Marketing w gospodarce żywnościowej
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | PEK-SL>3477.6 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Marketing w gospodarce żywnościowej |
Jednostka: | INSTYTUT GOSPODARKI PRZESTRZENNEJ |
Grupy: |
GOSPODARKA ŻYWNOŚCIOWA - przedmioty wybieralne |
Punkty ECTS i inne: |
4.00
|
Język prowadzenia: | polski |
Kierunek: | Ekonomia |
Poziom studiów: | I stopnia |
Profil: | praktyczny |
Rodzaj przedmiotu: | fakultatywny |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2024/2025" (w trakcie)
Okres: | 2025-03-01 - 2025-06-30 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 15 godzin
Wykład, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | Magdalena Raftowicz | |
Prowadzący grup: | (brak danych) | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/d42ca4ba-025f-4e01-8f01-91c42e508a28.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie Wykład - Zaliczenie |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.