Wykorzystanie surowców roślinnych w produkcji żywności [NŻC-SI>WSRWP]
Semestr zimowy 2018/19
Wykład,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Wykorzystanie surowców roślinnych w produkcji żywności [NŻC-SI>WSRWP] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2018/19 [2018/19-Z]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Terminy i miejsca:
|
jednokrotnie, środa (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 13:30 - 15:00
sala 0 12 Centrum Nauk o Żywności i Żywieniu jaki jest adres? |
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań. |
Liczba osób w grupie: | 78 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Egzamin |
Prowadzący: | Hanna Boruczkowska, Wioletta Drożdż, Zygmunt Gil, Agnieszka Kita, Elżbieta Rytel, Radosław Spychaj, Aneta Wojdyło |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.