Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Szczegółowe informacje o rejestracji

Przedmiot: Chemia żywności
NZJ-SI>0356.3
przyjętych: 11
spodziewanych: 12
Cykl dydaktyczny: Semestr zimowy 2024/2025
Opisu przedmiotu, zasad zaliczania i innych informacji szukaj na stronie przedmiotu.
Przejdź do planu

Aktualny stan oraz możliwe akcje

Aktualny tryb rejestracji: Brak (rejestracja wyłączona)
Rejestracja zamknięta
W tej chwili USOSweb nie udostępnia żadnej akcji związanej z rejestracją na ten przedmiot. Zobacz kalendarz rejestracji związanych z tym przedmiotem, aby poznać dokładne daty rozpoczęcia i zakończenia tur rejestracyjnych.
Informacji o terminach i zasadach rejestracji szukaj także w dziale Aktualności, edytowanym przez Twoją uczelnię

Zapisy na przedmioty obligatoryjne-Zarzadzanie jakością i analiza żywnosci I st. 3 semestr [NZJ-SI-2(3)_24/25Z]

pokaż przedmioty związane z tą rejestracją
zakończona
2024-09-25 09:00 - 2024-09-26 23:59
Rejestracja bezpośrednia do grup - odmiana "kto pierwszy" [opis]
Zapisy na przedmioty obligatoryjne Zarządzanie jakoscią i analiza żywności 3 sem. I st.
Niezalogowany
...

Statystyki próśb

W skrócie

Przyjętych = A+X, czyli suma zaakceptowanych próśb oraz osób zarejestrowanych w inny sposób. przyjętych: 11
+ P chętnych = P+A+X, dodajemy do liczby osób zarejestrowanych, liczbę osób, które złożyły prośby, ale nie zostały one jeszcze zaakceptowane. Razem uzyskujemy ogólną liczbę chętnych. + 0 chętnych: 11
spodziewanych - to jest przewidywany, orientacyjny limit osób, jakie będą mogły się zarejestrować się na ten przedmiot spodziewanych: 12
odrzuconych = Z+O odrzuconych: 0

Szczegóły

P - nierozpatrzonych próśb 0
A - zaakceptowanych próśb 11
Z - próśb odrzuconych 0
O - próśb odrzuconych permanentnie 0
U - wycofanych zaakceptowanych próśb 0
V - wycofanych próśb 0
X - osób zarejestrowanych w inny sposób 0
kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.1.0.0-6 (2024-10-15)