DZIEKAN WYDZIAŁU BIOTECHNOLOGII I NAUK O ŻYWNOŚCI - grupy przedmiotów
Wybierz grupę przedmiotów
Nie możesz znaleźć interesującej Cię grupy przedmiotów?
Opcje | ||
---|---|---|
NŻD-SL>2922.5 | Żywność specjalnego przeznaczenia |
|
NTŻ-SM>3191.1 | ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO |
|
NTŻ-SM>3191.2 | ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO |
|
NTŻ-SM>3191.3 | ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO |
|
NTŻ-SM>3179.1 | ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ROŚLINNEGO |
|
NTŻ-SM>3179.2 | ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ROŚLINNEGO |
|
NTŻ-SM>3179.3 | ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ROŚLINNEGO |
|
NŻD-SML>2908.3 | Żywienie osób starszych |
|
NŻD-SML>2905.3 | Żywienie kliniczne II |
|
NŻD-SM>2904.2 | Żywienie kliniczne I |
|
NŻD-SML>2904.2 | Żywienie kliniczne I |
|
NŻD-SML>3805.3 | Żywienie i ocena żywności (ŻiO) |
|
NŻD-SML>3805.4 | Żywienie i ocena żywności (ŻiO) |
|
NŻD-SML>3804.3 | Żywienie i dietetyka (ŻiD) |
|
NŻD-SML>3804.4 | Żywienie i dietetyka (ŻiD) |
|
NTG-SI>2899.3 | Żywienie człowieka |
|
NZJ-SI>2899.5 | Żywienie człowieka |
|
NTG-SI>2830.5 | Zarządzanie żywieniem zbiorowym |
|
NŻD-SL>2790.4 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwo |
|
NTŻ-SI>2789.6 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności |
|
NŻD-SL>2789.4 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności |
|
NDI-SM>3343.2 | Zaburzenia odżywiania |
|
NŻD-SML>3343.2 | Zaburzenia odżywiania |
|
NŻD-SML>2738.4 | Wzajemne oddziaływanie leków i żywności |
|
NŻD-SL>2731.2 | Wyposażenie w gastronomii |
|
NŻD-SL>3326.5 | Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka |
|
NDI-SM>3347.2 | Wybrane zagadnienia z organizacji żywienia |
|
NŻD-SML>3347.2 | Wybrane zagadnienia z organizacji żywienia |
|
NŻD-SL>3332.6 | Wybrane zagadnienia z dietetyki klinicznej |
|
NDI-SM>2705.2 | Wybrane zagadnienia produkcji żywności |
|
NŻD-SM>2705.2 | Wybrane zagadnienia produkcji żywności |
|
NŻD-SML>2705.2 | Wybrane zagadnienia produkcji żywności |
|
NTŻ-SI>3492.5 | Wybrane aspekty żywności i żywienia |
|
NZJ-SI>3764.4 | Wybrane aspekty technologii żywności |
|
NŻD-SL>3319.4 | Wybrane aspekty przetwórstwa żywności |
|
NTŻ-SM>3199.2 | Wybrane aspekty produkcji żywności |
|
NŻD-SML>3355.3 | Wybrane aspekty prawa żywnościowego |
|
NTG-SI>2978.5 | Wybrane aspekty gastronomii |
|
NŻD-SL>2682.4 | Wprowadzenie do dietetyki |
|
NTG-SI>2623.4 | Usługi hotelarskie i rekreacyjne |
|
NTG-SI>2623.5 | Usługi hotelarskie i rekreacyjne |
|
NŻD-SML>2598.3 | Trendy w żywności i żywieniu |
|
NTŻ-SM>2597.2 | Trendy w przetwórstwie surowców zwierzęcych |
|
NFT-AM>3253.3 | The quality of animal origin food |
|
NTŻ-AM>3253.3 | The quality of animal origin food |
|
NTŻ-SI>3166.5 | Technologie przemysłów fermentacyjnych |
|
NTŻ-SM>2534.2 | Technologia żywności |
|
NŻD-SML>2534.3 | Technologia żywności |
|
NTŻ-SI>2531.6 | Technologia zbóż |
|
NTŻ-SI>2527.6 | Technologia węglowodanów |
|
NTŻ-SI>2526.5 | Technologia tłuszczów roślinnych |
|
NBT-SI>2525.6 | Technologia surowców zwierzęcych |
|
NBT-SI>2524.5 | Technologia surowców roślinnych |
|
NTŻ-SI>2523.6 | Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego |
|
NTŻ-SI>2508.5 | Technologia owoców i warzyw |
|
NTŻ-SI>2507.5 | Technologia mleczarstwa |
|
NTŻ-SI>2506.6 | Technologia mięsa |
|
ntg-si | Technologia i organizacja gastronomii |
|
NZJ-SM>2499.2 | Technologia i biotechnologia żywności |
|
NTG-SI>2498.3 | Technologia gastronomii |
|
NTŻ-SM>3185.1 | TECHNOLOGIA FERMENTACJI I ZBÓŻ |
|
NTŻ-SM>3185.2 | TECHNOLOGIA FERMENTACJI I ZBÓŻ |
|
NTŻ-SM>3185.3 | TECHNOLOGIA FERMENTACJI I ZBÓŻ |
|
NTŻ-SI>2497.5 | Technologia drobiu i jaj |
|
NBT-SI>2486.7 | Techniki laboratoryjne w biotechnologii |
|
NBT-SI>2450.7 | Szybkie metody mikrobiologicznej analizy żywności |
|
NTŻ-SM>2377.1 | Statystyka |
|
NZJ-SM>2377.1 | Statystyka |
|
NTŻ-SI>3163.5 | Standaryzacja żywności |
|
NTŻ-SI>2371.6 | Standaryzacja i normalizacja |
|
NTG-SI>3563.3 | Specjalne kategorie żywności |
|
NBT-SI>2327.7 | Składniki bioaktywne w żywności |
|
NTG-SI>2327.5 | Składniki bioaktywne w żywności |
|
NTG-SI>2327.6 | Składniki bioaktywne w żywności |
|
NŻD-SM>2154.2 | Psychologia odżywiania |
|
NŻD-SML>2154.2 | Psychologia odżywiania |
|
NTG-SI>2152.6 | Psychodietetyka |
|
NZJ-SI>2138.4 | Przetwórstwo surowców zwierzęcych |
|
NZJ-SI>2137.4 | Przetwórstwo surowców roślinnych |
|
NTG-SI>2136.3 | Przetwarzanie surowców zwierzęcych |
|
NŻD-SL>2136.3 | Przetwarzanie surowców zwierzęcych |
|
NTG-SI>2135.3 | Przetwarzanie surowców roślinnych |
|
NŻD-SL>2135.3 | Przetwarzanie surowców roślinnych |
|
NBT-SM>2130.2 | Przedsiębiorczość |
|
NTŻ-SM>2130.2 | Przedsiębiorczość |
|
NZJ-SM>2130.2 | Przedsiębiorczość |
|
NŻD-SML>2130.4 | Przedsiębiorczość |
|
NTŻ-SE-07 | Przedmioty 7 sem.- ERAZMUS |
|
NŻC-SI-07 | Przedmioty 7 sem. - żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) |
|
NZJ-SI-07 | Przedmioty 7 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. i-go stopnia (inż.) |
|
NTŻ-SI-07 | Przedmioty 7 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) |
|
NTG-SI-07 | Przedmioty 7 sem. - Technologia i organizacja gastronomii |
|
NBT-SE-07 | Przedmioty 7 sem. - Biotechnologia, ERASMUS |
|
NTŻ-SE-06 | Przedmioty 6 sem.- ERAZMUS |
|
NŻC-SI-06 | Przedmioty 6 sem. - żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) |
|
NŻD-SL-06 | Przedmioty 6 sem. - żywienie człowieka i dietetyka, I stopnia (lic.) |
|
NZJ-SI-06 | Przedmioty 6 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. i-go stopnia (inż.) |
|
NTŻ-SI-06 | Przedmioty 6 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) |
|
NTG-SI-06 | Przedmioty 6 sem. - Technologia i organizacja gastronomii |
|
NBT-SE-06 | Przedmioty 6 sem. - Biotechnologia, ERASMUS |
|