.2 Język obcy Lista przedmiotów
NŻD-SL>1077.4 Kliniczny zarys chorób Lista przedmiotów
NŻD-SL>1518.5 Organizacja i projektowanie zakładów żywienia zbiorowego Lista przedmiotów
NŻD-SL>1590.4 Planowanie żywienia Lista przedmiotów
NŻD-SL>1590.5 Planowanie żywienia Lista przedmiotów
NŻD-SL>1623.6 Podstawy dietetyki Lista przedmiotów
NŻD-SL>1724.2 Podstawy żywienia człowieka Lista przedmiotów
NŻD-SL>1724.3 Podstawy żywienia człowieka Lista przedmiotów
NŻD-SL>1850.2 Praktyka technologiczna Lista przedmiotów
NŻD-SL>1866.4 Praktyka żywieniowo-dietetyczna Lista przedmiotów
NŻD-SL>1889.4 Prawo w ochronie zdrowia Lista przedmiotów
NŻD-SL>2135.3 Przetwarzanie surowców roślinnych Lista przedmiotów
NŻD-SL>2136.3 Przetwarzanie surowców zwierzęcych Lista przedmiotów
NŻD-SL>2682.4 Wprowadzenie do dietetyki Lista przedmiotów
NŻD-SL>2731.2 Wyposażenie w gastronomii Lista przedmiotów
NŻD-SL>2789.4 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności Lista przedmiotów
NŻD-SL>2790.4 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwo Lista przedmiotów
NŻD-SL>2922.5 Żywność specjalnego przeznaczenia Lista przedmiotów
NŻD-SL>3312.2 Podstawy produkcji żywności Lista przedmiotów
NŻD-SL>3314.6 Organizacja gastronomii Lista przedmiotów
NŻD-SL>3319.4 Wybrane aspekty przetwórstwa żywności Lista przedmiotów
NŻD-SL>3324.5 Podstawy dietetyki klinicznej Lista przedmiotów
NŻD-SL>3326.5 Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka Lista przedmiotów
NŻD-SL>3332.6 Wybrane zagadnienia z dietetyki klinicznej Lista przedmiotów
NŻD-SM-01 Przedmioty 1 sem. - żywienie czlowieka i dietetyka, II stopnia Lista przedmiotów
NŻD-SM-02 Przedmioty 2 sem. - żywienie człowieka i dietetyka, II stopnia Lista przedmiotów
NŻD-SM-03 Przedmioty 3 sem.- żywienie człowieka i dietetyka, II stopnia Lista przedmiotów
NŻD-SM>0473.2 Dietoterapia nadwrażliwości pokarmowych Lista przedmiotów
NŻD-SM>0475.2 Dietoterapia schorzeń układu nerwowego Lista przedmiotów
NŻD-SM>0481.2 Dietoterapia w zaburzeniach cywilizacyjnych Lista przedmiotów
NŻD-SM>2154.2 Psychologia odżywiania Lista przedmiotów
NŻD-SM>2705.2 Wybrane zagadnienia produkcji żywności Lista przedmiotów
NŻD-SM>2904.2 Żywienie kliniczne I Lista przedmiotów
NŻD-SML-02 Przedmioty 2 sem. - Żywiecznie człowieka i dietetyka, st. II-ego stopnia Lista przedmiotów
NŻD-SML>0046.3 Analiza żywności Lista przedmiotów
NŻD-SML>0473.2 Dietoterapia nadwrażliwości pokarmowych Lista przedmiotów
NŻD-SML>0475.2 Dietoterapia schorzeń układu nerwowego Lista przedmiotów
NŻD-SML>0477.3 Dietoterapia w chorobach nowotworowych Lista przedmiotów
NŻD-SML>0481.2 Dietoterapia w zaburzeniach cywilizacyjnych Lista przedmiotów
NŻD-SML>0635.2 Epidemiologia i profilaktyka zdrowotna Lista przedmiotów
NŻD-SML>1744.3 Polityka wyżywienia ludności Lista przedmiotów
NŻD-SML>1867.2 Praktyka żywieniowo-dietetyczna I Lista przedmiotów
NŻD-SML>1868.3 Praktyka żywieniowo-dietetyczna II Lista przedmiotów
NŻD-SML>1873.4 Prawo i polityka w żywieniu Lista przedmiotów
NŻD-SML>1930.3 Produkcja potraw i posiłków dietetycznych Lista przedmiotów
NŻD-SML>2130.4 Przedsiębiorczość Lista przedmiotów
NŻD-SML>2154.2 Psychologia odżywiania Lista przedmiotów
NŻD-SML>2534.3 Technologia żywności Lista przedmiotów
NŻD-SML>2598.3 Trendy w żywności i żywieniu Lista przedmiotów
NŻD-SML>2705.2 Wybrane zagadnienia produkcji żywności Lista przedmiotów
NŻD-SML>2738.4 Wzajemne oddziaływanie leków i żywności Lista przedmiotów
NŻD-SML>2904.2 Żywienie kliniczne I Lista przedmiotów
NŻD-SML>2905.3 Żywienie kliniczne II Lista przedmiotów
NŻD-SML>2908.3 Żywienie osób starszych Lista przedmiotów
NŻD-SML>3154.4 Interakcje w żywności i żywieniu Lista przedmiotów
NŻD-SML>3156.4 Prawo w żywieniu Lista przedmiotów
NŻD-SML>3218.3 BLOKI SPECJALIZACYJNE Lista przedmiotów
NŻD-SML>3218.4 BLOKI SPECJALIZACYJNE Lista przedmiotów
NŻD-SML>3343.2 Zaburzenia odżywiania Lista przedmiotów
NŻD-SML>3344.2 Dietetyka kliniczna I Lista przedmiotów
NŻD-SML>3347.2 Wybrane zagadnienia z organizacji żywienia Lista przedmiotów
NŻD-SML>3352.3 Kulturowe uwarunkowania żywienia Lista przedmiotów
NŻD-SML>3355.3 Wybrane aspekty prawa żywnościowego Lista przedmiotów
NŻD-SML>3357.3 Dietetyka kliniczna II Lista przedmiotów
NŻD-SML>3359.3 Interakcje w bromatologii Lista przedmiotów
NŻD-SML>3804.3 Żywienie i dietetyka (ŻiD) Lista przedmiotów
NŻD-SML>3804.4 Żywienie i dietetyka (ŻiD) Lista przedmiotów
NŻD-SML>3805.3 Żywienie i ocena żywności (ŻiO) Lista przedmiotów
NŻD-SML>3805.4 Żywienie i ocena żywności (ŻiO) Lista przedmiotów
SJO-MWW-NJ>1047.3 Język obcy Lista przedmiotów
SJO-MWW-NJ>1047.4 Język obcy Lista przedmiotów
SJO-MWW-SJ>1047.3 Język obcy Lista przedmiotów
SJO-MWW-SJ>1047.4 Język obcy Lista przedmiotów
SJO-N>1047.3 Język obcy Lista przedmiotów
SJO-N>1047.4 Język obcy Lista przedmiotów
SJO-NBT-SM>1047.2 Język obcy Lista przedmiotów
SJO-NBT-SM>1047.3 Język obcy Lista przedmiotów
SJO-NTŻ-SM>1047.2 Język obcy Lista przedmiotów
SJO-NTŻ-SM>1047.3 Język obcy Lista przedmiotów
SJO-NZJ-SM>1047.2 Język obcy Lista przedmiotów
SJO-NZJ-SM>1047.3 Język obcy Lista przedmiotów
SJO-NŻD-SML>1047.3 Język obcy Lista przedmiotów
SJO-NŻD-SML>1047.4 Język obcy Lista przedmiotów
SJO-S>1047.2 Język obcy Lista przedmiotów
SJO-S>1047.2.A1 Język obcy Lista przedmiotów
SJO-S>1047.2.A2 Język obcy Lista przedmiotów
SJO-S>1047.2.B1 Język obcy Lista przedmiotów
SJO-S>1047.2.B2 Język obcy Lista przedmiotów
SJO-S>1047.2.C1 Język obcy Lista przedmiotów
SJO-S>1047.3 Język obcy Lista przedmiotów
SJO-S>1047.4 Język obcy Lista przedmiotów
ntg-si Technologia i organizacja gastronomii Lista przedmiotów
kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.1.0.0-5 (2024-09-13)