Obsługa konsumenta
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | NTG-SI>1423.5 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Obsługa konsumenta |
Jednostka: | KATEDRA ŻYWIENIA CZŁOWIEKA |
Grupy: | |
Punkty ECTS i inne: |
2.00
|
Język prowadzenia: | polski |
Poziom studiów: | I stopnia |
Profil: | praktyczny |
Rodzaj przedmiotu: | obowiązkowy |
Semestr studiów: | piąty |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2022/23" (zakończony)
Okres: | 2022-10-01 - 2023-02-28 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 16 godzin
Wykład, 8 godzin
|
|
Koordynatorzy: | MACIEJ BIENKIEWICZ | |
Prowadzący grup: | DARIUSZ SERWATKA | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/723f1ef4-51de-4be9-8682-2bb4e33c2c2a.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie Wykład - Zaliczenie |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.