Seminarium dyplomowe III (ZJŻPR)
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | NZJ-SM>2299.3 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Seminarium dyplomowe III (ZJŻPR) |
Jednostka: | KATEDRA TECHNOLOGII ROLNEJ I PRZECHOWALNICTWA |
Grupy: |
Blok specjalizacyjny ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI POCHODZENIA ROŚLINNEGO |
Punkty ECTS i inne: |
3.00
|
Język prowadzenia: | polski |
Kierunek: | Zarządzanie jakością i analiza żywności |
Poziom studiów: | II stopnia |
Profil: | ogólnoakademicki |
Rodzaj przedmiotu: | obowiązkowy |
Semestr studiów: | trzeci |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2021/22" (zakończony)
Okres: | 2022-03-01 - 2022-06-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Seminarium, 30 godzin
|
|
Koordynatorzy: | ANNA CZUBASZEK, ANNA PĘKSA | |
Prowadzący grup: | ANNA CZUBASZEK, ZYGMUNT GIL, JOANNA KOLNIAK-OSTEK, ANNA PĘKSA | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/cf4cc3b4-2a96-474a-a07f-1a3ca67f94a3.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie
Seminarium - Zaliczenie |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2022/23" (w trakcie)
Okres: | 2023-03-01 - 2023-06-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Seminarium, 30 godzin
|
|
Koordynatorzy: | ELŻBIETA RYTEL | |
Prowadzący grup: | MAŁGORZATA KAPELKO-ŻEBERSKA, ALICJA KUCHARSKA | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/94a4c16b-adcd-48a0-90e4-52df0b0f9d6f.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie
Seminarium - Zaliczenie |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.