Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego [NZJ-SM>AnJTowŻPRoś] Semestr letni 2017/18
Ćwiczenia, grupa nr 2

Przejdź do planu zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot: Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego [NZJ-SM>AnJTowŻPRoś]
Zajęcia: Semestr letni 2017/18 [2017/18-L] (zakończony)
Ćwiczenia [ĆW], grupa nr 2 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce: Podana informacja o terminie jest orientacyjna. W celu uzyskania pewnej informacji obejrzyj kalendarz roku akademickiego lub skontaktuj się z wykładowcą (nieregularności zdarzają się przede wszystkim w przypadku zajęć odbywających się rzadziej niż co tydzień). (brak danych)
Liczba osób w grupie: 17
Limit miejsc: (brak danych)
Zaliczenie: Zaliczenie
Prowadzący: Joanna Kolniak-Ostek, Agnieszka Nemś, Paulina Nowicka, Ewa Pejcz, Aneta Wojdyło
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.1.1.0-9 (2025-04-18)