(wszystkie grupy przedmiotów)
Analiza i właściwości związków bioaktywnych
Analiza żywności
Analiza żywności
Analiza żywności I
Analiza żywności II
Aparatura i inżynieria procesów produkcyjnych
Aromatic compounds in food
Aromatic compounds in food
Aspekty ekonomiczne w przemyśle spożywczym
Aspekty ekonomiczne w przemyśle spożywczym
Bezpieczeństwo żywności
Bezpieczeństwo żywności
Bioactive food ingredients
Bioactive food ingredients
Biochemia
Biochemia
Biochemia
Biofizyka w biologii i biotechnologii
Biologia komórki
Biologia molekularna
Biotechnologia dla zdrowia
Biotechnologia w produkcji żywności
Biotechnologia w przetwórstwie żywności
Biotechnologia w żywności
Biotechnologia żywności
Biotechnologia żywności
Biotechnologia żywności
Biotechnologie przemysłowe w żywności i farmacji
Blok specjalizacyjny BIOTECHNOLOGIA DROBNOUSTROJÓW
Blok specjalizacyjny BIOTECHNOLOGIA DROBNOUSTROJÓW
Blok specjalizacyjny BIOTECHNOLOGIA DROBNOUSTROJÓW
Blok specjalizacyjny BIOTRANSFORMACJE
Blok specjalizacyjny BIOTRANSFORMACJE
Blok specjalizacyjny BIOTRANSFORMACJE
Blok specjalizacyjny CHEMIA I ANALIZA ŻYWNOŚCI
Blok specjalizacyjny CHEMIA I ANALIZA ŻYWNOŚCI
Blok specjalizacyjny CHEMIA I ANALIZA ŻYWNOŚCI
Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA FERMENTACJI
Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA FERMENTACJI
Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA FERMENTACJI
Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA OWOCÓW, WARZYW I NUTRACEUTYKÓW
Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA OWOCÓW, WARZYW I NUTRACEUTYKÓW
Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA OWOCÓW, WARZYW I NUTRACEUTYKÓW
Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA PRODUKTÓW ZWIERZĘCYCH
Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA PRODUKTÓW ZWIERZĘCYCH
Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA PRODUKTÓW ZWIERZĘCYCH
Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA WĘGLOWODANÓW I TŁUSZCZÓW ROŚLINNYCH
Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA WĘGLOWODANÓW I TŁUSZCZÓW ROŚLINNYCH
Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA WĘGLOWODANÓW I TŁUSZCZÓW ROŚLINNYCH
Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA ZBÓŻ
Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA ZBÓŻ
Blok specjalizacyjny TECHNOLOGIA ZBÓŻ
Blok specjalizacyjny ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI POCHODZENIA ROŚLINNEGO
Blok specjalizacyjny ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI POCHODZENIA ROŚLINNEGO
Blok specjalizacyjny ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI POCHODZENIA ROŚLINNEGO
Blok specjalizacyjny ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO
Blok specjalizacyjny ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO
Blok specjalizacyjny ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO
BLOKI SPECJALIZACYJNE
BLOKI SPECJALIZACYJNE
BLOKI SPECJALIZACYJNE
BLOKI SPECJALIZACYJNE
BLOKI SPECJALIZACYJNE
BLOKI SPECJALIZACYJNE
BLOKI SPECJALIZACYJNE
BLOKI SPECJALIZACYJNE
BLOKI SPECJALIZACYJNE
BLOKI SPECJALIZACYJNE
BLOKI SPECJALIZACYJNE
Chemia żywności
Chemia żywności
Chemia żywności
Chemia żywności
Chemia żywności
Chemiczne i instrumentalne metody analizy żywności
Dietetyka
Dietetyka
Dietetyka kliniczna I
Dietetyka kliniczna I
Dietetyka kliniczna II
Dietetyka w gastronomii
Dietoterapia nadwrażliwości pokarmowych
Dietoterapia nadwrażliwości pokarmowych
Dietoterapia schorzeń układu nerwowego
Dietoterapia schorzeń układu nerwowego
Dietoterapia w chorobach nowotworowych
Dietoterapia w zaburzeniach cywilizacyjnych
Dietoterapia w zaburzeniach cywilizacyjnych
Diety niekonwencjonalne
Edukacja żywieniowa
Ekologia
Elementy gastronomii w dietetyce
Elementy prawa żywnościowego
Elementy prawa żywnościowego
Elementy prawa żywnościowego
Elementy prawa żywnościowego
Elementy psychodietetyki
Elementy psychologii w gastronomii
Enriched food
Enriched food
Enzymologia
Epidemiologia i profilaktyka zdrowotna
Epidemiologia i profilaktyka zdrowotna
Final master project
Final master project
Final project
Final project
Fizyka z elementami biofizyki I
Fizyka z elementami biofizyki II
Higiena i toksykologia
Higiena i toksykologia żywności
Hodowle tkankowe
Informatyka
Informatyka stosowana
Innovative food packaging
Innovative food packaging
Innowacje w technologii żywności
Interakcje w bromatologii
Interakcje w żywności i żywieniu
Inżynieria bioprocesowa
Inżynieria bioprocesowa
Inżynieria i ochrona środowiska
Inżynieria i ochrona środowiska
Inżynieria procesowa
Jakość produktów roślinnych
Jakość produktów zwierzęcych
Jakość żywności
Język obcy
Język obcy
Język obcy
Język obcy
Język obcy
Język obcy
Język obcy
Język obcy
Język obcy
Język obcy
Język obcy
Język obcy
Język obcy
Język obcy
Język obcy
Język obcy
Język obcy
Język obcy
Język obcy
Język obcy
Język obcy
Język obcy
Język obcy
Kliniczny zarys chorób
Kulturowe uwarunkowania żywienia
Kulturowe uwarunkowania żywienia
Metodologia badań naukowych
Metodologia badań w zarządzaniu jakością
Metodologia prac doświadczalnych
Mikrobiologia fermentowanej żywności
Mikrobiologia ogólna
Mikrobiologia ogólna i żywności
Mikrobiologia ogólna i żywności
Mikrobiologia ogólna i żywności
Mikrobiologia ogólna i żywności
Mikrobiologia żywności
Molekularna organizacja struktur komórkowych
Narzędzia statystyczne
Nowoczesne metody analityczne
Ocena produktów fermentowanych
Ochrona środowiska
Ochrona własności intelektualnej
Ochrona własności intelektualnej
Opakowania żywności
Opakowania żywności
Organizacja gastronomii
Organizacja i projektowanie zakładów żywienia zbiorowego
Planowanie i zarządzanie w gastronomii
Planowanie żywienia
Planowanie żywienia
Planowanie żywienia zbiorowego
Planowanie żywienia zbiorowego
Podstawy analizy żywności
Podstawy biotransformacji
Podstawy dietetyki
Podstawy dietetyki klinicznej
Podstawy produkcji żywności
Podstawy produkcji żywności
Podstawy przemysłów fermentacyjnych
Podstawy żywienia człowieka
Podstawy żywienia człowieka
Podstawy żywienia człowieka
Podstawy żywienia człowieka
Podstawy żywienia człowieka
Polityka i gospodarka żywnościowa
Polityka wyżywienia ludności
Praktyka
Praktyka technologiczna
Praktyka technologiczna
Praktyka żywieniowo-dietetyczna
Praktyka żywieniowo-dietetyczna I
Praktyka żywieniowo-dietetyczna I
Praktyka żywieniowo-dietetyczna II
Prawo i polityka w żywieniu
Prawo i ustawodawstwo żywnościowe
Prawo w ochronie zdrowia
Prawo w żywieniu
Prawo żywnościowe
Prawo żywnościowe
Procesy fermentacyjne
Procesy fermentacyjne
Produkcja potraw i posiłków dietetycznych
Produkcja roślinna
Produkcja zwierzęca
Projektowanie technologiczne
Przechowalnictwo surowców roślinnych
Przedmiot humanistyczny
Przedmiot humanistyczny
Przedmiot humanistyczny
Przedmiot humanistyczny I
Przedmioty 1 mgr sem.- ERAZMUS
Przedmioty 1 sem. - biotechnologia, st ii-go stopnia(mgr.)
Przedmioty 1 sem. - biotechnologia, st. i-go stopnia (inż.)
Przedmioty 1 sem. - Biotechnologia, st. II-ego stopnia(mgr.)
Przedmioty 1 sem. - Technologia i organizacja gastronomii
Przedmioty 1 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.)
Przedmioty 1 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. II-go stopnia (mgr)
Przedmioty 1 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. i-go stopnia (inż.)
Przedmioty 1 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. ii-go stopnia
Przedmioty 1 sem. - żywienie czlowieka i dietetyka, II stopnia
Przedmioty 1 sem. - żywienie człowieka i dietetyka, I stopnia (lic.)
Przedmioty 1 sem. - żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.)
Przedmioty 1 sem. mgr - Biotechnologia, ERASMUS
Przedmioty 2 mgr sem.- ERAZMUS
Przedmioty 2 sem. - biotechnologia, st. i-go stopnia (inż.)
Przedmioty 2 sem. - Biotechnologia, st. II-ego stopnia (mgr)
Przedmioty 2 sem. - Technologia i organizacja gastronomii
Przedmioty 2 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.)
Przedmioty 2 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. II-go stopnia (mgr)
Przedmioty 2 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. i-go stopnia (inż.)
Przedmioty 2 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. ii-go stopnia
Przedmioty 2 sem. - Żywiecznie człowieka i dietetyka, st. II-ego stopnia
Przedmioty 2 sem. - żywienie człowieka i dietetyka, I stopnia (lic.)
Przedmioty 2 sem. - żywienie człowieka i dietetyka, II stopnia
Przedmioty 2 sem. - żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.)
Przedmioty 2 sem. mgr - Biotechnologia, ERASMUS
Przedmioty 2 sem.- ERAZMUS
Przedmioty 3 sem. - Biotechnologia, ERASMUS
Przedmioty 3 sem. - biotechnologia, st. I-go stopnia (inż.)
Przedmioty 3 sem. - Technologia i organizacja gastronomii
Przedmioty 3 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.)
Przedmioty 3 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. II-go stopnia (mgr)
Przedmioty 3 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. i-go stopnia (inż.)
Przedmioty 3 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. ii-go stopnia
Przedmioty 3 sem. - żywienie człowieka i dietetyka, I stopnia (lic.)
Przedmioty 3 sem. - żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.)
Przedmioty 3 sem.- ERAZMUS
Przedmioty 3 sem.- żywienie człowieka i dietetyka, II stopnia
Przedmioty 4 sem. - Biotechnologia, ERASMUS
Przedmioty 4 sem. - biotechnologia, st. I-go stopnia (inż.)
Przedmioty 4 sem. - Technologia i organizacja gastronomii
Przedmioty 4 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.)
Przedmioty 4 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. i-go stopnia (inż.)
Przedmioty 4 sem. - żywienie człowieka i dietetyka, I stopnia (lic.)
Przedmioty 4 sem. - żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.)
Przedmioty 4 sem.- ERAZMUS
Przedmioty 5 sem.- ERAZMUS
Przedmioty 5 sem. - Biotechnologia, ERASMUS
Przedmioty 5 sem. - Technologia i organizacja gastronomii
Przedmioty 5 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.)
Przedmioty 5 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. i-go stopnia (inż.)
Przedmioty 5 sem. - żywienie człowieka i dietetyka, I stopnia (lic.)
Przedmioty 5 sem. - żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.)
Przedmioty 6 sem. - Biotechnologia, ERASMUS
Przedmioty 6 sem. - Technologia i organizacja gastronomii
Przedmioty 6 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.)
Przedmioty 6 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. i-go stopnia (inż.)
Przedmioty 6 sem. - żywienie człowieka i dietetyka, I stopnia (lic.)
Przedmioty 6 sem. - żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.)
Przedmioty 6 sem.- ERAZMUS
Przedmioty 7 sem. - Biotechnologia, ERASMUS
Przedmioty 7 sem. - Technologia i organizacja gastronomii
Przedmioty 7 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.)
Przedmioty 7 sem. - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. i-go stopnia (inż.)
Przedmioty 7 sem. - żywienie człowieka, st. i-go stopnia (inż.)
Przedmioty 7 sem.- ERAZMUS
Przedsiębiorczość
Przedsiębiorczość
Przedsiębiorczość
Przedsiębiorczość
Przetwarzanie surowców roślinnych
Przetwarzanie surowców roślinnych
Przetwarzanie surowców zwierzęcych
Przetwarzanie surowców zwierzęcych
Przetwórstwo surowców roślinnych
Przetwórstwo surowców zwierzęcych
Psychodietetyka
Psychologia odżywiania
Psychologia odżywiania
Składniki bioaktywne w żywności
Składniki bioaktywne w żywności
Składniki bioaktywne w żywności
Specjalne kategorie żywności
Standaryzacja i normalizacja
Standaryzacja żywności
Statystyka
Statystyka
Szybkie metody mikrobiologicznej analizy żywności
Techniki laboratoryjne w biotechnologii
Technologia drobiu i jaj
TECHNOLOGIA FERMENTACJI I ZBÓŻ
TECHNOLOGIA FERMENTACJI I ZBÓŻ
TECHNOLOGIA FERMENTACJI I ZBÓŻ
Technologia gastronomii
Technologia i biotechnologia żywności
Technologia i organizacja gastronomii
Technologia mięsa
Technologia mleczarstwa
Technologia owoców i warzyw
Technologia surowców pochodzenia zwierzęcego
Technologia surowców roślinnych
Technologia surowców zwierzęcych
Technologia tłuszczów roślinnych
Technologia węglowodanów
Technologia zbóż
Technologia żywności
Technologia żywności
Technologie przemysłów fermentacyjnych
The quality of animal origin food
The quality of animal origin food
Trendy w przetwórstwie surowców zwierzęcych
Trendy w żywności i żywieniu
Usługi hotelarskie i rekreacyjne
Usługi hotelarskie i rekreacyjne
Wprowadzenie do dietetyki
Wybrane aspekty gastronomii
Wybrane aspekty prawa żywnościowego
Wybrane aspekty produkcji żywności
Wybrane aspekty przetwórstwa żywności
Wybrane aspekty technologii żywności
Wybrane aspekty żywności i żywienia
Wybrane zagadnienia produkcji żywności
Wybrane zagadnienia produkcji żywności
Wybrane zagadnienia produkcji żywności
Wybrane zagadnienia z dietetyki klinicznej
Wybrane zagadnienia z organizacji żywienia
Wybrane zagadnienia z organizacji żywienia
Wybrane zagadnienia z żywienia człowieka
Wyposażenie w gastronomii
Wzajemne oddziaływanie leków i żywności
Zaburzenia odżywiania
Zaburzenia odżywiania
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwo
Zarządzanie żywieniem zbiorowym
Żywienie człowieka
Żywienie człowieka
Żywienie i dietetyka (ŻiD)
Żywienie i dietetyka (ŻiD)
Żywienie i ocena żywności (ŻiO)
Żywienie i ocena żywności (ŻiO)
Żywienie kliniczne I
Żywienie kliniczne I
Żywienie kliniczne II
Żywienie osób starszych
ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ROŚLINNEGO
ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ROŚLINNEGO
ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ROŚLINNEGO
ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO
ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO
ŻYWNOŚĆ POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO
Żywność specjalnego przeznaczenia