Podstawy nanotechnologii w produkcji żywności [BBŻ-SI>PODNANOTECH]
Semestr letni 2021/22
Ćwiczenia,
grupa nr 1
Przedmiot: | Podstawy nanotechnologii w produkcji żywności [BBŻ-SI>PODNANOTECH] |
Zajęcia: |
Semestr letni 2021/22 [2021/22-L]
(zakończony)
Ćwiczenia [ĆW], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 22 |
Limit miejsc: | 22 |
Zaliczenie: | Zaliczenie |
Prowadzący: | KATARZYNA CZYŻ, MONIKA KOWALSKA-GÓRALSKA |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.