Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Technologia informacyjna NZJ-SI>TechInf
Reguły punktacji przedmiotu

NTŻ-SI - technologia żywności i żywienie człowieka
NZJ-SI - zarządzanie jakością i analiza żywności, st. I-go stopnia (inż.)

W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.

Nazwa punktacji Wszystkie
programy
NTŻ-SI
technologia żywności i żywienie człowieka
NZJ-SI
zarządzanie jakością i analiza żywności, st. I-go stopnia (inż.)
zaliczeniowe dla etapu studiów
ECTS
nie zdefiniowano 2
(2014/15-L - ...)
2
(2015/16-L - ...)
kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0-3 (2024-06-10)