Środowiskowe aspekty produkcji ogrodniczej
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | PMR-SI>2457.5 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Środowiskowe aspekty produkcji ogrodniczej |
Jednostka: | KATEDRA OGRODNICTWA |
Grupy: |
Przedmioty z zakresu: środowisko a zdrowotność roślin I |
Punkty ECTS i inne: |
3.00
|
Język prowadzenia: | polski |
Kierunek: | Medycyna roślin |
Poziom studiów: | I stopnia |
Profil: | ogólnoakademicki |
Rodzaj przedmiotu: | fakultatywny |
Semestr studiów: | piąty |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2022/23" (zakończony)
Okres: | 2022-10-01 - 2023-02-28 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 15 godzin
Wykład, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | KATARZYNA ADAMCZEWSKA-SOWIŃSKA | |
Prowadzący grup: | PIOTR CHOHURA, MARTA CZAPLICKA | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/edfe4099-6fa0-4446-bfbb-520416b1fe24.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie Wykład - Zaliczenie |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.