Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

DZIEKAN WYDZIAŁU BIOTECHNOLOGII I NAUK O ŻYWNOŚCI - grupy przedmiotów

Wybierz grupę przedmiotów

Nie możesz znaleźć interesującej Cię grupy przedmiotów?

przeszukaj podjednostkę aktualnej jednostki (lub zupełnie inną jednostkę)

pokaż listę przedmiotów oferowanych przez tę jednostkę

Zawartość tej tabeli można wyeksportować
Opcje
NŻD-SL>2922.5 Żywność specjalnego przeznaczenia Lista przedmiotów
NTŻ-SM>3191.1 ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO Lista przedmiotów
NTŻ-SM>3191.2 ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO Lista przedmiotów
NTŻ-SM>3191.3 ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO Lista przedmiotów
NTŻ-SM>3179.1 ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ROŚLINNEGO Lista przedmiotów
NTŻ-SM>3179.2 ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ROŚLINNEGO Lista przedmiotów
NTŻ-SM>3179.3 ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ROŚLINNEGO Lista przedmiotów
NŻD-SML>2908.3 Żywienie osób starszych Lista przedmiotów
NŻD-SML>2905.3 Żywienie kliniczne II Lista przedmiotów
NŻD-SM>2904.2 Żywienie kliniczne I Lista przedmiotów
NŻD-SML>2904.2 Żywienie kliniczne I Lista przedmiotów
NTG-SI>2899.3 Żywienie człowieka Lista przedmiotów
NZJ-SI>2899.5 Żywienie człowieka Lista przedmiotów
NTG-SI>2830.5 Zarządzanie żywieniem zbiorowym Lista przedmiotów
NŻD-SL>2790.4 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwo Lista przedmiotów
NTŻ-SI>2789.6 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności Lista przedmiotów
NŻD-SL>2789.4 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności Lista przedmiotów
NŻD-SML>3343.2 Zaburzenia odżywiania Lista przedmiotów
NŻD-SML>2738.4 Wzajemne oddziaływanie leków i żywności Lista przedmiotów
NŻD-SL>2731.2 Wyposażenie w gastronomii Lista przedmiotów
NŻD-SML>3347.2 Wybrane zagadnienia z organizacji żywienia Lista przedmiotów
NŻD-SM>2705.2 Wybrane zagadnienia produkcji żywności Lista przedmiotów
NŻD-SML>2705.2 Wybrane zagadnienia produkcji żywności Lista przedmiotów
NŻD-SL>3319.4 Wybrane aspekty przetwórstwa żywności Lista przedmiotów
NTŻ-SM>3199.2 Wybrane aspekty produkcji żywności Lista przedmiotów
NŻD-SML>3355.3 Wybrane aspekty prawa żywnościowego Lista przedmiotów
NŻD-SL>2682.4 Wprowadzenie do dietetyki Lista przedmiotów
NTG-SI>2623.4 Usługi hotelarskie i rekreacyjne Lista przedmiotów
NTG-SI>2623.5 Usługi hotelarskie i rekreacyjne Lista przedmiotów
NŻD-SML>2598.3 Trendy w żywności i żywieniu Lista przedmiotów
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.0.0-7 (2024-02-19)