Technologia węglowodanów i tłuszczów roślinnych I
Informacje ogólne
| Kod przedmiotu: | NTŻ-SM>2528.1 |
| Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
| Nazwa przedmiotu: | Technologia węglowodanów i tłuszczów roślinnych I |
| Jednostka: | KATEDRA TECHNOLOGII ROLNEJ I PRZECHOWALNICTWA |
| Grupy: |
Przedmioty 1 sem. - technologia żywności i żywienie człowieka, st. II-go stopnia (mgr) |
| Punkty ECTS i inne: |
0 LUB
9.00
(w zależności od programu)
|
| Język prowadzenia: | (brak danych) |
Zajęcia w cyklu "Semestr letni 2020/21" (zakończony)
| Okres: | 2021-03-01 - 2021-06-30 |
Przejdź do planu
PN WT ŚR CZ PT |
| Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 90 godzin
Wykład, 60 godzin
|
|
| Koordynatorzy: | Tomasz Zięba | |
| Prowadzący grup: | Artur Gryszkin, Joanna Miedzianka, Tomasz Zięba | |
| Strona przedmiotu: | https://sylabus.upwr.edu.pl/pl/document/4d3a145a-95ab-4aa3-95cd-808a568d3057.pdf | |
| Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
| Zaliczenie: |
Przedmiot -
Egzamin
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie Wykład - Egzamin |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu.
