Analiza żywności I [NTŻ-SI>0047.3]
Semestr zimowy 2022/23
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 2
Przedmiot: | Analiza żywności I [NTŻ-SI>0047.3] | ||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2022/23 [2022/23-Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [ĆWL], grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||
Termin i miejsce:
|
co drugi wtorek (parzyste), 8:00 - 11:30
sala 132 Centrum Nauk o Żywności i Żywieniu jaki jest adres?
Zajęcia prowadzone z częstotliwością "co dwa tygodnie (nieparzyste)" odbywają się w pierwszym tygodniu od rozpoczęcia cyklu dydaktycznego (np. semestru), a potem co dwa tygodnie. Zajęcia prowadzone z częstotliwością "co dwa tygodnie (parzyste)" odbywają się w drugim tygodniu od rozpoczęcia cyklu dydaktycznego (np. semestru), a potem co dwa tygodnie. Jeśli zajęcia wypadają w dniu wolnym, to nie odbywają się, natomiast nie ma to wpływu na terminy kolejnych zajęć - odbędą się one dwa tygodnie później.
|
||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 16 | ||||||||||||||
Limit miejsc: | 17 | ||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie | ||||||||||||||
Prowadzący: | ELŻBIETA RYTEL |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.