Higiena i toksykologia żywności [NBT-SI>0873.4]
Semestr letni 2023/2024
Wykład,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Higiena i toksykologia żywności [NBT-SI>0873.4] | ||||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2023/2024 [2023/24-L]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||
Termin i miejsce:
|
|||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 37 | ||||||||||||||||||
Limit miejsc: | 39 | ||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie | ||||||||||||||||||
Prowadzący: | Artur Gryszkin, Elżbieta Rytel, Ewa Tomaszewska-Ciosk, Ewa Zdybel |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.