DZIEKAN WYDZIAŁU BIOTECHNOLOGII I NAUK O ŻYWNOŚCI - grupy przedmiotów
Wybierz grupę przedmiotów
Nie możesz znaleźć interesującej Cię grupy przedmiotów?
| Opcje | ||
|---|---|---|
| NŻD-SL>2922.5 | Żywność specjalnego przeznaczenia |
|
| NTŻ-SM>3191.1 | ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO |
|
| NTŻ-SM>3191.2 | ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO |
|
| NTŻ-SM>3191.3 | ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO |
|
| NTŻ-SM>3179.1 | ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ROŚLINNEGO |
|
| NTŻ-SM>3179.2 | ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ROŚLINNEGO |
|
| NTŻ-SM>3179.3 | ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ROŚLINNEGO |
|
| NŻD-SML>2908.3 | Żywienie osób starszych |
|
| NŻD-SML>2905.3 | Żywienie kliniczne II |
|
| NŻD-SM>2904.2 | Żywienie kliniczne I |
|
| NŻD-SML>2904.2 | Żywienie kliniczne I |
|
| NŻD-SL>3793.6 | Żywienie kliniczne |
|
| NDI-SM>3805.3 | Żywienie i ocena żywności (ŻiO) |
|
| NDI-SM>3805.4 | Żywienie i ocena żywności (ŻiO) |
|
| NŻD-SML>3805.3 | Żywienie i ocena żywności (ŻiO) |
|
| NŻD-SML>3805.4 | Żywienie i ocena żywności (ŻiO) |
|
| NDI-SM>3804.3 | Żywienie i dietetyka (ŻiD) |
|
| NDI-SM>3804.4 | Żywienie i dietetyka (ŻiD) |
|
| NŻD-SML>3804.3 | Żywienie i dietetyka (ŻiD) |
|
| NŻD-SML>3804.4 | Żywienie i dietetyka (ŻiD) |
|
| NTG-SI>2899.3 | Żywienie człowieka |
|
| NZJ-SI>2899.5 | Żywienie człowieka |
|
| NTG-SI>2830.5 | Zarządzanie żywieniem zbiorowym |
|
| NZJ-SI>2818.6 | Zarządzanie środowiskiem |
|
| NŻD-SL>2790.4 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwo |
|
| NDI-SL>2789.4 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności |
|
| NTŻ-SI>2789.6 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności |
|
| NŻD-SL>2789.4 | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności |
|
| NTŻ-SM>4492.1 | Zarządzanie jakością i analiza żywności |
|
| NDI-SM>3343.2 | Zaburzenia odżywiania |
|
| NŻD-SML>3343.2 | Zaburzenia odżywiania |
|
| NŻD-SML>2738.4 | Wzajemne oddziaływanie leków i żywności |
|
| NŻD-SL>2731.2 | Wyposażenie w gastronomii |
|
| NŻD-SL>3326.5 | Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka |
|
| NDI-SM>3347.2 | Wybrane zagadnienia z organizacji żywienia |
|
| NŻD-SML>3347.2 | Wybrane zagadnienia z organizacji żywienia |
|
| NŻD-SL>3332.6 | Wybrane zagadnienia z dietetyki klinicznej |
|
| NDI-SM>2705.2 | Wybrane zagadnienia produkcji żywności |
|
| NŻD-SM>2705.2 | Wybrane zagadnienia produkcji żywności |
|
| NŻD-SML>2705.2 | Wybrane zagadnienia produkcji żywności |
|
| NTŻ-SI>3492.5 | Wybrane aspekty żywności i żywienia |
|
| NZJ-SI>3492.6 | Wybrane aspekty żywności i żywienia |
|
| NZJ-SI>3492.7 | Wybrane aspekty żywności i żywienia |
|
| NZJ-SI>3764.4 | Wybrane aspekty technologii żywności |
|
| NDI-SL>3319.4 | Wybrane aspekty przetwórstwa żywności |
|
| NŻD-SL>3319.4 | Wybrane aspekty przetwórstwa żywności |
|
| NTŻ-SM>3199.2 | Wybrane aspekty produkcji żywności |
|
| NDI-SM>3355.3 | Wybrane aspekty prawa żywnościowego |
|
| NŻD-SML>3355.3 | Wybrane aspekty prawa żywnościowego |
|
| NTG-SI>2978.5 | Wybrane aspekty gastronomii |
|
| NBT-SI>3720.5 | Wybrane aspekty biotechnologii |
|
| NDI-SL>2682.4 | Wprowadzenie do dietetyki |
|
| NŻD-SL>2682.4 | Wprowadzenie do dietetyki |
|
| NTG-SI>2623.4 | Usługi hotelarskie i rekreacyjne |
|
| NTG-SI>2623.5 | Usługi hotelarskie i rekreacyjne |
|
| NŻD-SML>2598.3 | Trendy w żywności i żywieniu |
|
| NTŻ-SM>2597.2 | Trendy w przetwórstwie surowców zwierzęcych |
|
| NFT-AM>3253.3 | The quality of animal origin food |
|
| NTŻ-AM>3253.3 | The quality of animal origin food |
|
| NTŻ-SI>3166.5 | Technologie przemysłów fermentacyjnych |
|
| NTŻ-SM>2534.2 | Technologia żywności |
|
| NŻD-SML>2534.3 | Technologia żywności |
|
| NTŻ-SI>2531.6 | Technologia zbóż |
|
| NTŻ-SI>2527.6 | Technologia węglowodanów |
|
| NTŻ-SI>2526.5 | Technologia tłuszczów roślinnych |
|
| NBT-SI>2525.6 | Technologia surowców zwierzęcych |
|
| NBT-SI>2524.5 | Technologia surowców roślinnych |
|
| NTŻ-SI>2523.6 | Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego |
|
| NTŻ-SI>2508.5 | Technologia owoców i warzyw |
|
| NTŻ-SI>2507.5 | Technologia mleczarstwa |
|
| NTŻ-SI>2506.6 | Technologia mięsa |
|
| ntg-si | Technologia i organizacja gastronomii |
|
| NZJ-SM>2499.2 | Technologia i biotechnologia żywności |
|
| NTG-SI>2498.3 | Technologia gastronomii |
|
| NTŻ-SM>3185.1 | TECHNOLOGIA FERMENTACJI I ZBÓŻ |
|
| NTŻ-SM>3185.2 | TECHNOLOGIA FERMENTACJI I ZBÓŻ |
|
| NTŻ-SM>3185.3 | TECHNOLOGIA FERMENTACJI I ZBÓŻ |
|
| NTŻ-SI>2497.5 | Technologia drobiu i jaj |
|
| NBT-SI>2486.7 | Techniki laboratoryjne w biotechnologii |
|
| NBT-SI>2450.7 | Szybkie metody mikrobiologicznej analizy żywności |
|
| NTŻ-SM>2377.1 | Statystyka |
|
| NZJ-SM>2377.1 | Statystyka |
|
| NTŻ-SI>3163.5 | Standaryzacja żywności |
|
| NTŻ-SI>2371.6 | Standaryzacja i normalizacja |
|
| NTG-SI>3563.3 | Specjalne kategorie żywności |
|
| NBT-SI>2327.7 | Składniki bioaktywne w żywności |
|
| NTG-SI>2327.5 | Składniki bioaktywne w żywności |
|
| NTG-SI>2327.6 | Składniki bioaktywne w żywności |
|
| NŻD-SM>2154.2 | Psychologia odżywiania |
|
| NŻD-SML>2154.2 | Psychologia odżywiania |
|
| NTG-SI>2152.6 | Psychodietetyka |
|
| NZJ-SI>2138.4 | Przetwórstwo surowców zwierzęcych |
|
| NZJ-SI>2137.4 | Przetwórstwo surowców roślinnych |
|
| NTG-SI>2136.3 | Przetwarzanie surowców zwierzęcych |
|
| NŻD-SL>2136.3 | Przetwarzanie surowców zwierzęcych |
|
| NTG-SI>2135.3 | Przetwarzanie surowców roślinnych |
|
| NŻD-SL>2135.3 | Przetwarzanie surowców roślinnych |
|
| NBT-SM>2130.2 | Przedsiębiorczość |
|
| NDI-SM>2130.4 | Przedsiębiorczość |
|
| NTŻ-SM>2130.2 | Przedsiębiorczość |
|
| NZJ-SM>2130.2 | Przedsiębiorczość |
|
| NŻD-SML>2130.4 | Przedsiębiorczość |
|
| NTŻ-SE-07 | Przedmioty 7 sem.- ERAZMUS |
|
| NŻC-SI-07 | Przedmioty 7 sem. - żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) |
|
| NZJ-SI-07 | Przedmioty 7 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. i-go stopnia (inż.) |
|
| NTŻ-SI-07 | Przedmioty 7 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) |
|
| NTG-SI-07 | Przedmioty 7 sem. - Technologia i organizacja gastronomii |
|
| NBT-SE-07 | Przedmioty 7 sem. - Biotechnologia, ERASMUS |
|
| NTŻ-SE-06 | Przedmioty 6 sem.- ERAZMUS |
|
| NŻC-SI-06 | Przedmioty 6 sem. - żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) |
|
| NŻD-SL-06 | Przedmioty 6 sem. - żywienie człowieka i dietetyka, I stopnia (lic.) |
|
| NZJ-SI-06 | Przedmioty 6 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. i-go stopnia (inż.) |
|
| NTŻ-SI-06 | Przedmioty 6 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) |
|
| NTG-SI-06 | Przedmioty 6 sem. - Technologia i organizacja gastronomii |
|
| NBT-SE-06 | Przedmioty 6 sem. - Biotechnologia, ERASMUS |
|
| NŻC-SI-05 | Przedmioty 5 sem. - żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) |
|
| NŻD-SL-05 | Przedmioty 5 sem. - żywienie człowieka i dietetyka, I stopnia (lic.) |
|
| NZJ-SI-05 | Przedmioty 5 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. i-go stopnia (inż.) |
|
| NTŻ-SI-05 | Przedmioty 5 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) |
|
| NTG-SI-05 | Przedmioty 5 sem. - Technologia i organizacja gastronomii |
|
| NBT-SE-05 | Przedmioty 5 sem. - Biotechnologia, ERASMUS |
|
| NTŻ-SE-05 | Przedmioty 5 sem.- ERAZMUS |
|
| NTŻ-SE-04 | Przedmioty 4 sem.- ERAZMUS |
|
| NŻC-SI-04 | Przedmioty 4 sem. - żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) |
|
| NŻD-SL-04 | Przedmioty 4 sem. - żywienie człowieka i dietetyka, I stopnia (lic.) |
|
| NZJ-SI-04 | Przedmioty 4 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. i-go stopnia (inż.) |
|
| NTŻ-SI-04 | Przedmioty 4 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) |
|
| NTG-SI-04 | Przedmioty 4 sem. - Technologia i organizacja gastronomii |
|
| NBT-SI-2(4) | Przedmioty 4 sem. - biotechnologia, st. I-go stopnia (inż.) |
|
| NBT-SE-04 | Przedmioty 4 sem. - Biotechnologia, ERASMUS |
|
| NŻD-SM-03 | Przedmioty 3 sem.- żywienie człowieka i dietetyka, II stopnia |
|
| NTŻ-SE-03 | Przedmioty 3 sem.- ERAZMUS |
|
| NŻC-SI-03 | Przedmioty 3 sem. - żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) |
|
| NŻD-SL-03 | Przedmioty 3 sem. - żywienie człowieka i dietetyka, I stopnia (lic.) |
|
| NZJ-SM-03 | Przedmioty 3 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. ii-go stopnia |
|
| NZJ-SI-03 | Przedmioty 3 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. i-go stopnia (inż.) |
|
| NTŻ-SM-03 | Przedmioty 3 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. II-go stopnia (mgr) |
|
| NTŻ-SI-03 | Przedmioty 3 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) |
|
| NTG-SI-03 | Przedmioty 3 sem. - Technologia i organizacja gastronomii |
|
| NBT-SI-2(03) | Przedmioty 3 sem. - biotechnologia, st. I-go stopnia (inż.) |
|
| NBT-SE-03 | Przedmioty 3 sem. - Biotechnologia, ERASMUS |
|
| NTŻ-SE-02 | Przedmioty 2 sem.- ERAZMUS |
|
| NBT-SE-09 | Przedmioty 2 sem. mgr - Biotechnologia, ERASMUS |
|
| NŻC-SI-02 | Przedmioty 2 sem. - żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) |
|
| NŻD-SM-02 | Przedmioty 2 sem. - żywienie człowieka i dietetyka, II stopnia |
|
| NŻD-SL-02 | Przedmioty 2 sem. - żywienie człowieka i dietetyka, I stopnia (lic.) |
|
| NŻD-SML-02 | Przedmioty 2 sem. - Żywiecznie człowieka i dietetyka, st. II-ego stopnia |
|
| NZJ-SM-02 | Przedmioty 2 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. ii-go stopnia |
|
| NZJ-SI-02 | Przedmioty 2 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. i-go stopnia (inż.) |
|
| NTŻ-SM-02 | Przedmioty 2 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. II-go stopnia (mgr) |
|
| NTŻ-SI-02 | Przedmioty 2 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) |
|
| NTG-SI-02 | Przedmioty 2 sem. - Technologia i organizacja gastronomii |
|
| NBT-SM-02 | Przedmioty 2 sem. - Biotechnologia, st. II-ego stopnia (mgr) |
|
| NBT-SI-1(02) | Przedmioty 2 sem. - biotechnologia, st. i-go stopnia (inż.) |
|
| NTŻ-SE-09 | Przedmioty 2 mgr sem.- ERAZMUS |
|
| NBT-SE-08 | Przedmioty 1 sem. mgr - Biotechnologia, ERASMUS |
|
| NŻC-SI-01 | Przedmioty 1 sem. - żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) |
|
| NŻD-SL-01 | Przedmioty 1 sem. - żywienie człowieka i dietetyka, I stopnia (lic.) |
|
| NŻD-SM-01 | Przedmioty 1 sem. - żywienie czlowieka i dietetyka, II stopnia |
|
| NZJ-SM-01 | Przedmioty 1 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. ii-go stopnia |
|
| NZJ-SI-01 | Przedmioty 1 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. i-go stopnia (inż.) |
|
| NTŻ-SM-01 | Przedmioty 1 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. II-go stopnia (mgr) |
|
| NTŻ-SI-01 | Przedmioty 1 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) |
|
| NTG-SI-01 | Przedmioty 1 sem. - Technologia i organizacja gastronomii |
|
| NBT-SM-01 | Przedmioty 1 sem. - Biotechnologia, st. II-ego stopnia(mgr.) |
|
| NBT-SI-1(01) | Przedmioty 1 sem. - biotechnologia, st. i-go stopnia (inż.) |
|
| NBT-SM-1(01) | Przedmioty 1 sem. - biotechnologia, st ii-go stopnia(mgr.) |
|
| NTŻ-SE-08 | Przedmioty 1 mgr sem.- ERAZMUS |
|
| HS-S>2041 | Przedmiot humanistyczny I |
|
| HS-S>2040 | Przedmiot humanistyczny |
|
| HS-SML>2040 | Przedmiot humanistyczny |
|
| NTG-SI>2040.3 | Przedmiot humanistyczny |
|
| NTŻ-SI>1998.7 | Przechowalnictwo surowców roślinnych |
|
| NTŻ-SI>3107.7 | Przechowalnictwo i utrwalanie żywności |
|
| NTŻ-SI>1978.6 | Projektowanie technologiczne |
|
| NZJ-SI>1936.2 | Produkcja zwierzęca |
|
| NZJ-SI>1932.2 | Produkcja roślinna |
|
| NDI-SM>1930.3 | Produkcja potraw i posiłków dietetycznych |
|
| NŻD-SML>1930.3 | Produkcja potraw i posiłków dietetycznych |
|
| NTŻ-SI>4502.1 | Procesy przetwórcze w przemyśle spożywczym |
|
| NBT-SI>1908.6 | Procesy fermentacyjne |
|
| NBT-SM>1908.2 | Procesy fermentacyjne |
|
| NTŻ-SI>1890.5 | Prawo żywnościowe |
|
| NZJ-SI>1890.5 | Prawo żywnościowe |
|
| NŻD-SML>3156.4 | Prawo w żywieniu |
|
| NDI-SL>1889.2 | Prawo w ochronie zdrowia |
|
| NDI-SL>1889.4 | Prawo w ochronie zdrowia |
|
| NŻD-SL>1889.4 | Prawo w ochronie zdrowia |
|
| NTG-SI>1880.3 | Prawo i ustawodawstwo żywnościowe |
|
| NŻD-SML>1873.4 | Prawo i polityka w żywieniu |
|
| NDI-SM>1868.3 | Praktyka żywieniowo-dietetyczna II |
|
| NŻD-SML>1868.3 | Praktyka żywieniowo-dietetyczna II |
|
| NDI-SM>1867.2 | Praktyka żywieniowo-dietetyczna I |
|
| NŻD-SML>1867.2 | Praktyka żywieniowo-dietetyczna I |
|
| NDI-SL>1866.4 | Praktyka żywieniowo-dietetyczna |
|
| NŻD-SL>1866.4 | Praktyka żywieniowo-dietetyczna |
|
| NDI-SL>1850.2 | Praktyka technologiczna |
|
| NŻD-SL>1850.2 | Praktyka technologiczna |
|
| NTG-SI>1835.7 | Praktyka dyplomowa |
|
| NBT-SI>1830.6 | Praktyka |
|
| NTŻ-SI>1830.6 | Praktyka |
|
| NZJ-SI>1830.6 | Praktyka |
|
| NZJ-SM>1830.1 | Praktyka |
|
| NŻD-SL>3792.6 | Poradnictwo żywieniowo-dietetyczne |
|
| NDI-SM>1744.1 | Polityka wyżywienia ludności |
|
| NDI-SM>1744.3 | Polityka wyżywienia ludności |
|
| NŻD-SML>1744.3 | Polityka wyżywienia ludności |
|
| NTG-SI>3667.2 | Polityka i gospodarka żywnościowa |
|
| NDI-SL>1724.1 | Podstawy żywienia człowieka |
|
| NDI-SL>1724.2 | Podstawy żywienia człowieka |
|
| NTŻ-SI>1724.2 | Podstawy żywienia człowieka |
|
| NTŻ-SI>1724.4 | Podstawy żywienia człowieka |
|
| NTŻ-SI>1724.5 | Podstawy żywienia człowieka |
|
| NŻD-SL>1724.2 | Podstawy żywienia człowieka |
|
| NŻD-SL>1724.3 | Podstawy żywienia człowieka |
|
| NTŻ-SI>1697.6 | Podstawy przemysłów fermentacyjnych |
|
| NDI-SL>3312.2 | Podstawy produkcji żywności |
|
| NŻD-SL>3312.2 | Podstawy produkcji żywności |
|
| NŻD-SL>3324.5 | Podstawy dietetyki klinicznej |
|
| NŻD-SL>1623.6 | Podstawy dietetyki |
|
| NBT-SI>1620.5 | Podstawy biotransformacji |
|
| NTG-SI>1610.2 | Podstawy analizy żywności |
|
| NTG-SI>1591.4 | Planowanie żywienia zbiorowego |
|
| NTG-SI>1591.5 | Planowanie żywienia zbiorowego |
|
| NŻD-SL>1590.4 | Planowanie żywienia |
|
| NŻD-SL>1590.5 | Planowanie żywienia |
|
| NTG-SI>3567.5 | Planowanie i zarządzanie w gastronomii |
|
| NŻD-SL>1518.5 | Organizacja i projektowanie zakładów żywienia zbiorowego |
|
| NTŻ-SI>3314.7 | Organizacja gastronomii |
|
| NŻD-SL>3314.6 | Organizacja gastronomii |
|
| NTŻ-SI>1497.4 | Opakowania żywności |
|
| NZJ-SI>1497.6 | Opakowania żywności |
|
| NTŻ-SM>1462.1 | Ochrona własności intelektualnej |
|
| NZJ-SM>1462.1 | Ochrona własności intelektualnej |
|
| NTG-SI>1459.2 | Ochrona środowiska |
|
| NZJ-SI>1432.6 | Ocena produktów fermentowanych |
|
| NBT-SI>3782.4 | Nowoczesne metody analityczne |
|
| NZJ-SM>1362.1 | Narzędzia statystyczne |
|
| NBT-SI>3784.5 | Nanotechnologia i chemia w biotechnologii |
|
| NBT-SM>1338.1 | Molekularna organizacja struktur komórkowych |
|
| NTG-SI>4506.1 | Mikrobiologia żywności i higiena w produkcji gastronomicznej |
|
| NBT-SI>1290.5 | Mikrobiologia żywności |
|
| NTG-SI>1287.1 | Mikrobiologia ogólna i żywności |
|
| NTG-SI>1287.2 | Mikrobiologia ogólna i żywności |
|
| NTŻ-SI>1287.4 | Mikrobiologia ogólna i żywności |
|
| NZJ-SI>1286.4 | Mikrobiologia ogólna i żywności |
|
| NBT-SI>1285.4 | Mikrobiologia ogólna |
|
| NBT-SM>1283.1 | Mikrobiologia fermentowanej żywności |
|
| NBT-SM>1243.1 | Metodologia prac doświadczalnych |
|
| NZJ-SM>3159.1 | Metodologia badań w zarządzaniu jakością |
|
| NTŻ-SM>1241.1 | Metodologia badań naukowych |
|
| NDI-SM>3352.3 | Kulturowe uwarunkowania żywienia |
|
| NTŻ-SI>3352.4 | Kulturowe uwarunkowania żywienia |
|
| NTŻ-SI>3352.7 | Kulturowe uwarunkowania żywienia |
|
| NŻD-SML>3352.3 | Kulturowe uwarunkowania żywienia |
|
| NDI-SL>1077.4 | Kliniczny zarys chorób |
|
| NŻD-SL>1077.4 | Kliniczny zarys chorób |
|
| NŻD-SL>1047.2 | Język obcy |
|
| SJO-MWW-NJ>1047.3 | Język obcy |
|
| SJO-MWW-NJ>1047.4 | Język obcy |
|
| SJO-MWW-SJ>1047.3 | Język obcy |
|
| SJO-MWW-SJ>1047.4 | Język obcy |
|
| SJO-N>1047.3 | Język obcy |
|
| SJO-N>1047.4 | Język obcy |
|
| SJO-NBT-SM>1047.2 | Język obcy |
|
| SJO-NBT-SM>1047.3 | Język obcy |
|
| SJO-NDI-SM>1047.3 | Język obcy |
|
| SJO-NDI-SM>1047.4 | Język obcy |
|
| SJO-NTŻ-SM>1047.2 | Język obcy |
|
| SJO-NTŻ-SM>1047.3 | Język obcy |
|
| SJO-NZJ-SM>1047.2 | Język obcy |
|
| SJO-NZJ-SM>1047.3 | Język obcy |
|
| SJO-NŻD-SML>1047.3 | Język obcy |
|
| SJO-NŻD-SML>1047.4 | Język obcy |
|
| SJO-S>1047.2 | Język obcy |
|
| SJO-S>1047.2.A1 | Język obcy |
|
| SJO-S>1047.2.A2 | Język obcy |
|
| SJO-S>1047.2.B1 | Język obcy |
|
| SJO-S>1047.2.B2 | Język obcy |
|
| SJO-S>1047.2.C1 | Język obcy |
|
| SJO-S>1047.3 | Język obcy |
|
| SJO-S>1047.4 | Język obcy |
|
| NZJ-SI>1032.5 | Jakość żywności |
|
| NZJ-SI>1031.5 | Jakość produktów zwierzęcych |
|
| NZJ-SI>1030.6 | Jakość produktów roślinnych |
|
| NTŻ-SI>1012.2 | Inżynieria procesowa |
|
| NBT-SI>3020.1 | Inżynieria i ochrona środowiska |
|
| NBT-SI>3020.2 | Inżynieria i ochrona środowiska |
|
| NTG-SI>3020.2 | Inżynieria i ochrona środowiska |
|
| NBT-SI>1003.3 | Inżynieria bioprocesowa |
|
| NBT-SI>1003.4 | Inżynieria bioprocesowa |
|
| NŻD-SML>3154.4 | Interakcje w żywności i żywieniu |
|
| NDI-SM>3359.3 | Interakcje w bromatologii |
|
| NŻD-SML>3359.3 | Interakcje w bromatologii |
|
| NTŻ-SM>3176.1 | Innowacje w technologii żywności |
|
| NFT-AM>3260.2 | Innovative food packaging |
|
| NTŻ-AM>3260.2 | Innovative food packaging |
|
| NZJ-SM>0954.3 | Informatyka stosowana |
|
| NZJ-SM>0949.1 | Informatyka |
|
| NBT-SM>0911.2 | Hodowle tkankowe |
|