Blok specjalizacyjny ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI POCHODZENIA ROŚLINNEGO (grupa przedmiotów zdefiniowana przez DZIEKAN WYDZIAŁU BIOTECHNOLOGII I NAUK O ŻYWNOŚCI)
Grupa przedmiotów: Blok specjalizacyjny ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI POCHODZENIA ROŚLINNEGO
wybierz inną grupę
zobacz plany zajęć tej grupy
Legenda
Jeśli przedmiot jest prowadzony w danym cyklu dydaktycznym, to w odpowiedniej komórce pojawi się koszyk rejestracyjny. Ikona koszyka zależy od tego, czy możesz się rejestrować na dany przedmiot.
- nie jesteś zalogowany - aktualnie nie możesz się rejestrować - możesz się zarejestrować - możesz się wyrejestrować (lub wycofać prośbę) - złożyłeś prośbę o zarejestrowanie (i nie możesz jej już wycofać) - jesteś pomyślnie zarejestrowany (i nie możesz się wyrejestrować)
Kliknij na ikonę "i" przy koszyku, aby uzyskać dodatkowe informacje.
2021/22-L - Semestr letni 2021/22 2022/23-L - Semestr letni 2022/23 2023/24-L - Semestr letni 2023/2024 2024/25-L - Semestr letni 2024/2025 (zajęcia mogą być semestralne, trymestralne lub roczne) |
Opcje | |||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2021/22-L | 2022/23-L | 2023/24-L | 2024/25-L | |||||
NZJ-SM>2299.3 |
Zajęcia przedmiotu
Semestr letni 2021/22
Grupy przedmiotu
- (od 2025-03-01) BLOKI SPECJALIZACYJNE
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
||||||
NZJ-SM>1821.3 |
Zajęcia przedmiotu
Semestr letni 2021/22
Grupy przedmiotu
- (od 2025-03-01) BLOKI SPECJALIZACYJNE
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
||||||