DZIEKAN WYDZIAŁU BIOTECHNOLOGII I NAUK O ŻYWNOŚCI - grupy przedmiotów
Wybierz grupę przedmiotów
Nie możesz znaleźć interesującej Cię grupy przedmiotów?
Opcje | ||
---|---|---|
NŻD-SL>2922.5 | Żywność specjalnego przeznaczenia |
|
NTŻ-SM>3191.1 | ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO |
|
NTŻ-SM>3191.2 | ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO |
|
NTŻ-SM>3191.3 | ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO |
|
NTŻ-SM>3179.1 | ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ROŚLINNEGO |
|
NTŻ-SM>3179.2 | ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ROŚLINNEGO |
|
NTŻ-SM>3179.3 | ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ROŚLINNEGO |
|
NŻD-SML>2908.3 | Żywienie osób starszych |
|
NŻD-SML>2905.3 | Żywienie kliniczne II |
|
NŻD-SM>2904.2 | Żywienie kliniczne I |
|
NŻD-SML>2904.2 | Żywienie kliniczne I |
|
NŻD-SML>3805.3 | Żywienie i ocena żywności (ŻiO) |
|
NŻD-SML>3805.4 | Żywienie i ocena żywności (ŻiO) |
|
NŻD-SML>3804.3 | Żywienie i dietetyka (ŻiD) |
|
NŻD-SML>3804.4 | Żywienie i dietetyka (ŻiD) |
|
NTG-SI>2899.3 | Żywienie człowieka |
|
NZJ-SI>2899.5 | Żywienie człowieka |
|
NTG-SI>2830.5 | Zarządzanie żywieniem zbiorowym |
|
NŻD-SL>2790.4 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwo |
|
NTŻ-SI>2789.6 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności |
|
NŻD-SL>2789.4 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności |
|
NDI-SM>3343.2 | Zaburzenia odżywiania |
|
NŻD-SML>3343.2 | Zaburzenia odżywiania |
|
NŻD-SML>2738.4 | Wzajemne oddziaływanie leków i żywności |
|
NŻD-SL>2731.2 | Wyposażenie w gastronomii |
|
NŻD-SL>3326.5 | Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka |
|
NDI-SM>3347.2 | Wybrane zagadnienia z organizacji żywienia |
|
NŻD-SML>3347.2 | Wybrane zagadnienia z organizacji żywienia |
|
NŻD-SL>3332.6 | Wybrane zagadnienia z dietetyki klinicznej |
|
NDI-SM>2705.2 | Wybrane zagadnienia produkcji żywności |
|