Podstawy analizy żywności
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | NTG-SI>1610.2 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Podstawy analizy żywności |
Jednostka: | KATEDRA TECHNOLOGII ROLNEJ I PRZECHOWALNICTWA |
Grupy: |
Podstawy analizy żywności Przedmioty 2 sem. - Technologia i organizacja gastronomii |
Punkty ECTS i inne: |
3.00
|
Język prowadzenia: | (brak danych) |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2020/21" (zakończony)
Okres: | 2021-03-01 - 2021-06-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 30 godzin
Wykład, 12 godzin
|
|
Koordynatorzy: | AGNIESZKA TAJNER-CZOPEK | |
Prowadzący grup: | ELŻBIETA RYTEL, AGNIESZKA TAJNER-CZOPEK | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/edde11da-4cc3-4ee5-9e3f-68cef422f1e0.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie Wykład - Zaliczenie |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2021/22" (zakończony)
Okres: | 2022-03-01 - 2022-06-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 30 godzin
Wykład, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | AGNIESZKA TAJNER-CZOPEK | |
Prowadzący grup: | ELŻBIETA RYTEL, AGNIESZKA TAJNER-CZOPEK, EWA ZDYBEL | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/7c1df551-5619-4035-a9a4-579620243a8d.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Zaliczenie |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2022/23" (w trakcie)
Okres: | 2023-03-01 - 2023-06-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 30 godzin
Wykład, 15 godzin
|
|
Koordynatorzy: | AGNIESZKA TAJNER-CZOPEK | |
Prowadzący grup: | AGNIESZKA NEMŚ, AGNIESZKA TAJNER-CZOPEK | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/8e57c0a4-90eb-4fb7-a5fa-af7399f3ad14.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie Wykład - Zaliczenie |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.