Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego [NZJ-SM>AnJTowŻPRoś]
Semestr letni 2017/18
Ćwiczenia,
grupa nr 2
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Analiza jakościowa i towaroznawcza żywności pochodzenia roślinnego [NZJ-SM>AnJTowŻPRoś] |
Zajęcia: |
Semestr letni 2017/18 [2017/18-L]
(zakończony)
Ćwiczenia [ĆW], grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 17 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie |
Prowadzący: | Joanna Kolniak-Ostek, Agnieszka Nemś, Paulina Nowicka, Ewa Pejcz, Aneta Wojdyło |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.