Biotechnologia w produkcji żywności (grupa przedmiotów zdefiniowana przez DZIEKAN WYDZIAŁU BIOTECHNOLOGII I NAUK O ŻYWNOŚCI)
Grupa przedmiotów: Biotechnologia w produkcji żywności
wybierz inną grupę
zobacz plany zajęć tej grupy
Legenda
Jeśli przedmiot jest prowadzony w danym cyklu dydaktycznym, to w odpowiedniej komórce pojawi się koszyk rejestracyjny. Ikona koszyka zależy od tego, czy możesz się rejestrować na dany przedmiot.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Kliknij na ikonę "i" przy koszyku, aby uzyskać dodatkowe informacje.
2022/23-L - Semestr letni 2022/23 2023/24-L - Semestr letni 2023/2024 (zajęcia mogą być semestralne, trymestralne lub roczne) |
Opcje | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
2022/23-L | 2023/24-L | |||||
NTG-SI>0262.4 |
Biotechnologia żywności (od 2024-03-01)
|
brak |
![]() |
Zajęcia przedmiotu
Semestr letni 2023/2024
Grupy przedmiotu
- (od 2024-03-01) Biotechnologia w produkcji żywności
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
|
NTG-SI>2920.4 |
Żywność fermentowana (od 2024-03-01)
|
![]() |
![]() |
Zajęcia przedmiotu
Semestr letni 2022/23
Grupy przedmiotu
- (od 2024-03-01) Biotechnologia w produkcji żywności
Skrócony opis
Nie podano opisu skróconego, przejdź do strony przedmiotu aby uzyskać więcej danych.
|
|
|