Procesy w przetwarzaniu surowców roślinnych
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | NZJ-SI>1916.4 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Procesy w przetwarzaniu surowców roślinnych |
Jednostka: | KATEDRA TECHNOLOGII ROLNEJ I PRZECHOWALNICTWA |
Grupy: |
Przetwórstwo surowców roślinnych |
Punkty ECTS i inne: |
6.00
|
Język prowadzenia: | polski |
Kierunek: | Zarządzanie jakością i analiza żywności |
Poziom studiów: | I stopnia |
Profil: | ogólnoakademicki |
Rodzaj przedmiotu: | fakultatywny |
Semestr studiów: | czwarty |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2021/22" (zakończony)
Okres: | 2022-03-01 - 2022-06-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 45 godzin
Wykład e-learning, 45 godzin
|
|
Koordynatorzy: | MAŁGORZATA KAPELKO-ŻEBERSKA | |
Prowadzący grup: | ZYGMUNT GIL, MAŁGORZATA KAPELKO-ŻEBERSKA, JOANNA KOLNIAK-OSTEK, AGNIESZKA NAWIRSKA-OLSZAŃSKA, PAULINA NOWICKA, ELŻBIETA RYTEL, RADOSŁAW SPYCHAJ, AGATA WOJCIECHOWICZ-BUDZISZ, ANETA WOJDYŁO | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/e8a57bc5-8950-4ba7-99fc-17321df393fc.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie Wykład e-learning - Egzamin |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2022/23" (w trakcie)
Okres: | 2023-03-01 - 2023-06-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 45 godzin
Wykład, 45 godzin
|
|
Koordynatorzy: | (brak danych) | |
Prowadzący grup: | (brak danych) | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/6674f1b2-363f-48cb-879a-ec1cef87b133.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie Wykład - Egzamin |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.