Mikrobiologia ogólna i żywności
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | NZJ-SI>1286.4 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Mikrobiologia ogólna i żywności |
Jednostka: | KATEDRA BIOTECHNOLOGII I MIKROBIOLOGII ŻYWNOŚCI |
Grupy: |
Mikrobiologia ogólna i żywności |
Punkty ECTS i inne: |
7.00
|
Język prowadzenia: | polski |
Kierunek: | Zarządzanie jakością i analiza żywności |
Poziom studiów: | I stopnia |
Profil: | ogólnoakademicki |
Rodzaj przedmiotu: | fakultatywny |
Semestr studiów: | czwarty |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2021/22" (zakończony)
Okres: | 2022-03-01 - 2022-06-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 60 godzin
Wykład, 30 godzin
|
|
Koordynatorzy: | BARBARA ŻAROWSKA | |
Prowadzący grup: | MAGDALENA WRÓBEL-KWIATKOWSKA, BARBARA ŻAROWSKA | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/a3df517e-ce7a-499f-b0e3-89cb0899d4c9.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie Wykład - Egzamin |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2022/23" (w trakcie)
Okres: | 2023-03-01 - 2023-06-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 60 godzin
Wykład, 30 godzin
|
|
Koordynatorzy: | BARBARA ŻAROWSKA | |
Prowadzący grup: | LUDWIKA TOMASZEWSKA-HETMAN, BARBARA ŻAROWSKA | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/8e0d96aa-7c1f-4a38-b3d6-a12ed9e7675a.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie Wykład - Egzamin |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.