Przedmioty 3 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. II-go stopnia (mgr) (grupa przedmiotów zdefiniowana przez DZIEKAN WYDZIAŁU BIOTECHNOLOGII I NAUK O ŻYWNOŚCI)
Grupa przedmiotów: Przedmioty 3 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. II-go stopnia (mgr)
wybierz inną grupę
zobacz plany zajęć tej grupy
Legenda
Jeśli przedmiot jest prowadzony w danym cyklu dydaktycznym, to w odpowiedniej komórce pojawi się koszyk rejestracyjny. Ikona koszyka zależy od tego, czy możesz się rejestrować na dany przedmiot.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Kliknij na ikonę "i" przy koszyku, aby uzyskać dodatkowe informacje.
2016/17-L - Semestr letni 2016/17 (zajęcia mogą być semestralne, trymestralne lub roczne) |
Opcje | ||||
---|---|---|---|---|---|
2016/17-L | |||||
NTŻ/TŻ-SM>LABSPEC1 |
![]() |
Zajęcia przedmiotu
Semestr letni 2016/17
Grupy przedmiotu
Skrócony opis
Przedmiot obejmuje badania związane z realizacja pracy magisterskiej, jest dostosowany indywidualnie dla każdego studenta. |
|
||