Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności [NZJ-SM>NMBZZŻ]
Semestr zimowy 2019/20
Ćwiczenia,
grupa nr 4
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Nowoczesne metody badania zanieczyszczeń i zafałszowań żywności [NZJ-SM>NMBZZŻ] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2019/20 [2019/20-Z]
(zakończony)
Ćwiczenia [ĆW], grupa nr 4 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 12 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie |
Prowadzący: | Kinga Adamenko, Łukasz Bobak, Anna Dąbrowska, Małgorzata Korzeniowska, Alicja Kucharska, Agnieszka Nemś, Barbara Żarowska |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.