Produkcja potraw i posiłków [NŻD-SML>1929.2]
Semestr letni 2021/22
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 1
Przedmiot: | Produkcja potraw i posiłków [NŻD-SML>1929.2] | ||||||||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2021/22 [2021/22-L]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [ĆWL], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||||||
Termin i miejsce:
|
|||||||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 18 | ||||||||||||||||||||||
Limit miejsc: | 18 | ||||||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie | ||||||||||||||||||||||
Prowadzący: | EWA RACZKOWSKA |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.