Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Technologia węglowodanów i tłuszczów roślinnych I NTŻ-SM>2528.1
Reguły punktacji przedmiotu

NTŻ-SM - technologia żywności i żywienie człowieka

W poniższej tabelce wyszczególniono reguły punktacji dla poszczególnych typów punktów obowiązujące dla danego przedmiotu na poszczególnych programach. Jeżeli na danym programie w danym cyklu dydaktycznym zdefiniowano inną liczbę punktów niż w kolumnie "Wszystkie programy", liczba ta ma precedens przed liczbą punktów zdefiniowaną dla wszystkich programów.

Nazwa punktacji Wszystkie
programy
NTŻ-SM
technologia żywności i żywienie człowieka
zaliczeniowe dla etapu studiów
ECTS
nie zdefiniowano 9
(2020/21-L - ...)
kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0-3 (2024-06-10)