Pracownia magisterska III (ZJŻPZ)
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | NZJ-SM>1822.3 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Pracownia magisterska III (ZJŻPZ) |
Jednostka: | KATEDRA ROZWOJU FUNKCJONALNYCH PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH |
Grupy: |
Blok specjalizacyjny ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO |
Punkty ECTS i inne: |
3.00
|
Język prowadzenia: | polski |
Kierunek: | Zarządzanie jakością i analiza żywności |
Poziom studiów: | II stopnia |
Profil: | ogólnoakademicki |
Rodzaj przedmiotu: | obowiązkowy |
Semestr studiów: | trzeci |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2021/22" (zakończony)
Okres: | 2022-03-01 - 2022-06-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 30 godzin
|
|
Koordynatorzy: | ANDRZEJ JARMOLUK | |
Prowadzący grup: | ŁUKASZ BOBAK, ANDRZEJ JARMOLUK, MAŁGORZATA KORZENIOWSKA, DOMINIKA KULIG, ANNA PUDŁO, ANNA SALEJDA, MAREK SZOŁTYSIK, ALEKSANDRA ZAMBROWICZ, ANNA ZIMOCH-KORZYCKA | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/038850a2-e608-4380-8b2b-91c48e8ed6c4.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2022/23" (w trakcie)
Okres: | 2023-03-01 - 2023-06-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 30 godzin
|
|
Koordynatorzy: | MAŁGORZATA KORZENIOWSKA | |
Prowadzący grup: | MAŁGORZATA KORZENIOWSKA | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/f42f6479-99fd-4c61-8074-3cd3c37bf6ce.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.