DZIEKAN WYDZIAŁU BIOTECHNOLOGII I NAUK O ŻYWNOŚCI - grupy przedmiotów
Wybierz grupę przedmiotów
Nie możesz znaleźć interesującej Cię grupy przedmiotów?
Opcje | ||
---|---|---|
ntg-si | Technologia i organizacja gastronomii |
|
SJO-S>1047.4 | Język obcy |
|
SJO-S>1047.3 | Język obcy |
|
SJO-S>1047.2.C1 | Język obcy |
|
SJO-S>1047.2.B2 | Język obcy |
|
SJO-S>1047.2.B1 | Język obcy |
|
SJO-S>1047.2.A2 | Język obcy |
|
SJO-S>1047.2.A1 | Język obcy |
|
SJO-S>1047.2 | Język obcy |
|
SJO-NŻD-SML>1047.4 | Język obcy |
|
SJO-NŻD-SML>1047.3 | Język obcy |
|
SJO-NZJ-SM>1047.3 | Język obcy |
|
SJO-NZJ-SM>1047.2 | Język obcy |
|
SJO-NTŻ-SM>1047.3 | Język obcy |
|
SJO-NTŻ-SM>1047.2 | Język obcy |
|
SJO-NBT-SM>1047.3 | Język obcy |
|
SJO-NBT-SM>1047.2 | Język obcy |
|
SJO-N>1047.4 | Język obcy |
|
SJO-N>1047.3 | Język obcy |
|
SJO-MWW-SJ>1047.4 | Język obcy |
|
SJO-MWW-SJ>1047.3 | Język obcy |
|
SJO-MWW-NJ>1047.4 | Język obcy |
|
SJO-MWW-NJ>1047.3 | Język obcy |
|
NŻD-SML>3805.4 | Żywienie i ocena żywności (ŻiO) |
|
NŻD-SML>3805.3 | Żywienie i ocena żywności (ŻiO) |
|
NŻD-SML>3804.4 | Żywienie i dietetyka (ŻiD) |
|
NŻD-SML>3804.3 | Żywienie i dietetyka (ŻiD) |
|
NŻD-SML>3359.3 | Interakcje w bromatologii |
|
NŻD-SML>3357.3 | Dietetyka kliniczna II |
|
NŻD-SML>3355.3 | Wybrane aspekty prawa żywnościowego |
|