DZIEKAN WYDZIAŁU BIOTECHNOLOGII I NAUK O ŻYWNOŚCI - grupy przedmiotów
Wybierz grupę przedmiotów
Nie możesz znaleźć interesującej Cię grupy przedmiotów?
Opcje | ||
---|---|---|
HS-S>2040 | Przedmiot humanistyczny |
|
HS-S>2041 | Przedmiot humanistyczny I |
|
HS-SML>2040 | Przedmiot humanistyczny |
|
NBT-SE-03 | Przedmioty 3 sem. - Biotechnologia, ERASMUS |
|
NBT-SE-04 | Przedmioty 4 sem. - Biotechnologia, ERASMUS |
|
NBT-SE-05 | Przedmioty 5 sem. - Biotechnologia, ERASMUS |
|
NBT-SE-06 | Przedmioty 6 sem. - Biotechnologia, ERASMUS |
|
NBT-SE-07 | Przedmioty 7 sem. - Biotechnologia, ERASMUS |
|
NBT-SE-08 | Przedmioty 1 sem. mgr - Biotechnologia, ERASMUS |
|
NBT-SE-09 | Przedmioty 2 sem. mgr - Biotechnologia, ERASMUS |
|
NBT-SI-1(01) | Przedmioty 1 sem. - biotechnologia, st. i-go stopnia (inż.) |
|
NBT-SI-1(02) | Przedmioty 2 sem. - biotechnologia, st. i-go stopnia (inż.) |
|
NBT-SI-2(03) | Przedmioty 3 sem. - biotechnologia, st. I-go stopnia (inż.) |
|
NBT-SI-2(4) | Przedmioty 4 sem. - biotechnologia, st. I-go stopnia (inż.) |
|
NBT-SI>0150.4 | Bezpieczeństwo żywności |
|
NBT-SI>0194.1 | Biologia komórki |
|
NBT-SI>0198.6 | Biologia molekularna |
|
NBT-SI>0266.5 | Biotechnologie przemysłowe w żywności i farmacji |
|
NBT-SI>0356.4 | Chemia żywności |
|
NBT-SI>0358.4 | Chemiczne i instrumentalne metody analizy żywności |
|
NBT-SI>0633.6 | Enzymologia |
|
NBT-SI>0717.1 | Fizyka z elementami biofizyki I |
|
NBT-SI>0718.2 | Fizyka z elementami biofizyki II |
|
NBT-SI>1003.3 | Inżynieria bioprocesowa |
|
NBT-SI>1003.4 | Inżynieria bioprocesowa |
|
NBT-SI>1285.4 | Mikrobiologia ogólna |
|
NBT-SI>1290.5 | Mikrobiologia żywności |
|
NBT-SI>1620.5 | Podstawy biotransformacji |
|
NBT-SI>1908.6 | Procesy fermentacyjne |
|
NBT-SI>2327.7 | Składniki bioaktywne w żywności |
|
NBT-SI>2450.7 | Szybkie metody mikrobiologicznej analizy żywności |
|
NBT-SI>2486.7 | Techniki laboratoryjne w biotechnologii |
|
NBT-SI>2524.5 | Technologia surowców roślinnych |
|
NBT-SI>2525.6 | Technologia surowców zwierzęcych |
|
NBT-SI>3020.2 | Inżynieria i ochrona środowiska |
|
NBT-SI>3715.4 | Biofizyka w biologii i biotechnologii |
|
NBT-SI>3782.4 | Nowoczesne metody analityczne |
|
NBT-SM-01 | Przedmioty 1 sem. - Biotechnologia, st. II-ego stopnia(mgr.) |
|
NBT-SM-02 | Przedmioty 2 sem. - Biotechnologia, st. II-ego stopnia (mgr) |
|
NBT-SM-1(01) | Przedmioty 1 sem. - biotechnologia, st ii-go stopnia(mgr.) |
|
NBT-SM>0034.2 | Analiza i właściwości związków bioaktywnych |
|
NBT-SM>0254.2 | Biotechnologia dla zdrowia |
|
NBT-SM>0262.2 | Biotechnologia żywności |
|
NBT-SM>0285.1 | Blok specjalizacyjny BIOTECHNOLOGIA DROBNOUSTROJÓW |
|
NBT-SM>0285.2 | Blok specjalizacyjny BIOTECHNOLOGIA DROBNOUSTROJÓW |
|
NBT-SM>0285.3 | Blok specjalizacyjny BIOTECHNOLOGIA DROBNOUSTROJÓW |
|
NBT-SM>0286.1 | Blok specjalizacyjny BIOTRANSFORMACJE |
|
NBT-SM>0286.2 | Blok specjalizacyjny BIOTRANSFORMACJE |
|
NBT-SM>0286.3 | Blok specjalizacyjny BIOTRANSFORMACJE |
|
NBT-SM>0911.2 | Hodowle tkankowe |
|
NBT-SM>1243.1 | Metodologia prac doświadczalnych |
|
NBT-SM>1283.1 | Mikrobiologia fermentowanej żywności |
|
NBT-SM>1338.1 | Molekularna organizacja struktur komórkowych |
|
NBT-SM>1908.2 | Procesy fermentacyjne |
|
NBT-SM>2130.2 | Przedsiębiorczość |
|
NBT-SM>3218.1 | BLOKI SPECJALIZACYJNE |
|
NBT-SM>3218.2 | BLOKI SPECJALIZACYJNE |
|
NBT-SM>3218.3 | BLOKI SPECJALIZACYJNE |
|
NBT/BŻ |
|
|
NBT/BŻ-SE |
|
|
NDI-SL>0163.2 | Biochemia |
|
NDI-SL>1724.2 | Podstawy żywienia człowieka |
|
NDI-SL>1850.2 | Praktyka technologiczna |
|
NDI-SL>3312.2 | Podstawy produkcji żywności |
|
NDI-SM>0635.2 | Epidemiologia i profilaktyka zdrowotna |
|
NDI-SM>1867.2 | Praktyka żywieniowo-dietetyczna I |
|
NDI-SM>2705.2 | Wybrane zagadnienia produkcji żywności |
|
NDI-SM>3343.2 | Zaburzenia odżywiania |
|
NDI-SM>3344.2 | Dietetyka kliniczna I |
|
NDI-SM>3347.2 | Wybrane zagadnienia z organizacji żywienia |
|
NFT-AM>3235.2 | Aromatic compounds in food |
|
NFT-AM>3238.2 | Bioactive food ingredients |
|
NFT-AM>3244.2 | Enriched food |
|
NFT-AM>3253.3 | The quality of animal origin food |
|
NFT-AM>3256.2 | Final project |
|
NFT-AM>3260.2 | Innovative food packaging |
|
NFT-AM>3281.3 | Final master project |
|
NTG-SI-01 | Przedmioty 1 sem. - Technologia i organizacja gastronomii |
|
NTG-SI-02 | Przedmioty 2 sem. - Technologia i organizacja gastronomii |
|
NTG-SI-03 | Przedmioty 3 sem. - Technologia i organizacja gastronomii |
|
NTG-SI-04 | Przedmioty 4 sem. - Technologia i organizacja gastronomii |
|
NTG-SI-05 | Przedmioty 5 sem. - Technologia i organizacja gastronomii |
|
NTG-SI-06 | Przedmioty 6 sem. - Technologia i organizacja gastronomii |
|
NTG-SI-07 | Przedmioty 7 sem. - Technologia i organizacja gastronomii |
|
NTG-SI>0046.2 | Analiza żywności |
|
NTG-SI>0150.4 | Bezpieczeństwo żywności |
|
NTG-SI>0163.2 | Biochemia |
|
NTG-SI>0356.1 | Chemia żywności |
|
NTG-SI>0356.2 | Chemia żywności |
|
NTG-SI>0470.4 | Dietetyka |
|
NTG-SI>0470.6 | Dietetyka |
|
NTG-SI>1287.1 | Mikrobiologia ogólna i żywności |
|
NTG-SI>1287.2 | Mikrobiologia ogólna i żywności |
|
NTG-SI>1459.2 | Ochrona środowiska |
|
NTG-SI>1591.4 | Planowanie żywienia zbiorowego |
|
NTG-SI>1591.5 | Planowanie żywienia zbiorowego |
|
NTG-SI>1610.2 | Podstawy analizy żywności |
|
NTG-SI>1880.3 | Prawo i ustawodawstwo żywnościowe |
|
NTG-SI>2040.3 | Przedmiot humanistyczny |
|
NTG-SI>2135.3 | Przetwarzanie surowców roślinnych |
|
NTG-SI>2136.3 | Przetwarzanie surowców zwierzęcych |
|
NTG-SI>2152.6 | Psychodietetyka |
|
NTG-SI>2327.5 | Składniki bioaktywne w żywności |
|
NTG-SI>2327.6 | Składniki bioaktywne w żywności |
|
NTG-SI>2498.3 | Technologia gastronomii |
|
NTG-SI>2623.4 | Usługi hotelarskie i rekreacyjne |
|
NTG-SI>2623.5 | Usługi hotelarskie i rekreacyjne |
|
NTG-SI>2830.5 | Zarządzanie żywieniem zbiorowym |
|
NTG-SI>2899.3 | Żywienie człowieka |
|
NTG-SI>2978.5 | Wybrane aspekty gastronomii |
|
NTG-SI>3020.2 | Inżynieria i ochrona środowiska |
|
NTG-SI>3494.2 | Elementy prawa żywnościowego |
|
NTG-SI>3563.3 | Specjalne kategorie żywności |
|
NTG-SI>3567.5 | Planowanie i zarządzanie w gastronomii |
|
NTG-SI>3667.2 | Polityka i gospodarka żywnościowa |
|
NTG-SI>3669.4 | Biotechnologia w produkcji żywności |
|
NTG-SI>3670.4 | Dietetyka w gastronomii |
|
NTG-SI>3671.4 | Elementy psychologii w gastronomii |
|
NTŻ-AM>3235.2 | Aromatic compounds in food |
|
NTŻ-AM>3238.2 | Bioactive food ingredients |
|
NTŻ-AM>3244.2 | Enriched food |
|
NTŻ-AM>3253.3 | The quality of animal origin food |
|
NTŻ-AM>3256.2 | Final project |
|
NTŻ-AM>3260.2 | Innovative food packaging |
|
NTŻ-AM>3281.3 | Final master project |
|
NTŻ-SE |
|
|
NTŻ-SE-02 | Przedmioty 2 sem.- ERAZMUS |
|
NTŻ-SE-03 | Przedmioty 3 sem.- ERAZMUS |
|
NTŻ-SE-04 | Przedmioty 4 sem.- ERAZMUS |
|
NTŻ-SE-05 | Przedmioty 5 sem.- ERAZMUS |
|
NTŻ-SE-06 | Przedmioty 6 sem.- ERAZMUS |
|
NTŻ-SE-07 | Przedmioty 7 sem.- ERAZMUS |
|
NTŻ-SE-08 | Przedmioty 1 mgr sem.- ERAZMUS |
|
NTŻ-SE-09 | Przedmioty 2 mgr sem.- ERAZMUS |
|
NTŻ-SI-01 | Przedmioty 1 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) |
|
NTŻ-SI-02 | Przedmioty 2 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) |
|
NTŻ-SI-03 | Przedmioty 3 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) |
|
NTŻ-SI-04 | Przedmioty 4 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) |
|
NTŻ-SI-05 | Przedmioty 5 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) |
|
NTŻ-SI-06 | Przedmioty 6 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) |
|
NTŻ-SI-07 | Przedmioty 7 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) |
|
NTŻ-SI>0047.3 | Analiza żywności I |
|
NTŻ-SI>0048.4 | Analiza żywności II |
|
NTŻ-SI>0262.6 | Biotechnologia żywności |
|
NTŻ-SI>0262.7 | Biotechnologia żywności |
|
NTŻ-SI>0356.3 | Chemia żywności |
|
NTŻ-SI>0873.5 | Higiena i toksykologia żywności |
|
NTŻ-SI>1012.2 | Inżynieria procesowa |
|
NTŻ-SI>1287.4 | Mikrobiologia ogólna i żywności |
|
NTŻ-SI>1497.4 | Opakowania żywności |
|
NTŻ-SI>1697.6 | Podstawy przemysłów fermentacyjnych |
|
NTŻ-SI>1724.4 | Podstawy żywienia człowieka |
|
NTŻ-SI>1724.5 | Podstawy żywienia człowieka |
|
NTŻ-SI>1890.5 | Prawo żywnościowe |
|
NTŻ-SI>1978.6 | Projektowanie technologiczne |
|
NTŻ-SI>1998.7 | Przechowalnictwo surowców roślinnych |
|
NTŻ-SI>2371.6 | Standaryzacja i normalizacja |
|
NTŻ-SI>2497.5 | Technologia drobiu i jaj |
|
NTŻ-SI>2506.6 | Technologia mięsa |
|
NTŻ-SI>2507.5 | Technologia mleczarstwa |
|
NTŻ-SI>2508.5 | Technologia owoców i warzyw |
|
NTŻ-SI>2523.6 | Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego |
|
NTŻ-SI>2526.5 | Technologia tłuszczów roślinnych |
|
NTŻ-SI>2527.6 | Technologia węglowodanów |
|
NTŻ-SI>2531.6 | Technologia zbóż |
|
NTŻ-SI>2789.6 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności |
|
NTŻ-SI>3163.5 | Standaryzacja żywności |
|
NTŻ-SI>3166.5 | Technologie przemysłów fermentacyjnych |
|
NTŻ-SI>3352.4 | Kulturowe uwarunkowania żywienia |
|
NTŻ-SI>3492.5 | Wybrane aspekty żywności i żywienia |
|
NTŻ-SI>3494.3 | Elementy prawa żywnościowego |
|
NTŻ-SI>3494.5 | Elementy prawa żywnościowego |
|
NTŻ-SI>3496.3 | Aspekty ekonomiczne w przemyśle spożywczym |
|
NTŻ-SI>3496.5 | Aspekty ekonomiczne w przemyśle spożywczym |
|
NTŻ-SI>3497.6 | Biotechnologia w przetwórstwie żywności |
|
NTŻ-SM-01 | Przedmioty 1 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. II-go stopnia (mgr) |
|
NTŻ-SM-02 | Przedmioty 2 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. II-go stopnia (mgr) |
|
NTŻ-SM-03 | Przedmioty 3 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. II-go stopnia (mgr) |
|
NTŻ-SM>0261.2 | Biotechnologia w żywności |
|
NTŻ-SM>0288.1 | Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA FERMENTACJI |
|
NTŻ-SM>0288.2 | Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA FERMENTACJI |
|
NTŻ-SM>0288.3 | Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA FERMENTACJI |
|
NTŻ-SM>0289.1 | Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA OWOCÓW, WARZYW I NUTRACEUTYKÓW |
|
NTŻ-SM>0289.2 | Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA OWOCÓW, WARZYW I NUTRACEUTYKÓW |
|
NTŻ-SM>0289.3 | Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA OWOCÓW, WARZYW I NUTRACEUTYKÓW |
|
NTŻ-SM>0290.1 | Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA PRODUKTÓW ZWIERZĘCYCH |
|
NTŻ-SM>0290.2 | Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA PRODUKTÓW ZWIERZĘCYCH |
|
NTŻ-SM>0290.3 | Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA PRODUKTÓW ZWIERZĘCYCH |
|
NTŻ-SM>0291.1 | Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA WĘGLOWODANÓW I TŁUSZCZÓW ROŚLINNYCH |
|
NTŻ-SM>0291.2 | Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA WĘGLOWODANÓW I TŁUSZCZÓW ROŚLINNYCH |
|
NTŻ-SM>0291.3 | Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA WĘGLOWODANÓW I TŁUSZCZÓW ROŚLINNYCH |
|
NTŻ-SM>0292.1 | Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA ZBÓŻ |
|
NTŻ-SM>0292.2 | Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA ZBÓŻ |
|
NTŻ-SM>0292.3 | Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA ZBÓŻ |
|
NTŻ-SM>1241.1 | Metodologia badań naukowych |
|
NTŻ-SM>1462.1 | Ochrona własności intelektualnej |
|
NTŻ-SM>2130.2 | Przedsiębiorczość |
|
NTŻ-SM>2377.1 | Statystyka |
|
NTŻ-SM>2534.2 | Technologia żywności |
|
NTŻ-SM>2597.2 | Trendy w przetwórstwie surowców zwierzęcych |
|
NTŻ-SM>3176.1 | Innowacje w technologii żywności |
|
NTŻ-SM>3179.1 | ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ROŚLINNEGO |
|
NTŻ-SM>3179.2 | ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ROŚLINNEGO |
|
NTŻ-SM>3179.3 | ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ROŚLINNEGO |
|
NTŻ-SM>3185.1 | TECHNOLOGIA FERMENTACJI I ZBÓŻ |
|
NTŻ-SM>3185.2 | TECHNOLOGIA FERMENTACJI I ZBÓŻ |
|
NTŻ-SM>3185.3 | TECHNOLOGIA FERMENTACJI I ZBÓŻ |
|
NTŻ-SM>3191.1 | ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO |
|
NTŻ-SM>3191.2 | ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO |
|
NTŻ-SM>3191.3 | ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO |
|
NTŻ-SM>3199.2 | Wybrane aspekty produkcji żywności |
|
NTŻ-SM>3218.1 | BLOKI SPECJALIZACYJNE |
|
NTŻ-SM>3218.2 | BLOKI SPECJALIZACYJNE |
|
NTŻ-SM>3218.3 | BLOKI SPECJALIZACYJNE |
|
NZJ-SI-01 | Przedmioty 1 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. i-go stopnia (inż.) |
|
NZJ-SI-02 | Przedmioty 2 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. i-go stopnia (inż.) |
|
NZJ-SI-03 | Przedmioty 3 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. i-go stopnia (inż.) |
|
NZJ-SI-04 | Przedmioty 4 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. i-go stopnia (inż.) |
|
NZJ-SI-05 | Przedmioty 5 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. i-go stopnia (inż.) |
|
NZJ-SI-06 | Przedmioty 6 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. i-go stopnia (inż.) |
|
NZJ-SI-07 | Przedmioty 7 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. i-go stopnia (inż.) |
|
NZJ-SI>0090.3 | Aparatura i inżynieria procesów produkcyjnych |
|
NZJ-SI>0356.3 | Chemia żywności |
|
NZJ-SI>0872.5 | Higiena i toksykologia |
|
NZJ-SI>1030.6 | Jakość produktów roślinnych |
|
NZJ-SI>1031.5 | Jakość produktów zwierzęcych |
|
NZJ-SI>1032.5 | Jakość żywności |
|
NZJ-SI>1286.4 | Mikrobiologia ogólna i żywności |
|
NZJ-SI>1432.6 | Ocena produktów fermentowanych |
|
NZJ-SI>1497.6 | Opakowania żywności |
|
NZJ-SI>1890.5 | Prawo żywnościowe |
|
NZJ-SI>1932.2 | Produkcja roślinna |
|
NZJ-SI>1936.2 | Produkcja zwierzęca |
|
NZJ-SI>2137.4 | Przetwórstwo surowców roślinnych |
|
NZJ-SI>2138.4 | Przetwórstwo surowców zwierzęcych |
|
NZJ-SI>2899.5 | Żywienie człowieka |
|
NZJ-SI>3494.5 | Elementy prawa żywnościowego |
|
NZJ-SI>3764.4 | Wybrane aspekty technologii żywności |
|
NZJ-SM-01 | Przedmioty 1 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. ii-go stopnia |
|
NZJ-SM-02 | Przedmioty 2 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. ii-go stopnia |
|
NZJ-SM-03 | Przedmioty 3 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. ii-go stopnia |
|
NZJ-SM>0287.1 | Blok specjalizacyjny CHEMIA I ANALIZA ŻYWNOŚCI |
|
NZJ-SM>0287.2 | Blok specjalizacyjny CHEMIA I ANALIZA ŻYWNOŚCI |
|
NZJ-SM>0287.3 | Blok specjalizacyjny CHEMIA I ANALIZA ŻYWNOŚCI |
|
NZJ-SM>0293.1 | Blok specjalizacyjny ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI POCHODZENIA ROŚLINNEGO |
|
NZJ-SM>0293.2 | Blok specjalizacyjny ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI POCHODZENIA ROŚLINNEGO |
|
NZJ-SM>0293.3 | Blok specjalizacyjny ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI POCHODZENIA ROŚLINNEGO |
|
NZJ-SM>0294.1 | Blok specjalizacyjny ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO |
|
NZJ-SM>0294.2 | Blok specjalizacyjny ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO |
|
NZJ-SM>0294.3 | Blok specjalizacyjny ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO |
|
NZJ-SM>0949.1 | Informatyka |
|
NZJ-SM>0954.3 | Informatyka stosowana |
|
NZJ-SM>1362.1 | Narzędzia statystyczne |
|
NZJ-SM>1462.1 | Ochrona własności intelektualnej |
|
NZJ-SM>1830.1 | Praktyka |
|
NZJ-SM>2130.2 | Przedsiębiorczość |
|
NZJ-SM>2377.1 | Statystyka |
|
NZJ-SM>2499.2 | Technologia i biotechnologia żywności |
|
NZJ-SM>3159.1 | Metodologia badań w zarządzaniu jakością |
|
NZJ-SM>3218.1 | BLOKI SPECJALIZACYJNE |
|
NZJ-SM>3218.2 | BLOKI SPECJALIZACYJNE |
|
NZJ-SM>3218.3 | BLOKI SPECJALIZACYJNE |
|
NŻC-SI-01 | Przedmioty 1 sem. - żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) |
|
NŻC-SI-02 | Przedmioty 2 sem. - żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) |
|
NŻC-SI-03 | Przedmioty 3 sem. - żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) |
|
NŻC-SI-04 | Przedmioty 4 sem. - żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) |
|
NŻC-SI-05 | Przedmioty 5 sem. - żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) |
|
NŻC-SI-06 | Przedmioty 6 sem. - żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) |
|
NŻC-SI-07 | Przedmioty 7 sem. - żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) |
|
NŻD-SL-01 | Przedmioty 1 sem. - żywienie człowieka i dietetyka, I stopnia (lic.) |
|
NŻD-SL-02 | Przedmioty 2 sem. - żywienie człowieka i dietetyka, I stopnia (lic.) |
|
NŻD-SL-03 | Przedmioty 3 sem. - żywienie człowieka i dietetyka, I stopnia (lic.) |
|
NŻD-SL-04 | Przedmioty 4 sem. - żywienie człowieka i dietetyka, I stopnia (lic.) |
|
NŻD-SL-05 | Przedmioty 5 sem. - żywienie człowieka i dietetyka, I stopnia (lic.) |
|
NŻD-SL-06 | Przedmioty 6 sem. - żywienie człowieka i dietetyka, I stopnia (lic.) |
|
NŻD-SL>0163.2 | Biochemia |
|
NŻD-SL>0485.6 | Diety niekonwencjonalne |
|
NŻD-SL>0542.5 | Edukacja żywieniowa |
|
NŻD-SL>0548.3 | Ekologia |
|
NŻD-SL>0609.4 | Elementy gastronomii w dietetyce |
|
NŻD-SL>0613.6 | Elementy psychodietetyki |
|
NŻD-SL>1047.2 | Język obcy |
|
NŻD-SL>1077.4 | Kliniczny zarys chorób |
|
NŻD-SL>1518.5 | Organizacja i projektowanie zakładów żywienia zbiorowego |
|
NŻD-SL>1590.4 | Planowanie żywienia |
|
NŻD-SL>1590.5 | Planowanie żywienia |
|
NŻD-SL>1623.6 | Podstawy dietetyki |
|
NŻD-SL>1724.2 | Podstawy żywienia człowieka |
|
NŻD-SL>1724.3 | Podstawy żywienia człowieka |
|
NŻD-SL>1850.2 | Praktyka technologiczna |
|
NŻD-SL>1866.4 | Praktyka żywieniowo-dietetyczna |
|
NŻD-SL>1889.4 | Prawo w ochronie zdrowia |
|
NŻD-SL>2135.3 | Przetwarzanie surowców roślinnych |
|
NŻD-SL>2136.3 | Przetwarzanie surowców zwierzęcych |
|
NŻD-SL>2682.4 | Wprowadzenie do dietetyki |
|
NŻD-SL>2731.2 | Wyposażenie w gastronomii |
|
NŻD-SL>2789.4 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności |
|
NŻD-SL>2790.4 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwo |
|
NŻD-SL>2922.5 | Żywność specjalnego przeznaczenia |
|
NŻD-SL>3312.2 | Podstawy produkcji żywności |
|
NŻD-SL>3314.6 | Organizacja gastronomii |
|
NŻD-SL>3319.4 | Wybrane aspekty przetwórstwa żywności |
|
NŻD-SL>3324.5 | Podstawy dietetyki klinicznej |
|
NŻD-SL>3326.5 | Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka |
|
NŻD-SL>3332.6 | Wybrane zagadnienia z dietetyki klinicznej |
|
NŻD-SM-01 | Przedmioty 1 sem. - żywienie czlowieka i dietetyka, II stopnia |
|
NŻD-SM-02 | Przedmioty 2 sem. - żywienie człowieka i dietetyka, II stopnia |
|
NŻD-SM-03 | Przedmioty 3 sem.- żywienie człowieka i dietetyka, II stopnia |
|
NŻD-SM>0473.2 | Dietoterapia nadwrażliwości pokarmowych |
|
NŻD-SM>0475.2 | Dietoterapia schorzeń układu nerwowego |
|
NŻD-SM>0481.2 | Dietoterapia w zaburzeniach cywilizacyjnych |
|
NŻD-SM>2154.2 | Psychologia odżywiania |
|
NŻD-SM>2705.2 | Wybrane zagadnienia produkcji żywności |
|
NŻD-SM>2904.2 | Żywienie kliniczne I |
|
NŻD-SML-02 | Przedmioty 2 sem. - Żywiecznie człowieka i dietetyka, st. II-ego stopnia |
|
NŻD-SML>0046.3 | Analiza żywności |
|
NŻD-SML>0473.2 | Dietoterapia nadwrażliwości pokarmowych |
|
NŻD-SML>0475.2 | Dietoterapia schorzeń układu nerwowego |
|
NŻD-SML>0477.3 | Dietoterapia w chorobach nowotworowych |
|
NŻD-SML>0481.2 | Dietoterapia w zaburzeniach cywilizacyjnych |
|
NŻD-SML>0635.2 | Epidemiologia i profilaktyka zdrowotna |
|
NŻD-SML>1744.3 | Polityka wyżywienia ludności |
|
NŻD-SML>1867.2 | Praktyka żywieniowo-dietetyczna I |
|
NŻD-SML>1868.3 | Praktyka żywieniowo-dietetyczna II |
|
NŻD-SML>1873.4 | Prawo i polityka w żywieniu |
|
NŻD-SML>1930.3 | Produkcja potraw i posiłków dietetycznych |
|
NŻD-SML>2130.4 | Przedsiębiorczość |
|
NŻD-SML>2154.2 | Psychologia odżywiania |
|
NŻD-SML>2534.3 | Technologia żywności |
|
NŻD-SML>2598.3 | Trendy w żywności i żywieniu |
|
NŻD-SML>2705.2 | Wybrane zagadnienia produkcji żywności |
|
NŻD-SML>2738.4 | Wzajemne oddziaływanie leków i żywności |
|
NŻD-SML>2904.2 | Żywienie kliniczne I |
|
NŻD-SML>2905.3 | Żywienie kliniczne II |
|
NŻD-SML>2908.3 | Żywienie osób starszych |
|
NŻD-SML>3154.4 | Interakcje w żywności i żywieniu |
|
NŻD-SML>3156.4 | Prawo w żywieniu |
|
NŻD-SML>3218.3 | BLOKI SPECJALIZACYJNE |
|
NŻD-SML>3218.4 | BLOKI SPECJALIZACYJNE |
|
NŻD-SML>3343.2 | Zaburzenia odżywiania |
|
NŻD-SML>3344.2 | Dietetyka kliniczna I |
|
NŻD-SML>3347.2 | Wybrane zagadnienia z organizacji żywienia |
|
NŻD-SML>3352.3 | Kulturowe uwarunkowania żywienia |
|
NŻD-SML>3355.3 | Wybrane aspekty prawa żywnościowego |
|
NŻD-SML>3357.3 | Dietetyka kliniczna II |
|
NŻD-SML>3359.3 | Interakcje w bromatologii |
|
NŻD-SML>3804.3 | Żywienie i dietetyka (ŻiD) |
|
NŻD-SML>3804.4 | Żywienie i dietetyka (ŻiD) |
|
NŻD-SML>3805.3 | Żywienie i ocena żywności (ŻiO) |
|
NŻD-SML>3805.4 | Żywienie i ocena żywności (ŻiO) |
|
SJO-MWW-NJ>1047.3 | Język obcy |
|
SJO-MWW-NJ>1047.4 | Język obcy |
|
SJO-MWW-SJ>1047.3 | Język obcy |
|
SJO-MWW-SJ>1047.4 | Język obcy |
|
SJO-N>1047.3 | Język obcy |
|
SJO-N>1047.4 | Język obcy |
|
SJO-NBT-SM>1047.2 | Język obcy |
|
SJO-NBT-SM>1047.3 | Język obcy |
|
SJO-NTŻ-SM>1047.2 | Język obcy |
|
SJO-NTŻ-SM>1047.3 | Język obcy |
|
SJO-NZJ-SM>1047.2 | Język obcy |
|
SJO-NZJ-SM>1047.3 | Język obcy |
|
SJO-NŻD-SML>1047.3 | Język obcy |
|
SJO-NŻD-SML>1047.4 | Język obcy |
|
SJO-S>1047.2 | Język obcy |
|
SJO-S>1047.2.A1 | Język obcy |
|
SJO-S>1047.2.A2 | Język obcy |
|
SJO-S>1047.2.B1 | Język obcy |
|
SJO-S>1047.2.B2 | Język obcy |
|
SJO-S>1047.2.C1 | Język obcy |
|
SJO-S>1047.3 | Język obcy |
|
SJO-S>1047.4 | Język obcy |
|
ntg-si | Technologia i organizacja gastronomii |
|