Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

DZIEKAN WYDZIAŁU BIOTECHNOLOGII I NAUK O ŻYWNOŚCI - grupy przedmiotów

Wybierz grupę przedmiotów

Nie możesz znaleźć interesującej Cię grupy przedmiotów?

przeszukaj podjednostkę aktualnej jednostki (lub zupełnie inną jednostkę)

pokaż listę przedmiotów oferowanych przez tę jednostkę

Zawartość tej tabeli można wyeksportować
Opcje
HS-S>2040 Przedmiot humanistyczny Lista przedmiotów
HS-S>2041 Przedmiot humanistyczny I Lista przedmiotów
HS-SML>2040 Przedmiot humanistyczny Lista przedmiotów
NBT-SE-03 Przedmioty 3 sem. - Biotechnologia, ERASMUS Lista przedmiotów
NBT-SE-04 Przedmioty 4 sem. - Biotechnologia, ERASMUS Lista przedmiotów
NBT-SE-05 Przedmioty 5 sem. - Biotechnologia, ERASMUS Lista przedmiotów
NBT-SE-06 Przedmioty 6 sem. - Biotechnologia, ERASMUS Lista przedmiotów
NBT-SE-07 Przedmioty 7 sem. - Biotechnologia, ERASMUS Lista przedmiotów
NBT-SE-08 Przedmioty 1 sem. mgr - Biotechnologia, ERASMUS Lista przedmiotów
NBT-SE-09 Przedmioty 2 sem. mgr - Biotechnologia, ERASMUS Lista przedmiotów
NBT-SI-1(01) Przedmioty 1 sem. - biotechnologia, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NBT-SI-1(02) Przedmioty 2 sem. - biotechnologia, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NBT-SI-2(03) Przedmioty 3 sem. - biotechnologia, st. I-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NBT-SI-2(4) Przedmioty 4 sem. - biotechnologia, st. I-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NBT-SI>0150.4 Bezpieczeństwo żywności Lista przedmiotów
NBT-SI>0194.1 Biologia komórki Lista przedmiotów
NBT-SI>0198.6 Biologia molekularna Lista przedmiotów
NBT-SI>0266.5 Biotechnologie przemysłowe w żywności i farmacji Lista przedmiotów
NBT-SI>0356.4 Chemia żywności Lista przedmiotów
NBT-SI>0358.4 Chemiczne i instrumentalne metody analizy żywności Lista przedmiotów
NBT-SI>0633.6 Enzymologia Lista przedmiotów
NBT-SI>0717.1 Fizyka z elementami biofizyki I Lista przedmiotów
NBT-SI>0718.2 Fizyka z elementami biofizyki II Lista przedmiotów
NBT-SI>1003.3 Inżynieria bioprocesowa Lista przedmiotów
NBT-SI>1003.4 Inżynieria bioprocesowa Lista przedmiotów
NBT-SI>1285.4 Mikrobiologia ogólna Lista przedmiotów
NBT-SI>1290.5 Mikrobiologia żywności Lista przedmiotów
NBT-SI>1620.5 Podstawy biotransformacji Lista przedmiotów
NBT-SI>1908.6 Procesy fermentacyjne Lista przedmiotów
NBT-SI>2327.7 Składniki bioaktywne w żywności Lista przedmiotów
NBT-SI>2450.7 Szybkie metody mikrobiologicznej analizy żywności Lista przedmiotów
NBT-SI>2486.7 Techniki laboratoryjne w biotechnologii Lista przedmiotów
NBT-SI>2524.5 Technologia surowców roślinnych Lista przedmiotów
NBT-SI>2525.6 Technologia surowców zwierzęcych Lista przedmiotów
NBT-SI>3020.2 Inżynieria i ochrona środowiska Lista przedmiotów
NBT-SI>3715.4 Biofizyka w biologii i biotechnologii Lista przedmiotów
NBT-SI>3782.4 Nowoczesne metody analityczne Lista przedmiotów
NBT-SM-01 Przedmioty 1 sem. - Biotechnologia, st. II-ego stopnia(mgr.) Lista przedmiotów
NBT-SM-02 Przedmioty 2 sem. - Biotechnologia, st. II-ego stopnia (mgr) Lista przedmiotów
NBT-SM-1(01) Przedmioty 1 sem. - biotechnologia, st ii-go stopnia(mgr.) Lista przedmiotów
NBT-SM>0034.2 Analiza i właściwości związków bioaktywnych Lista przedmiotów
NBT-SM>0254.2 Biotechnologia dla zdrowia Lista przedmiotów
NBT-SM>0262.2 Biotechnologia żywności Lista przedmiotów
NBT-SM>0285.1 Blok specjalizacyjny BIOTECHNOLOGIA DROBNOUSTROJÓW Lista przedmiotów
NBT-SM>0285.2 Blok specjalizacyjny BIOTECHNOLOGIA DROBNOUSTROJÓW Lista przedmiotów
NBT-SM>0285.3 Blok specjalizacyjny BIOTECHNOLOGIA DROBNOUSTROJÓW Lista przedmiotów
NBT-SM>0286.1 Blok specjalizacyjny BIOTRANSFORMACJE Lista przedmiotów
NBT-SM>0286.2 Blok specjalizacyjny BIOTRANSFORMACJE Lista przedmiotów
NBT-SM>0286.3 Blok specjalizacyjny BIOTRANSFORMACJE Lista przedmiotów
NBT-SM>0911.2 Hodowle tkankowe Lista przedmiotów
NBT-SM>1243.1 Metodologia prac doświadczalnych Lista przedmiotów
NBT-SM>1283.1 Mikrobiologia fermentowanej żywności Lista przedmiotów
NBT-SM>1338.1 Molekularna organizacja struktur komórkowych Lista przedmiotów
NBT-SM>1908.2 Procesy fermentacyjne Lista przedmiotów
NBT-SM>2130.2 Przedsiębiorczość Lista przedmiotów
NBT-SM>3218.1 BLOKI SPECJALIZACYJNE Lista przedmiotów
NBT-SM>3218.2 BLOKI SPECJALIZACYJNE Lista przedmiotów
NBT-SM>3218.3 BLOKI SPECJALIZACYJNE Lista przedmiotów
NBT/BŻ Lista przedmiotów
NBT/BŻ-SE Lista przedmiotów
NDI-SL>0163.2 Biochemia Lista przedmiotów
NDI-SL>1724.2 Podstawy żywienia człowieka Lista przedmiotów
NDI-SL>1850.2 Praktyka technologiczna Lista przedmiotów
NDI-SL>3312.2 Podstawy produkcji żywności Lista przedmiotów
NDI-SM>0635.2 Epidemiologia i profilaktyka zdrowotna Lista przedmiotów
NDI-SM>1867.2 Praktyka żywieniowo-dietetyczna I Lista przedmiotów
NDI-SM>2705.2 Wybrane zagadnienia produkcji żywności Lista przedmiotów
NDI-SM>3343.2 Zaburzenia odżywiania Lista przedmiotów
NDI-SM>3344.2 Dietetyka kliniczna I Lista przedmiotów
NDI-SM>3347.2 Wybrane zagadnienia z organizacji żywienia Lista przedmiotów
NFT-AM>3235.2 Aromatic compounds in food Lista przedmiotów
NFT-AM>3238.2 Bioactive food ingredients Lista przedmiotów
NFT-AM>3244.2 Enriched food Lista przedmiotów
NFT-AM>3253.3 The quality of animal origin food Lista przedmiotów
NFT-AM>3256.2 Final project Lista przedmiotów
NFT-AM>3260.2 Innovative food packaging Lista przedmiotów
NFT-AM>3281.3 Final master project Lista przedmiotów
NTG-SI-01 Przedmioty 1 sem. - Technologia i organizacja gastronomii Lista przedmiotów
NTG-SI-02 Przedmioty 2 sem. - Technologia i organizacja gastronomii Lista przedmiotów
NTG-SI-03 Przedmioty 3 sem. - Technologia i organizacja gastronomii Lista przedmiotów
NTG-SI-04 Przedmioty 4 sem. - Technologia i organizacja gastronomii Lista przedmiotów
NTG-SI-05 Przedmioty 5 sem. - Technologia i organizacja gastronomii Lista przedmiotów
NTG-SI-06 Przedmioty 6 sem. - Technologia i organizacja gastronomii Lista przedmiotów
NTG-SI-07 Przedmioty 7 sem. - Technologia i organizacja gastronomii Lista przedmiotów
NTG-SI>0046.2 Analiza żywności Lista przedmiotów
NTG-SI>0150.4 Bezpieczeństwo żywności Lista przedmiotów
NTG-SI>0163.2 Biochemia Lista przedmiotów
NTG-SI>0356.1 Chemia żywności Lista przedmiotów
NTG-SI>0356.2 Chemia żywności Lista przedmiotów
NTG-SI>0470.4 Dietetyka Lista przedmiotów
NTG-SI>0470.6 Dietetyka Lista przedmiotów
NTG-SI>1287.1 Mikrobiologia ogólna i żywności Lista przedmiotów
NTG-SI>1287.2 Mikrobiologia ogólna i żywności Lista przedmiotów
NTG-SI>1459.2 Ochrona środowiska Lista przedmiotów
NTG-SI>1591.4 Planowanie żywienia zbiorowego Lista przedmiotów
NTG-SI>1591.5 Planowanie żywienia zbiorowego Lista przedmiotów
NTG-SI>1610.2 Podstawy analizy żywności Lista przedmiotów
NTG-SI>1880.3 Prawo i ustawodawstwo żywnościowe Lista przedmiotów
NTG-SI>2040.3 Przedmiot humanistyczny Lista przedmiotów
NTG-SI>2135.3 Przetwarzanie surowców roślinnych Lista przedmiotów
kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.1.0.0-5 (2024-09-13)