Analiza żywności (grupa przedmiotów zdefiniowana przez DZIEKAN WYDZIAŁU BIOTECHNOLOGII I NAUK O ŻYWNOŚCI)
Legenda
Jeśli przedmiot jest prowadzony w danym cyklu dydaktycznym, to w odpowiedniej komórce pojawi się koszyk rejestracyjny. Ikona koszyka zależy od tego, czy możesz się rejestrować na dany przedmiot.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Kliknij na ikonę "i" przy koszyku, aby uzyskać dodatkowe informacje.
2020/21-L - Semestr letni 2020/21 2021/22-L - Semestr letni 2021/22 2022/23-L - Semestr letni 2022/23 2023/24-L - Semestr letni 2023/2024 2024/25-L - Semestr letni 2024/2025 2025/26-L - Semestr letni 2025/26 (zajęcia mogą być semestralne, trymestralne lub roczne) |
Opcje | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2020/21-L | 2021/22-L | 2022/23-L | 2023/24-L | 2024/25-L | 2025/26-L | |||||
NTG-SI>0043.2 |
Analiza sensoryczna żywności (od 2026-03-01)
|
brak | brak |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Zajęcia przedmiotu
Semestr letni 2022/23
Grupy przedmiotu
- (od 2026-03-01) Analiza żywności
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
|
NTG-SI>0358.2 |
Chemiczne i instrumentalne metody analizy żywności (od 2026-03-01)
|
brak | brak | brak |
![]() |
![]() |
![]() |
Zajęcia przedmiotu
Semestr letni 2023/2024
Grupy przedmiotu
- (od 2026-03-01) Analiza żywności
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
|
NTG-SI>4586.2 |
Food pairing (od 2026-03-01)
|
brak | brak | brak | brak | brak |
![]() |
Zajęcia przedmiotu
Semestr letni 2025/26
Grupy przedmiotu
- (od 2026-03-01) Analiza żywności
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
|
NTG-SI>4537.2 |
Plating (od 2026-03-01)
|
brak | brak | brak | brak | brak |
![]() |
Zajęcia przedmiotu
Semestr letni 2025/26
Grupy przedmiotu
- (od 2026-03-01) Analiza żywności
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
|
NTG-SI>1610.2 |
Podstawy analizy żywności (od 2026-03-01)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Zajęcia przedmiotu
Semestr letni 2020/21
Grupy przedmiotu
- (od 2026-03-01) Analiza żywności
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
|