Zarys technologii surowców zwierzęcych
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | NZJ-SI>2769.4 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Zarys technologii surowców zwierzęcych |
Jednostka: | KATEDRA ROZWOJU FUNKCJONALNYCH PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH |
Grupy: |
Przetwórstwo surowców zwierzęcych |
Punkty ECTS i inne: |
6.00
|
Język prowadzenia: | polski |
Kierunek: | Zarządzanie jakością i analiza żywności |
Poziom studiów: | I stopnia |
Profil: | ogólnoakademicki |
Rodzaj przedmiotu: | fakultatywny |
Semestr studiów: | czwarty |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2021/22" (zakończony)
Okres: | 2022-03-01 - 2022-06-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 45 godzin
Wykład e-learning, 45 godzin
|
|
Koordynatorzy: | GRAŻYNA KRASNOWSKA | |
Prowadzący grup: | GRAŻYNA KRASNOWSKA, ALEKSANDRA ZAMBROWICZ | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/30fc581f-28f2-49e0-9c98-60232966e5c7.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie Wykład e-learning - Egzamin |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2022/23" (w trakcie)
Okres: | 2023-03-01 - 2023-06-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 45 godzin
Wykład, 2 godzin
Wykład e-learning, 43 godzin
|
|
Koordynatorzy: | GRAŻYNA KRASNOWSKA | |
Prowadzący grup: | GRAŻYNA KRASNOWSKA, ANNA MANDECKA, ALEKSANDRA ZAMBROWICZ | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/562d1364-8fa1-42af-aa39-089d06d9530d.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie Wykład - Egzamin Wykład e-learning - Egzamin |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.