Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego [NZJ-SM>0036.1]
Semestr letni 2020/21
Wykład,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego [NZJ-SM>0036.1] |
Zajęcia: |
Semestr letni 2020/21 [2020/21-L]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 49 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Egzamin |
Prowadzący: | Anna Czubaszek, Wioletta Drożdż, Zygmunt Gil, Joanna Kolniak-Ostek, Agnieszka Nawirska-Olszańska, Anna Pęksa, Elżbieta Rytel, Radosław Spychaj, Agnieszka Tajner-Czopek, Aneta Wojdyło |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.