Analiza żywności [NZJ-SI>0046.3]
Semestr zimowy 2022/23
Wykład,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Analiza żywności [NZJ-SI>0046.3] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2022/23 [2022/23-Z]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
|
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań. |
Liczba osób w grupie: | 13 |
Limit miejsc: | 18 |
Zaliczenie: | Egzamin |
Prowadzący: | Hanna Boruczkowska, Wioletta Drożdż, Agnieszka Kita, Elżbieta Rytel, Agnieszka Tajner-Czopek |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.