Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego [NZJ-SM>0036.1] Semestr letni 2020/21
Wykład, grupa nr 1

Przejdź do planu zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot: Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego [NZJ-SM>0036.1]
Zajęcia: Semestr letni 2020/21 [2020/21-L] (zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce: Podana informacja o terminie jest orientacyjna. W celu uzyskania pewnej informacji obejrzyj kalendarz roku akademickiego lub skontaktuj się z wykładowcą (nieregularności zdarzają się przede wszystkim w przypadku zajęć odbywających się rzadziej niż co tydzień). (brak danych)
Liczba osób w grupie: 49
Limit miejsc: (brak danych)
Zaliczenie: Egzamin
Prowadzący: Anna Czubaszek, Wioletta Drożdż, Zygmunt Gil, Joanna Kolniak-Ostek, Agnieszka Nawirska-Olszańska, Anna Pęksa, Elżbieta Rytel, Radosław Spychaj, Agnieszka Tajner-Czopek, Aneta Wojdyło
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.1.1.0-9 (2025-04-18)