Praktyka techniczna
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | NTG-SI>1849.2 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Praktyka techniczna |
Jednostka: | KATEDRA ŻYWIENIA CZŁOWIEKA |
Grupy: |
Przedmioty 2 sem. - Technologia i organizacja gastronomii |
Punkty ECTS i inne: |
9.00
LUB
12.00
(zmienne w czasie)
|
Język prowadzenia: | (brak danych) |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2020/21" (zakończony)
Okres: | 2021-03-01 - 2021-06-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Praktyka, 320 godzin
|
|
Koordynatorzy: | MIROSŁAW ŻMIJEWSKI | |
Prowadzący grup: | (brak danych) | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/57f5be83-de71-47b6-97e2-7edd52636dfe.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie
Praktyka - Zaliczenie |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2021/22" (zakończony)
Okres: | 2022-03-01 - 2022-06-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Praktyka, 240 godzin
|
|
Koordynatorzy: | MACIEJ BIENKIEWICZ | |
Prowadzący grup: | (brak danych) | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/834b76fe-2b66-4d71-9c3f-a6ed356fff7c.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Zaliczenie |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2022/23" (w trakcie)
Okres: | 2023-03-01 - 2023-06-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Praktyka, 240 godzin
|
|
Koordynatorzy: | MIROSŁAW ŻMIJEWSKI | |
Prowadzący grup: | (brak danych) | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/13c1e93b-0337-4a6f-afb9-8ea2c2ec1483.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie
Praktyka - Zaliczenie |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.