DZIEKAN WYDZIAŁU BIOTECHNOLOGII I NAUK O ŻYWNOŚCI - grupy przedmiotów
Wybierz grupę przedmiotów
Nie możesz znaleźć interesującej Cię grupy przedmiotów?
Opcje | ||
---|---|---|
HS-S>2040 | Przedmiot humanistyczny |
|
HS-S>2041 | Przedmiot humanistyczny I |
|
HS-SML>2040 | Przedmiot humanistyczny |
|
NBT-SE-03 | Przedmioty 3 sem. - Biotechnologia, ERASMUS |
|
NBT-SE-04 | Przedmioty 4 sem. - Biotechnologia, ERASMUS |
|
NBT-SE-05 | Przedmioty 5 sem. - Biotechnologia, ERASMUS |
|
NBT-SE-06 | Przedmioty 6 sem. - Biotechnologia, ERASMUS |
|
NBT-SE-07 | Przedmioty 7 sem. - Biotechnologia, ERASMUS |
|
NBT-SE-08 | Przedmioty 1 sem. mgr - Biotechnologia, ERASMUS |
|
NBT-SE-09 | Przedmioty 2 sem. mgr - Biotechnologia, ERASMUS |
|
NBT-SI-1(01) | Przedmioty 1 sem. - biotechnologia, st. i-go stopnia (inż.) |
|
NBT-SI-1(02) | Przedmioty 2 sem. - biotechnologia, st. i-go stopnia (inż.) |
|
NBT-SI-2(03) | Przedmioty 3 sem. - biotechnologia, st. I-go stopnia (inż.) |
|
NBT-SI-2(4) | Przedmioty 4 sem. - biotechnologia, st. I-go stopnia (inż.) |
|
NBT-SI>0150.4 | Bezpieczeństwo żywności |
|
NBT-SI>0194.1 | Biologia komórki |
|
NBT-SI>0198.6 | Biologia molekularna |
|
NBT-SI>0266.5 | Biotechnologie przemysłowe w żywności i farmacji |
|
NBT-SI>0356.4 | Chemia żywności |
|
NBT-SI>0358.4 | Chemiczne i instrumentalne metody analizy żywności |
|
NBT-SI>0633.6 | Enzymologia |
|
NBT-SI>0717.1 | Fizyka z elementami biofizyki I |
|
NBT-SI>0718.2 | Fizyka z elementami biofizyki II |
|
NBT-SI>1003.3 | Inżynieria bioprocesowa |
|
NBT-SI>1003.4 | Inżynieria bioprocesowa |
|
NBT-SI>1285.4 | Mikrobiologia ogólna |
|
NBT-SI>1290.5 | Mikrobiologia żywności |
|
NBT-SI>1620.5 | Podstawy biotransformacji |
|
NBT-SI>1830.6 | Praktyka |
|
NBT-SI>1908.6 | Procesy fermentacyjne |
|