DZIEKAN WYDZIAŁU BIOTECHNOLOGII I NAUK O ŻYWNOŚCI - grupy przedmiotów
Wybierz grupę przedmiotów
Nie możesz znaleźć interesującej Cię grupy przedmiotów?
Opcje | ||
---|---|---|
NBT/BŻ |
|
|
NBT/BŻ-SE |
|
|
NTŻ-SE |
|
|
NBT-SM>0034.2 | Analiza i właściwości związków bioaktywnych |
|
NTG-SI>0046.2 | Analiza żywności |
|
NŻD-SML>0046.3 | Analiza żywności |
|
NTŻ-SI>0047.3 | Analiza żywności I |
|
NFT-AM>3235.2 | Aromatic compounds in food |
|
NTŻ-AM>3235.2 | Aromatic compounds in food |
|
NBT-SI>0150.4 | Bezpieczeństwo żywności |
|
NTG-SI>0150.4 | Bezpieczeństwo żywności |
|
NFT-AM>3238.2 | Bioactive food ingredients |
|
NTŻ-AM>3238.2 | Bioactive food ingredients |
|
NTG-SI>0163.2 | Biochemia |
|
NŻD-SL>0163.2 | Biochemia |
|
NBT-SI>0194.1 | Biologia komórki |
|
NBT-SI>0198.6 | Biologia molekularna |
|
NBT-SM>0254.2 | Biotechnologia dla zdrowia |
|
NTG-SI>3669.4 | Biotechnologia w produkcji żywności |
|
NTŻ-SM>0261.2 | Biotechnologia w żywności |
|
NBT-SM>0262.2 | Biotechnologia żywności |
|
NTŻ-SI>0262.6 | Biotechnologia żywności |
|
NTŻ-SI>0262.7 | Biotechnologia żywności |
|
NBT-SI>0266.5 | Biotechnologie przemysłowe w żywności i farmacji |
|
NBT-SM>0285.1 | Blok specjalizacyjny BIOTECHNOLOGIA DROBNOUSTROJÓW |
|
NBT-SM>0285.2 | Blok specjalizacyjny BIOTECHNOLOGIA DROBNOUSTROJÓW |
|
NBT-SM>0285.3 | Blok specjalizacyjny BIOTECHNOLOGIA DROBNOUSTROJÓW |
|
NBT-SM>0286.1 | Blok specjalizacyjny BIOTRANSFORMACJE |
|
NBT-SM>0286.2 | Blok specjalizacyjny BIOTRANSFORMACJE |
|
NBT-SM>0286.3 | Blok specjalizacyjny BIOTRANSFORMACJE |
|