Zarządzanie środowiskowe w produkcji żywności [BBŻ-SI>ZŚPRODŻYW]
Semestr letni 2021/22
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Zarządzanie środowiskowe w produkcji żywności [BBŻ-SI>ZŚPRODŻYW] | ||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2021/22 [2021/22-L]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||
Termin i miejsce:
|
|||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 22 | ||||||||||||||||
Limit miejsc: | 22 | ||||||||||||||||
Zaliczenie: | Egzamin | ||||||||||||||||
Prowadzący: | ROBERT KUPCZYŃSKI |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.