Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | NTG-SI>2789.5 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności |
Jednostka: | KATEDRA ROZWOJU FUNKCJONALNYCH PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH |
Grupy: | |
Punkty ECTS i inne: |
4.00
|
Język prowadzenia: | polski |
Poziom studiów: | I stopnia |
Profil: | praktyczny |
Rodzaj przedmiotu: | obowiązkowy |
Semestr studiów: | piąty |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2022/23" (zakończony)
Okres: | 2022-10-01 - 2023-02-28 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia projektowe, 24 godzin
Wykład, 8 godzin
|
|
Koordynatorzy: | ANNA SALEJDA | |
Prowadzący grup: | ANNA SALEJDA | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/da67550c-5013-46f2-8234-c3cbc4f90e87.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie
Ćwiczenia projektowe - Zaliczenie Wykład - Zaliczenie |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.