Podstawy higieny i toksykologii żywności
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | NZJ-SI>1645.5 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Podstawy higieny i toksykologii żywności |
Jednostka: | KATEDRA TECHNOLOGII ROLNEJ I PRZECHOWALNICTWA |
Grupy: |
Higiena i toksykologia |
Punkty ECTS i inne: |
5.00
|
Język prowadzenia: | polski |
Kierunek: | Zarządzanie jakością i analiza żywności |
Poziom studiów: | I stopnia |
Profil: | ogólnoakademicki |
Rodzaj przedmiotu: | fakultatywny |
Semestr studiów: | piąty |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2022/23" (zakończony)
Okres: | 2022-10-01 - 2023-02-28 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 15 godzin
Wykład, 30 godzin
|
|
Koordynatorzy: | EWA TOMASZEWSKA-CIOSK | |
Prowadzący grup: | ARTUR GRYSZKIN, ANNA PĘKSA, ELŻBIETA RYTEL, AGNIESZKA TAJNER-CZOPEK, EWA TOMASZEWSKA-CIOSK, EWA ZDYBEL | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/e43225d8-d698-456f-a256-d76bb99af99b.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie Wykład - Egzamin |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.