Analiza sensoryczna żywności [NTG-SI>0043.2]
Semestr letni 2023/2024
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 2
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Analiza sensoryczna żywności [NTG-SI>0043.2] | ||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2023/2024 [2023/24-L]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [ĆWL], grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||
Termin i miejsce:
|
|||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 12 | ||||||||||||||||
Limit miejsc: | 11 | ||||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie | ||||||||||||||||
Prowadzący: | Łukasz Bobak, Anna Pudło |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.