Zarządzanie środowiskowe w produkcji żywności [BBŻ-SI>ZŚPRODŻYW]
Semestr letni 2019/20
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Zarządzanie środowiskowe w produkcji żywności [BBŻ-SI>ZŚPRODŻYW] | ||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2019/20 [2019/20-L]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||
Termin i miejsce:
|
|||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 35 | ||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie | ||||||||||||||
Prowadzący: | MARIUSZ KORCZYŃSKI, ROBERT KUPCZYŃSKI |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.