Mikrobiologia ogólna i żywności
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | NTG-SI>1287.2 |
Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Mikrobiologia ogólna i żywności |
Jednostka: | KATEDRA BIOTECHNOLOGII I MIKROBIOLOGII ŻYWNOŚCI |
Grupy: |
Mikrobiologia ogólna i żywności Przedmioty 2 sem. - Technologia i organizacja gastronomii |
Punkty ECTS i inne: |
7.00
LUB
6.00
(zmienne w czasie)
|
Język prowadzenia: | (brak danych) |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2020/21" (zakończony)
Okres: | 2021-03-01 - 2021-06-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 48 godzin
Wykład, 24 godzin
|
|
Koordynatorzy: | TOMASZ JANEK | |
Prowadzący grup: | TOMASZ JANEK, KINGA PILARSKA | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/c3fb251e-9c61-4ddb-a22a-4f09ce34f828.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie Wykład - Egzamin |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2021/22" (zakończony)
Okres: | 2022-03-01 - 2022-06-30 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 45 godzin
Wykład, 30 godzin
|
|
Koordynatorzy: | TOMASZ JANEK | |
Prowadzący grup: | TOMASZ JANEK, PAWEŁ KORZENIOWSKI | |
Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/ce372695-88e6-4025-bc13-8bbad28a8e7b.pdf | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: | Egzamin |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.