Podstawy prawa żywnościowego
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | NZJ-SI>1676.5 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Podstawy prawa żywnościowego |
Jednostka: | KATEDRA EKONOMII STOSOWANEJ |
Grupy: | |
Punkty ECTS i inne: |
1.00 (zmienne w czasie)
|
Język prowadzenia: | polski |
Kierunek: | Zarządzanie jakością i analiza żywności |
Poziom studiów: | I stopnia |
Profil: | ogólnoakademicki |
Rodzaj przedmiotu: | fakultatywny |
Semestr studiów: | piąty |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2022/23" (zakończony)
Okres: | 2022-10-01 - 2023-02-28 |
![]() |
Typ zajęć: |
Wykład, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | ANNA KAPAŁA | |
Prowadzący grup: | ANNA KAPAŁA | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/8a141c9d-14ef-4f68-9820-04109354fb44.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie
Wykład - Zaliczenie |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.