Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

DZIEKAN WYDZIAŁU BIOTECHNOLOGII I NAUK O ŻYWNOŚCI - grupy przedmiotów

Wybierz grupę przedmiotów

Nie możesz znaleźć interesującej Cię grupy przedmiotów?

przeszukaj podjednostkę aktualnej jednostki (lub zupełnie inną jednostkę)

pokaż listę przedmiotów oferowanych przez tę jednostkę

Zawartość tej tabeli można wyeksportować
Opcje
NŻD-SL>2922.5 Żywność specjalnego przeznaczenia Lista przedmiotów
NTŻ-SM>3191.1 ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO Lista przedmiotów
NTŻ-SM>3191.2 ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO Lista przedmiotów
NTŻ-SM>3191.3 ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO Lista przedmiotów
NTŻ-SM>3179.1 ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ROŚLINNEGO Lista przedmiotów
NTŻ-SM>3179.2 ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ROŚLINNEGO Lista przedmiotów
NTŻ-SM>3179.3 ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ROŚLINNEGO Lista przedmiotów
NŻD-SML>2908.3 Żywienie osób starszych Lista przedmiotów
NŻD-SML>2905.3 Żywienie kliniczne II Lista przedmiotów
NŻD-SM>2904.2 Żywienie kliniczne I Lista przedmiotów
NŻD-SML>2904.2 Żywienie kliniczne I Lista przedmiotów
NTG-SI>2899.3 Żywienie człowieka Lista przedmiotów
NZJ-SI>2899.5 Żywienie człowieka Lista przedmiotów
NTG-SI>2830.5 Zarządzanie żywieniem zbiorowym Lista przedmiotów
NŻD-SL>2790.4 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwo Lista przedmiotów
NTŻ-SI>2789.6 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności Lista przedmiotów
NŻD-SL>2789.4 Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności Lista przedmiotów
NŻD-SML>3343.2 Zaburzenia odżywiania Lista przedmiotów
NŻD-SML>2738.4 Wzajemne oddziaływanie leków i żywności Lista przedmiotów
NŻD-SL>2731.2 Wyposażenie w gastronomii Lista przedmiotów
NŻD-SML>3347.2 Wybrane zagadnienia z organizacji żywienia Lista przedmiotów
NŻD-SM>2705.2 Wybrane zagadnienia produkcji żywności Lista przedmiotów
NŻD-SML>2705.2 Wybrane zagadnienia produkcji żywności Lista przedmiotów
NŻD-SL>3319.4 Wybrane aspekty przetwórstwa żywności Lista przedmiotów
NTŻ-SM>3199.2 Wybrane aspekty produkcji żywności Lista przedmiotów
NŻD-SML>3355.3 Wybrane aspekty prawa żywnościowego Lista przedmiotów
NŻD-SL>2682.4 Wprowadzenie do dietetyki Lista przedmiotów
NTG-SI>2623.4 Usługi hotelarskie i rekreacyjne Lista przedmiotów
NTG-SI>2623.5 Usługi hotelarskie i rekreacyjne Lista przedmiotów
NŻD-SML>2598.3 Trendy w żywności i żywieniu Lista przedmiotów
NTŻ-SM>2597.2 Trendy w przetwórstwie surowców zwierzęcych Lista przedmiotów
NFT-AM>3253.3 The quality of animal origin food Lista przedmiotów
NTŻ-AM>3253.3 The quality of animal origin food Lista przedmiotów
NTŻ-SI>3166.5 Technologie przemysłów fermentacyjnych Lista przedmiotów
NTŻ-SM>2534.2 Technologia żywności Lista przedmiotów
NŻD-SML>2534.3 Technologia żywności Lista przedmiotów
NTŻ-SI>2531.6 Technologia zbóż Lista przedmiotów
NTŻ-SI>2527.6 Technologia węglowodanów Lista przedmiotów
NTŻ-SI>2526.5 Technologia tłuszczów roślinnych Lista przedmiotów
NBT-SI>2525.6 Technologia surowców zwierzęcych Lista przedmiotów
NBT-SI>2524.5 Technologia surowców roślinnych Lista przedmiotów
NTŻ-SI>2523.6 Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego Lista przedmiotów
NTŻ-SI>2508.5 Technologia owoców i warzyw Lista przedmiotów
NTŻ-SI>2507.5 Technologia mleczarstwa Lista przedmiotów
NTŻ-SI>2506.6 Technologia mięsa Lista przedmiotów
ntg-si Technologia i organizacja gastronomii Lista przedmiotów
NZJ-SM>2499.2 Technologia i biotechnologia żywności Lista przedmiotów
NTG-SI>2498.3 Technologia gastronomii Lista przedmiotów
NTŻ-SM>3185.1 TECHNOLOGIA FERMENTACJI I ZBÓŻ Lista przedmiotów
NTŻ-SM>3185.2 TECHNOLOGIA FERMENTACJI I ZBÓŻ Lista przedmiotów
NTŻ-SM>3185.3 TECHNOLOGIA FERMENTACJI I ZBÓŻ Lista przedmiotów
NTŻ-SI>2497.5 Technologia drobiu i jaj Lista przedmiotów
NBT-SI>2486.7 Techniki laboratoryjne w biotechnologii Lista przedmiotów
NBT-SI>2450.7 Szybkie metody mikrobiologicznej analizy żywności Lista przedmiotów
NTŻ-SM>2377.1 Statystyka Lista przedmiotów
NZJ-SM>2377.1 Statystyka Lista przedmiotów
NTŻ-SI>3163.5 Standaryzacja żywności Lista przedmiotów
NTŻ-SI>2371.6 Standaryzacja i normalizacja Lista przedmiotów
NTG-SI>3563.3 Specjalne kategorie żywności Lista przedmiotów
NTG-SI>2327.6 Składniki bioaktywne w żywności Lista przedmiotów
NŻD-SM>2154.2 Psychologia odżywiania Lista przedmiotów
NŻD-SML>2154.2 Psychologia odżywiania Lista przedmiotów
NTG-SI>2152.6 Psychodietetyka Lista przedmiotów
NZJ-SI>2138.4 Przetwórstwo surowców zwierzęcych Lista przedmiotów
NZJ-SI>2137.4 Przetwórstwo surowców roślinnych Lista przedmiotów
NTG-SI>2136.3 Przetwarzanie surowców zwierzęcych Lista przedmiotów
NŻD-SL>2136.3 Przetwarzanie surowców zwierzęcych Lista przedmiotów
NTG-SI>2135.3 Przetwarzanie surowców roślinnych Lista przedmiotów
NŻD-SL>2135.3 Przetwarzanie surowców roślinnych Lista przedmiotów
NBT-SM>2130.2 Przedsiębiorczość Lista przedmiotów
NTŻ-SM>2130.2 Przedsiębiorczość Lista przedmiotów
NZJ-SM>2130.2 Przedsiębiorczość Lista przedmiotów
NŻD-SML>2130.4 Przedsiębiorczość Lista przedmiotów
NTŻ-SE-07 Przedmioty 7 sem.- ERAZMUS Lista przedmiotów
NŻC-SI-07 Przedmioty 7 sem. - żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NZJ-SI-07 Przedmioty 7 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NTŻ-SI-07 Przedmioty 7 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NTG-SI-07 Przedmioty 7 sem. - Technologia i organizacja gastronomii Lista przedmiotów
NBT-SE-07 Przedmioty 7 sem. - Biotechnologia, ERASMUS Lista przedmiotów
NTŻ-SE-06 Przedmioty 6 sem.- ERAZMUS Lista przedmiotów
NŻC-SI-06 Przedmioty 6 sem. - żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NŻD-SL-06 Przedmioty 6 sem. - żywienie człowieka i dietetyka, I stopnia (lic.) Lista przedmiotów
NZJ-SI-06 Przedmioty 6 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NTŻ-SI-06 Przedmioty 6 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NTG-SI-06 Przedmioty 6 sem. - Technologia i organizacja gastronomii Lista przedmiotów
NBT-SE-06 Przedmioty 6 sem. - Biotechnologia, ERASMUS Lista przedmiotów
NŻC-SI-05 Przedmioty 5 sem. - żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NŻD-SL-05 Przedmioty 5 sem. - żywienie człowieka i dietetyka, I stopnia (lic.) Lista przedmiotów
NZJ-SI-05 Przedmioty 5 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NTŻ-SI-05 Przedmioty 5 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NTG-SI-05 Przedmioty 5 sem. - Technologia i organizacja gastronomii Lista przedmiotów
NBT-SE-05 Przedmioty 5 sem. - Biotechnologia, ERASMUS Lista przedmiotów
NTŻ-SE-05 Przedmioty 5 sem.- ERAZMUS Lista przedmiotów
NTŻ-SE-04 Przedmioty 4 sem.- ERAZMUS Lista przedmiotów
NŻC-SI-04 Przedmioty 4 sem. - żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NŻD-SL-04 Przedmioty 4 sem. - żywienie człowieka i dietetyka, I stopnia (lic.) Lista przedmiotów
NZJ-SI-04 Przedmioty 4 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NTŻ-SI-04 Przedmioty 4 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
NTG-SI-04 Przedmioty 4 sem. - Technologia i organizacja gastronomii Lista przedmiotów
NBT-SI-2(4) Przedmioty 4 sem. - biotechnologia, st. I-go stopnia (inż.) Lista przedmiotów
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.0.0-7 (2024-02-19)