Planowanie jadłospisów i tworzenie receptur
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | NTG-SI>1582.5 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Planowanie jadłospisów i tworzenie receptur |
Jednostka: | KATEDRA ŻYWIENIA CZŁOWIEKA |
Grupy: |
Planowanie żywienia zbiorowego |
Punkty ECTS i inne: |
3.00
|
Język prowadzenia: | polski |
Poziom studiów: | I stopnia |
Profil: | praktyczny |
Rodzaj przedmiotu: | fakultatywny |
Semestr studiów: | piąty |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2022/23" (zakończony)
Okres: | 2022-10-01 - 2023-02-28 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 32 godzin
|
|
Koordynatorzy: | MACIEJ BIENKIEWICZ | |
Prowadzący grup: | MACIEJ BIENKIEWICZ, MICHAELA GODYLA-JABŁOŃSKI | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/ce20d9c8-c3c6-45b7-a5d0-1686eda1ab92.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.