Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

DZIEKAN WYDZIAŁU BIOTECHNOLOGII I NAUK O ŻYWNOŚCI - grupy przedmiotów

Wybierz grupę przedmiotów

Nie możesz znaleźć interesującej Cię grupy przedmiotów?

przeszukaj podjednostkę aktualnej jednostki (lub zupełnie inną jednostkę)

pokaż listę przedmiotów oferowanych przez tę jednostkę

Zawartość tej tabeli można wyeksportować
Opcje
HS-S>2040 Przedmiot humanistyczny Lista przedmiotów
HS-S>2041 Przedmiot humanistyczny I Lista przedmiotów
HS-SML>2040 Przedmiot humanistyczny Lista przedmiotów
NBT-SE-03 Przedmioty 3 sem. - Biotechnologia, ERASMUS Lista przedmiotów
NBT-SE-04 Przedmioty 4 sem. - Biotechnologia, ERASMUS Lista przedmiotów
NBT-SE-05 Przedmioty 5 sem. - Biotechnologia, ERASMUS Lista przedmiotów
NBT-SE-06 Przedmioty 6 sem. - Biotechnologia, ERASMUS Lista przedmiotów
NBT-SE-07 Przedmioty 7 sem. - Biotechnologia, ERASMUS Lista przedmiotów
NBT-SE-08 Przedmioty 1 sem. mgr - Biotechnologia, ERASMUS Lista przedmiotów
NBT-SE-09 Przedmioty 2 sem. mgr - Biotechnologia, ERASMUS Lista przedmiotów
NBT-SI-1(01) Przedmioty 1 sem. - biotechnologia, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NBT-SI-1(02) Przedmioty 2 sem. - biotechnologia, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NBT-SI-2(03) Przedmioty 3 sem. - biotechnologia, st. I-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NBT-SI-2(4) Przedmioty 4 sem. - biotechnologia, st. I-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NBT-SI>0150.4 Bezpieczeństwo żywności Lista przedmiotów
NBT-SI>0194.1 Biologia komórki Lista przedmiotów
NBT-SI>0198.6 Biologia molekularna Lista przedmiotów
NBT-SI>0266.5 Biotechnologie przemysłowe w żywności i farmacji Lista przedmiotów
NBT-SI>0356.4 Chemia żywności Lista przedmiotów
NBT-SI>0358.4 Chemiczne i instrumentalne metody analizy żywności Lista przedmiotów
NBT-SI>0633.6 Enzymologia Lista przedmiotów
NBT-SI>1003.4 Inżynieria bioprocesowa Lista przedmiotów
NBT-SI>1285.4 Mikrobiologia ogólna Lista przedmiotów
NBT-SI>1290.5 Mikrobiologia żywności Lista przedmiotów
NBT-SI>1620.5 Podstawy biotransformacji Lista przedmiotów
NBT-SI>1908.6 Procesy fermentacyjne Lista przedmiotów
NBT-SI>2450.7 Szybkie metody mikrobiologicznej analizy żywności Lista przedmiotów
NBT-SI>2486.7 Techniki laboratoryjne w biotechnologii Lista przedmiotów
NBT-SI>2524.5 Technologia surowców roślinnych Lista przedmiotów
NBT-SI>2525.6 Technologia surowców zwierzęcych Lista przedmiotów
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.0.0-7 (2024-02-19)